Veckans horoskop: Så blir 29/4-5/5 för ditt stjärntecken

24 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Under valborgsmässoafton på tisdagen råder en unik balans i naturen, se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Veckans horoskop: Så blir 29/4-5/5 för ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inleder med en stabil måndag där du lyckas med det du förutsätter dig att göra, både arbetsmässigt och privat. Tisdagen och onsdagen handlar om att förmedla en tanke till dina kollegor. Här gäller det att du väljer dina ord med omsorg. Torsdagen blir en bra dag med en härlig energi och god kommunikation. Under fredagen är du väldigt anpassningsbar medan du prioriterar dig själv på lördagen. Under söndagen vill du gärna dra igång projekt hemma eller inom en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en säkerhet och ett lugn hos dig som smittar av sig i början av veckan. De människor du omger dig med reagerar positivt på din utstrålning. Tisdagen handlar om att vara effektiv samtidigt som du tar dig tid att lyssna. Kvällen kan bjuda på en fest. Onsdagen blir en lugn dag medan torsdagen känns lite stressig. Fredagen handlar om släkten, då firar du någon. Lördagen blir en intensiv dag då det är mycket att göra hemma. Söndagen handlar om att fokusera på en sak i taget.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intensiv inledning på veckan, du har mycket att tänka på den här dagen. Under tisdagen frågar du inte om lov, du bara agerar. Onsdagen och torsdagen blir intressanta dagar där en utbildning är i fokus. Under fredagen planerar du din ekonomi och bestämmer aktiviteter inför sommaren. Lördagen kretsar kring ett beslut som du är på väg att ta. På söndagen försöker du både hinna med dina vänner och dina intressen, vilket kan bli svårt om de inte går att kombinera.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på veckan. Det finns mycket jord i ditt horoskop och det dämpar lite av din impulsivitet och får dig att tänka efter före. Tisdagen blir en lättsam dag där du inte jobbar särskilt hårt. Onsdagen handlar om att ta det lugnt och hitta balans i vardagen. Torsdagen och fredagen blir intensiva dagar där du har en förmåga att snubbla på mållinjen. Du slarvar för mycket med detaljerna och det resulterar i extra jobb. Helgen bjuder på vårkänslor och utomhusaktiviteter, det blir härliga dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något väldigt envist över ditt tecken under måndagen. Tisdagen handlar om våren och om att fira. Under onsdagen försöker du tänka praktiskt, särskilt när det kommer till ekonomin. Torsdagen blir en ganska stressig dag där du känner dig tvungen att leverera. Under fredagen får du beröm och det gör dig riktigt glad. Lördagen handlar om att ta ställning i en svår fråga medan söndagen blir den mest avslappnande dagen den här veckan. Det är då du passar på att skämma bort dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är glad och framåt den här måndagen. Det finns en bra energi i ditt horoskop. Tisdagen handlar om vänner och familj. Särskilt kvällen blir mysig. Under onsdagen passar du på att vara utomhus en hel del medan torsdagen bjuder på en del intellektuella utmaningar. Fredagen handlar om att komma ifatt på jobbet men också om en hemlighet som du inte får avslöja. Lördagen blir rolig och spontan. Under söndagen försöker du kompensera en familjemedlem för din frånvaro den senaste tiden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du har mycket att göra på måndagen och du måste strukturera ditt arbete. Tisdagen handlar om att vara effektiv. Det är viktigt att komma hem i tid, för du har planer för kvällen. Onsdagen blir en lugn dag där du gärna är utomhus. På torsdagen och fredagen utmanas din kreativitet. Det är sociala dagar då du träffar mycket folk. Under lördagen ger du dig själv ett löfte som handlar om din hälsa. Söndagen blir en bra dag för allahanda mindre uppgifter och projekt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan bestämt med ett visst mål i sikte. Tisdagen blir lite upphuggen och du hinner inte med allt du vill. Kvällen blir i alla fall trevlig. Under onsdag försöker du träffa vänner och släkt. Torsdagen handlar om att följa din övertygelse medan fredagen lägger tonvikten vid att kunna erkänna när man har fel. Lördagen blir en rolig dag där fest och firande står i centrum. Under söndagen fattar du ett avgörande ekonomiska beslut som har med din närmaste framtid att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att jobba i grupp under måndagen och du irriterar dig på människor som är lata eller långsamma. Tisdagen handlar om fokus och ett öga för detaljer. Kvällen kretsar kring familjen. Onsdagen blir lugn dag oavsett om du jobbar eller är ledig. På torsdagen får du nyheter som rör en uppgift som du håller på med, det här beskedet kan förändra ditt sätt att arbeta. Fredagen handlar om etik medan lördagen blir en aktiv dag. På söndagen är du gärna utomhus, du känner av våren i luften.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med Månen i ditt eget tecken vilket ger dig positiv energi. Tisdagen handlar om Valborg och om att hälsa in en ljusare årstid. Under onsdagen tar du tag i frågor som rör hösten och en förändring som du vill göra. Torsdagen bjuder på en hel del uppladdning inför något som kommer medan fredagen blir intensiv, krävande och förvånansvärt kul. Under lördagen har du stenhård fokus och söndagen blir en dag då du får massor av positiv feedback och beröm.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en resa, antingen privat eller med jobbet. Det här kan vara hela veckan, några dagar eller bara över dan. På tisdagen tvingas du in i en diskussion som du helst velat slippa medan onsdagen handlar om att se saker för vad de är. Under fredagen har du mycket på gång, det blir en intensiv dag som slutar med ett firande. Lördagen handlar om en familjeinsats medan söndagen bjuder på välbehövlig vila och mys tillsammans med någon som du älskar väldigt mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska organiserad inledning på veckan där du känner att du har bra koll. Tisdagen handlar om att fira något eller någon medan onsdagen bjuder på en välbehövlig vila. Under torsdagen ställer du en person mot väggen. Du tycker att hen kommer undan med alldeles för mycket. Fredagen handlar om lust och vilja i en bra kombination. Kvällen ser ut att kunna bli kul och improviserad. På lördagen tar du kommandot medan söndagen ger dig en möjlighet att komma ikapp mentalt.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons