Horoskop för vecka 14 - så blir 1/4-7/4 för ditt stjärntecken

27 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Under veckan kommer Merkurius gå in i retrograd vilket påverkar vårt sätt att agera utåt och vår kommunikation. Se hur din vecka blir.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan ganska lättjefullt och det är precis så du vill inleda en vecka. Under tisdagen går Merkurius in i retrograd och det kan få dig att vara lite tillbakahållen i ord och uttryck. På onsdagen försöker du tänka långsiktigt medan torsdagen handlar om vänskap och närhet. Under fredagen kan du upplevas som väldigt driven. Lördagen handlar om fysiska aktiviteter där du utmanar dig själv att göra något extra. Söndagen blir en dag av eftertanke och lugn. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds lugnt. Måndagen bjuder på utomhusaktiviteter. Tisdagen fokuserar på familjen men också på att komma i kapp med olika projekt. På onsdagen har du en del saker som du ska avsluta innan du kan påbörja något nytt. Torsdagen blir en rolig dag då du är i fokus, både privat och med dina vänner. Fredagen handlar om ett riktigt fynd. Det kommer att kräva en del arbete, men instinktivt känner du att det är perfekt för dig. Lördagen blir intensiv men kul medan söndagen är lugn och behaglig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att ta det lugnt och att njuta av vänner och familj. På tisdagen går Merkurius in i retrograd och det påverkar dig mer än andra eftersom det är din härskarplanet. Onsdagen handlar om att blicka in i sig själv medan torsdagen blir en annorlunda dag där du måste kompromissa mer än du egentligen vill. Fredagen handlar om att vara tillsammans och ha kul i grupp. Under helgen kan ett möte förvirra dina känslor och få dig att bli tveksam.

Kräftan 21/6-22/7

Du startar veckan med en hög ambition gällande hemmet. Det finns något som du vill göra om eller förändra. Tisdagen handlar om kommunikationssvårigheter medan onsdagen bjuder på en rejäl utmaning. På torsdagen försöker du resonera med en kollega som ser allt i svart eller vitt. Fredagen handlar om att bjuda till det där lilla extra. Lördagen blir en rolig och varierande dag medan söndagen innebär en extra utgift och det irriterar dig eftersom det är pengar du egentligen inte har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och aktiv måndag där du gärna håller igång i grupp. Tisdagen handlar om att göra saker med familjen eller med dina kollegor. Under onsdagen söker du upp en person för att få en förklaring på hens beteende. Torsdagen handlar om skvaller som gränsar till förtal. Under fredagen och lördagen släpper du loss vårkänslorna ordentligt. För det naturnära Lejonet brukar det innebära pyssel på balkong eller i trädgården. Söndagen bjuder på en rolig överraskning.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en hel del energi den här måndagen och du njuter av att det är vår i luften. På tisdagen kan Merkurius retrograd dämpa den här energin och få dig att bli mer tystlåten. Onsdagen handlar om att göra saker på rätt sätt, vilket kan skapa en diskussion. Torsdagen blir en rolig men intensiv dag medan fredagen handlar om att ignorera ett behov av att köpa saker. På lördagen träffar du gärna dina vänner. Du vill bort från hemmet och se nya, inspirerande miljöer. Söndagen handlar om ett löfte.

Annons

Vågen 23/9-22/1

Måndagen innebär en förändring som du inte räknat med. Tisdagen och onsdagen blir ganska gråa dagar då det inte händer så mycket. På torsdagen händer det en massa saker på jobbet så det gäller att du hänger med i svängarna. Fredagen handlar om att vara social och om nöjen. Under lördagen försöker du förfina den talang som du har. Du kanske ska delta i en tävling eller ställa ut något alster, oavsett vad så vill du bli bättre. Söndagen handlar främst om att hitta ditt inre lugn.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan utomhus, med att hitta inspiration i naturen eller en stadsmiljö. Tisdagen handlar om ett dåligt inköp som du vill lämna tillbaka. Under onsdagen och torsdagen har du en del svårigheter på jobbet, men en kollega hjälper dig mer än gärna. Hen tycker att du är härlig och vill gärna spendera mer tid med dig. Fredagen blir en lättsam dag där du fokuserar på att vara social. Lördagen bjuder på en utmaning och på fysisk aktivitet medan söndagen mer handlar om att planera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och lite busig inledning på veckan. Under tisdagen försöker du lura ut en kollega ur sitt skal. Hen har en massa talang men är för blyg för att visa upp sig. Onsdagen handlar om att vara försiktig i ord och handling medan torsdagen är den motsatta. Då bör du uttrycka klart och koncist. Under fredagen säger du nej till en person som du kanske borde säga ja till. Lördagen blir rolig men intensiv medan söndagen fokuserar på hälsa och välmående. Du inleder en ny tid i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen passar du på att träffa personer som du inte sett på länge. Tisdagen handlar om utomhusaktiviteter, men också om att komma ikapp på jobbet. Det blir en mixad dag där det positiva överväger. Onsdagen och torsdagen handlar om att pussla i scheman för att få ihop planeringen. Fredagen blir lättsam och social. Då finns det goda chanser att vinna en tävling. Helgen fokuserar på det praktiska.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du startar veckan med en skön och lugn dag där familjen är i fokus. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du påbörjar, avslutar och planerar en hel del. Under torsdagen säger du ifrån dig ett uppdrag som du har. Du tycker att du gett det du kan ge redan. Fredagen handlar om en familjemedlem och om att umgås tillsammans. Under lördagen gör du gärna en lite längre utflykt. Söndagen handlar om ett unikt erbjudande som du bör överväga. Det här är en möjlighet till en ny typ av frihet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du nog av en falsk vän. Tisdagen handlar om att göra ett specifikt uttalande. Onsdagen blir en intensiv men bra dag medan torsdagen bjuder på en hel del logistiska utmaningar som du måste tackla. Fredagen blir inspirerande och nytänkande på olika sätt. Du njuter verkligen av dagens umgänge. Lördagen bjuder på en härlig utomhusaktivitet och ny inspiration. På söndagen påbörjar du ett nytt projekt som kommer att ta det mesta av våren i anspråk.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons