Veckans horoskop v1 måndag 1/1-söndag 7/1

27 dec, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds lugnt även om det finns vissa saker du bör hinna med under måndagen. På tisdagen börjar verkligheten att rulla igång igen, men det är en försiktig inledning på det nya året. Onsdagen handlar om att komma överens medan torsdagen bjuder på en diplomatisk utmaning. Under fredagen och lördagen går du in i en bubbla och rannsakar dig själv. Det blir dagar som handlar om personlig utveckling. Söndagen blir den mest sociala dagarna den här veckan.

Oxen 20/4-20/5

Nyårsdagen kräver en del fokus men du är lite seg och det går trögt. På tisdagen känns det bättre då märker du att dina noggrant uppgjorda planer ger resultat. Onsdagen handlar om valfrihet men också om att etablera nya, goda vanor. Torsdagen och fredagen blir aktiva dagar som går väldigt fort. Lördagen handlar om att vara utomhus tillsammans med familjen, det blir en rolig och uppfriskande dag. På söndagen gör du gärna en utflykt och testar på nya, inspirerande miljöer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen gör du så lite som möjligt. Tisdagen handlar om att komma igång med vardagen igen efter alla helger. Onsdagen kan bli krävande eftersom du måste försöka hitta ett sätt att jobba med en kollega som du har väldigt svårt för. Torsdagen handlar om allmän arbetsmoral medan fredagen bjuder på ett roligt besök, gofika och en underhållande kväll. På lördagen har du fullt upp med att låta din kreativitet få blomma ut. Söndagen blir en bra dag att besöka släkt eller umgås med vänner.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen söker du svaret på vissa frågor som du har. Tisdagen handlar om att göra saker rationellt, på ett strukturerat vis. Onsdagen blir en trevlig och social dag där du sätter vännerna före jobbet. Torsdagen handlar om att fungera i grupp medan fredagen bjuder på ett tillfälle till individuell prestation. På lördagen engagerar du dig i en fråga som berör. Det här är något som du brinner för. På söndagen utnyttjar du din charm för att driva igenom din vilja i ett privat projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om ett beslut som du bör fatta. Tisdagen och onsdagen blir praktiska dagar då du med fördel kan jobba med dina händer. På torsdagen går du in i en fas där du blir lite mer velig och har svårt att bestämma dig. Fredagen passar bra till shopping för det är dag då du gör fina fynd. Lördagen handlar om att uttrycka din personlighet och att följa ditt hjärta. Söndagen blir en bra dag där du gör saker för din egen skull. Det är en dag då du tillåter dig att vara egoistisk.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en aktiv måndag med fokus på utomhusaktiviteter. Tisdagen handlar om vardag och om att hitta tillbaka till rutinerna igen. Under onsdagen och torsdagen är du gärna social med både vänner och kollegor. Fredagen blir en dag då du står upp för dina tankar och åsikter. Lördagen handlar om familjen och om att samla alla tillsammans, något som kan vara svårt. På söndagen är du gärna aktiv tillsammans med dina vänner. Du mår bra av att få röra på dig, helst utomhus.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en lagom aktiv dag tillsammans med dina vänner. På tisdagen behöver du se över din ekonomi efter alla helger. Onsdagen handlar om ett vad medan torsdagen bjuder på olika typer av utmaningar. Under fredagen träffar du en person som berör dig på ett djupare plan. Lördagen handlar om din förmåga att samarbeta och att du inte bara ska gå din egen väg. Sista dagen den här veckan blir en skön och lugn dag då du tillåter dig att få vara riktigt lat. Du behöver vila.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen handlar om ett avslut och om att komma vidare. På tisdagen försöker du vara väldigt logisk och undvika att fatta beslut med hjärtat. Onsdag och torsdag handlar om ett engagemang som du är involverad i. På fredagen är du gärna med vänner eller kollegor. Det blir en lättsam dag som går överraskande fort. Lördagen handlar om dig själv och dina nya mål. På söndagen försöker du övertyga en släkting om att testa något nytt och annorlunda. Hen är väldigt traditionell av sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder det nya året med en rejäl formsvacka. Du känner dig seg och har svårt att fokusera. Det kan bero på helgens alla fester men det kan också handla om att du håller på att dra på dig en vinterförkylning. På torsdagen börjar du bli lite bättre och du orkar med en del fysiskt arbete. Fredagen handlar om att lägga din energi på rätt saker. På lördagen känner du dig ganska bra och det firar du med en hel del utomhusaktiviteter. Söndagen blir en härlig familjedag fylld av värme och kärlek.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder 2024 med en ny start och ett farväl. Tisdagen handlar om att se saker för vad de verkligen är. Onsdagen blir en lugn dag som innehåller vänskap, värme och ett tillfälle att vara tillsammans. Under torsdagen fattar du ett beslut som ditt arbete. Fredagen handlar om drömmar och om möjligheten att förverkliga dem. Lördagen blir en bra dag då du passar på att träffa familj och vänner. På söndagen planerar du både din ekonomi och din framtid.Du har stora planer för det kommande året.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder året i lugn och ro. Det blir kanske en promenad men inte mycket mer än så. Tisdagen handlar om att förhandla och om kompromisser. Onsdagen tvingas du till ett möte som du helst vill undvika. Torsdagen blir en intressant dag där du lär dig nya saker. Fredag och lördag blir dagar då du inte bör missa en chans som du blir serverad. Det här är en unik möjlighet till utveckling för din del. Söndagen handlar om att hålla igång både mentalt och fysiskt. Det blir en rolig och en aktiv dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir ingen höjdarinledning på det nya året. Du är väldigt seg både under måndagen och tisdagen. På onsdagen börjar du återhämta dig lite smått och du känner att du kan fokusera framåt igen. Torsdagen bjuder på en överraskning och en möjlighet till extra inkomst. På fredagen är du väldigt bestämd medan lördagen kretsar kring din oförmåga att fatt avgörande beslut. Söndagen blir en härlig dag som med fördel tillbringas utomhus. Då umgås du gärna med dina vänner.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons