Veckans horoskop: Så blir 6/5-12/5 för ditt stjärntecken

01 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Det är mycket jord inledningsvis den här veckan, se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med ett lugn som du inte känt på länge. Det finns en trygghet i allt du gör under måndagen och tisdagen. Nymånen på onsdagen inspirerar dig att tänka på kärlek och förhållanden. Under torsdagen är du väldigt verbal medan fredagen handlar om vänskap och om en inneboende nyfikenhet hos dig när det kommer till andra personens angelägenheter. Helgen blir familjär. Lördagen handlar om att göra saker tillsammans medan söndagen bjuder på friluftsaktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra inledning på veckan. Trots att du inte har fått så mycket vila i helgen är du pigg och på gott humör under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir roliga dagar fyllda med lyx, spontanitet och våryra. Nymånen i ditt egna tecken ger dig en riktig energikick. Under torsdagen argumenterar du för det du tror på. Fredagen innehåller en fin komplimang. Både fredagen och lördagen kan bjuda på spännande tävlingsmoment. Söndagen blir en skön dag då du skämmer bort dig själv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du startar veckan med fokus och envishet vilket hjälper dig att övervinna hinder. Tisdagen handlar om att jobba praktiskt medan onsdagen kan bjuda på en känslomässig utmaning. Då ifrågasätter du en relation. Torsdagen handlar om att släppa taget för att kunna gå vidare. Fredagen blir en intressant dag som bjuder på en del käbbel, många skratt och roliga upplevelser. Under lördagen försöker du att bjuda lite mer på dig själv medan söndagen mer fokuserar på fysisk aktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del jord i ditt tecken de inledande dagarna och det kan hjälpa dig att få lugn och ro både på jobbet och privat. Jorden dämpar lite av den oro som just nu omger ditt tecken. På onsdagen ger Nymånen dig en positiv energi som du tar med dig in i ett beslut som du är på väg att fatta. Torsdagen blir en bra dag då fokus ligger på utomhusaktiviteter medan fredagen handlar om att landa i nuet. Helgen blir intressanta dagar där du prövar dina vingar inom en ny hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en stabil inledning på veckan, från måndag till onsdag fokuserar du på att lösa problem och att hinna med en hel del arbete på jobbet. Har du möjlighet går du tidigare på onsdagen för att kunna komma iväg på kvällen. Torsdagen bjuder på en lantlig miljö. Fredagen och lördagen blir aktiva dagar där du mer än gärna spenderar en hel del tid utomhus med vänner. Under söndagen lyfter du ett känsligt ämne med en familjemedlem. Det här är något ni behöver prata ut om.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är mycket jord under de första dagarna den här veckan. Jorden skapar stabilitet och ger dig en säkerhet men i den här mängden kan den också göra dig för envis och mot förändringar, stora som små. Under onsdagen får Nymånen dig att ändra riktning. Torsdagen handlar om ett förtroende och om att stötta en vän. Fredagen blir en rolig och aktiv dag då det är mycket att göra medan lördagen bjuder på vila och lite mer stillsamma nöjen. Under söndagen överväger du en investering.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant inledning där stora kontraster i såväl humöret som energinivå möter varandra. Du pendlar väldigt mycket både i ork och motivation under måndagen och tisdagen. Onsdagen blir en bra dag då du gör dig själv en tjänst. Torsdag och fredag handlar om att skapa kontakter, både privata och på jobbet. Det är dagar där du är social och utåtriktad. Fredagskvällen bjuder på en ny och exotisk miljö. Lördagen handlar om att våga mera medan söndagen blir mysig och familjär.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en ganska stark drivkraft att vilja skapa och att arbeta med händerna i början av veckan. Har du möjlighet så är du väldigt praktisk de här dagarna. Onsdagen bjuder på en utmaning men också på ett gott självförtroende. Under torsdagen säger du nej och inget får dig att vika från ditt beslut. Fredagen handlar om att lyssna mer än du pratar. Under lördagen och söndagen försöker du ordna med dina privata affärer. Det blir dagar som cirkulerar kring din ekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen är du mer envis än du brukar vara. Tisdagen handlar om att lyxa till det medan onsdagen bjuder på ett avslut och en ny början. Torsdagen blir en lugn dag där fokus ligger på hälsa och på saker som får dig att må bra. Under fredagen är du väldigt aktiv dagtid och du hittar på en hel del olika saker medan kvällen blir lugnare. Lördagen handlar om vänner eller släkt medan söndagen kan bjuda på en liten flirt för singel Skyttar. Har du ett förhållande låter du romantiken flöda.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en massa energi och glädje. Måndag till onsdag är Månen i Oxens tecken och det ger dig ett starkt självförtroende och en sensuell utstrålning. På onsdagen får du en massa fin feedback och den tillsammans med Nymånen får dig att tänka om inför hösten. Fredagen handlar om att kämpa och lyckas medan lördagen kan bjuda på en intressekonflikt. Söndagen blir en av de bästa och mest harmoniska dagarna den här veckan. Då har du landat i ett beslut och du är nöjd med ditt val.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att fira någon som står dig nära. Tisdagen blir en lite seg dag medan onsdagen bjuder på en och annan överraskning. Nymånen är stark och påverkar dig att bli mer impulsiv än vanligt. På torsdagen får du trevliga nyheter rörande ekonomin medan fredagen kan bli en utmaning där olika viljor ställs emot varandra. Du hamnar lite i kläm. Lördagen bjuder på familjemys och söndagen på roliga nyheter rörande en familjemedlem. De här nyheterna ändrar vissa planer som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att låta din konstnärliga sida få blomma ut rejält. Det blir bra dagar där du känner att du gör skillnad. Under onsdagen kan vissa nyheter få dig ur balans. Det här är något du inte räknar med. Torsdagen blir en intressant dag där du försöker hitta en medelväg mellan saker du ska göra och saker du vill göra. Fredagen bjuder på fest medan lördagen handlar om att säga ja och testa på nya saker. Under söndagen försöker du vara resonlig med en släkting som är väldigt envis.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons