Veckans horoskop: Så blir 22/4-28/4 för ditt stjärntecken

17 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan bjuder på en Fullmåne i Skorpionens tecken vilket får känslor att intensifieras och de feminina energierna att öka i styrka. Se hur det påverkar din vecka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kan du ha ett starkt behov av att medla i en konflikt vilket är lite okaraktäristiskt för Väduren. Tisdag och onsdag blir dagar som bjuder på starka känslor och en personlig, inre resa. Du kommer i kontakt med dina mer mjuka och följsamma sidor. Torsdagen handlar om tålamod och fingertoppskänsla. Fredagen och lördagen blir bra dagar där du gärna är utomhus. På söndagen tar du tag i ett projekt i hemmet. Nu när vårsolen strömmar in genom fönstren ser du plötsligt alla brister..

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om tålamod med en yngre person. Tisdagen bjuder på starka känslor och drama. Fullmånen på onsdagen kan få dig att agera på ett högst oväntat och impulsivt sätt. Torsdagen och fredagen bjuder på enkla nöjen och mycket kvalitetstid med familjen. Lördagen handlar om en gemensam aktivitet eller engagemang tillsammans med familj/vänner. Under söndagen försöker du hinna med både träning och arbete. Det blir en bitvis stressig och väldigt aktiv dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan i harmoni. Det finns ett lugn i ditt tecken som ger dig ett härligt självförtroende. Tisdagen kan bjuda på en flirt särskilt för singel Tvillingen. Onsdagen handlar om att öppna upp sig och att säga ja till sina starkaste känslor. Skorpionen plockar fram det sensuella inom dig. Under torsdagen avslutar du något som du borde satt stopp för långt tidigare. Fredagen handlar om roliga aktiviteter och socialt utbyte. Lördagen och söndagen blir praktiska och naturnära dagar.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen har du svårt att säga stopp. Tisdagen blir en dag då du ifrågasätter mycket medan onsdagens Fullmåne kan få dina känslor att svalla över ordentligt. Dagarna kring Fullmånen kan bjuda på många oväntade unika händelser. Torsdagen blir en ganska bra dag även om du inte hinner allt du planerat. Under fredagen tar din sociala och charmiga sida över medan lördagen handlar om att våga lite mer. På söndagen kommer din praktiska sida fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med mycket försiktighet, något som verkligen inte hör till vanligheten hos dig. Du vill inte chansa och dubbelkollar det mesta under både måndagen och tisdagen. Onsdagen blir en dag då du får svårt att knyta an till ett uppdrag eller en person. Det är som om inget riktigt klickar den här dagen. Torsdagen handlar om att följa sitt eget spår medan fredagen bjuder på en hel del tuffa utmaningar. Under helgen kommer det in en härlig energi i ditt horoskop.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en lugn och skön inledning på veckan. Måndagen och tisdagen handlar till stor del om att avsluta saker snarare än att påbörja något nytt. På onsdagen kan du få en känslomässig kris då Fullmånen tvingar dig att konfrontera dina innersta tankar. Under torsdagen är du väldigt kaxig. Fredagen handlar om nyheter medan lördagen blir en riktig familjedag. Under söndagen säger du nej till ett erbjudande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska tråkig inledning på veckan eftersom du står mittemellan olika uppgifter. Tisdagen handlar om emotionell vägledning medan onsdagen blir en intressant dag då många frågor ställs på sin spets. På torsdagen är du ganska lat och undviker tunga uppgifter medan fredagen handlar om mer dynamisk energi och om nöjen. Under lördagen ger du bort något som du värderar högt. Söndagen blir den dag då du har tid att besöka en äldre släkting eller vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med mycket tankar och känslor. Det trappas upp fram till Fullmånen på onsdag då hela du upplever att du har nerverna utanpå skinnet. Onsdagen kullkastar mycket av dina idéer, men Fullmånen ger dig också inspiration och många nya tankar. Torsdagen fokuserar på ekonomi medan fredagen handlar om närhet och värme. På lördagen blir du uttagen till något. Söndagen bjuder både på en överraskning och på en hel del helgmys med familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har så mycket idéer på måndagen men ingen energi att genomföra dem. Tisdagen handlar om att försvara en ståndpunkt medan onsdagen bjuder på en oväntad twist. Torsdagen och fredagen blir kreativa dagar där du tar för dig i ett helt nytt sammanhang. Lördagen handlar om en resa som du är på väg att göra. Du behöver planera och hitta inspiration, något du får hjälp med under helgen. Söndagen handlar både om en ny början och ett avslut. För att gå vidare måste du släppa taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv inledning på veckan där du förväntas hinna med en massa saker. Tisdagen handlar om skvaller och fika med en vän. På onsdagen hamnar du mitt emellan i en ganska dramatisk konflikt, men du lyckas medla och skapa lugn. Torsdagen bjuder på en ny synvinkel medan fredagen blir en lättsam dag full av skratt och värme. Lördagen handlar om att ha tempo och att hinna med. Det blir periodvis en stressig upplevelse men en mysig kväll. Söndagen bjuder på en flirt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med ett mycket onödigt extrajobb på grund av att en kollega tänker fel. Tisdagen handlar om att säga nej och vara tydlig. På onsdagen kan Fullmånens känslomässiga kraft bli något av en chock för dig. Det är mycket emotionell förvirring. Torsdagen handlar om att vara saklig medan fredagen bjuder på vänskap, god mat och roliga nyheter. Under lördagen är du gärna utomhus med familjen. Söndagen handlar om träning om att skapa rutiner kring tränandet.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir ganska långtråkig för att det är mest rutin och inte så mycket nytt. Tisdagen vänder upp och ned på det du vet och du tvingas tänka annorlunda. Onsdag blir höjdpunkten på veckan. Då släpps hela ditt inre känsloliv lös och du tömmer dig själv på allt jobbigt du gått och burit på. Torsdagen handlar om att acceptans medan fredagen blir en rolig men annorlunda dag. På lördagen gör du en ny bekantskap. Söndagen handlar om att vilja säga ja fast du måste säga nej.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons