Veckans horoskop v40 2/10-8/20

01 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Veckans horoskop v40 2/10-8/20
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckans horoskop v40 2/10-8/20
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds i ett ganska behagligt lunk. Du jobbar bra under både på måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att träffa människor och knyta kontakter. På torsdagen till lördagen är du väldigt familjeorienterad. Det här är dagar då du väljer bort att göra saker med arbetskompisar och vänner till förmån för dina närmaste. Söndagen bjuder på en fysisk utmaning som kommer att testa ditt tålamod.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen bjuder på annorlunda och omväxlande arbetsuppgifter. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar då du har fullt upp. Torsdagen blir en dag då du planerar mycket och du skapar struktur. Fredagen handlar om att skämma bort dig själv rejält, gärna tillsammans med familjen. På lördagen firar du en vän eller ett barn medan söndagen handlar om att testa dina egna gränser och testa något helt nytt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen är du ganska duktig på att jobba efter en plan. Tisdagen handlar om en konflikt på arbetet eller hemma. Under onsdagen tar du tag i din ekonomi och börjar planera framåt. Torsdagen och fredagen blir kreativa dagar då du lär dig nya saker och möter trevliga människor. Under lördagen sätter du stopp för en person som du känner utnyttjar dig. Söndagen handlar om att umgås med en äldre släkting.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen känner du dig ovanligt harmonisk och på ett gott humör. Under tisdagen och onsdagen kan det uppstå en känslig diskussion där du tvingas att välja sida. Torsdagen handlar om att du agerar på dina känslor snarare än att du tänker logiskt. Fredagen blir en rolig och varierande dag då du gärna umgås med dina kollegor. Helgen blir en riktigt härlig paus från jobbet. Du spenderar den gärna med familj eller vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en lugn men självsäker energi. Både måndagen och tisdagen passar bra till att adressera problem. Under onsdagen försöker du närma dig en ny kollega eller bekant. Hen har väckt din nyfikenhet. Torsdagen och fredagen handlar om att stärka banden på jobbet medan helgen blir både intensiv, rolig och krävande. Under både lördagen och söndagen verkar du vara uppe tidigt och sent i säng.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns mycket jord i ditt tecken i början av veckan och det gör att du känner dig ovanligt organiserad och målmedveten. Under onsdagen händer det mycket, det är både en massa information och möten den dagen. Under torsdag och fredag försöker du att nå fram till en chef som har svårt för att lyssna. Här måste du vara både tydlig och rak. Lördagen handlar om familjen och ett firande medan söndagen blir lugn och avkopplande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en obalans i ditt tecken under måndagen och tisdagen. Du kan reagera väldigt starkt på kritik eller kommentarer de här dagarna. Onsdagen blir en harmonisk dag då du hinner med mycket. Under torsdagen får du agera medlare i ett bråk mellan kollegor eller vänner. Fredagen handlar om en tävling och en vinst. Under helgen försöker du ta mod till dig för att berätta något du vet för en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen handlar om att inte sätta sig på tvären utan att försöka acceptera förändring och nya idéer. Under tisdagen och onsdagen tycker du att det är kul att argumentera och dividera med människor. Torsdagen handlar om att få perspektiv på ett problem. Fredagen blir bitvis stressig, men på det hela taget en bra dag. Under lördagen försöker du motivera en släkting att röra på sig. Söndagen handlar om ett fynd.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen jobbar du gärna praktiskt. Du har svårt att sortera tankarna, men du jobbar på bra när du kan göra saker som sitter i ryggraden. Tisdagen och onsdagen blir roliga dagar då du är social och utåtriktad. Torsdagen handlar om ett problem inom familjen medan fredagen blir en dag då du försöker att skapa gemenskap på arbetet. Under helgen fokuserar du mycket på familj och nära vänner.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Jobbar du så ser du till att inte stressa. Tisdagen blir en rolig dag då du flirtar lite med en kollega. Under onsdagen och torsdagen försöker du hinna med en hel del både på jobbet och privat. Det blir produktiva dagar. Fredagen handlar om att skämma bort dig själv lite extra. Helgen handlar om praktiska saker såsom storkok, städning och tvätt, men också om hemmamys och vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Under början av veckan så blir du frustrerad på en kollega som alltid ska ha rätt. Tisdagen och onsdagen handlar om att fatta snabba beslut och om att inte ångra sig. Torsdagen bjuder på en utflykt och ett nytt projekt. Under fredagen försöker du prata med en släkting eller vän om en investering. Helgen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans. Det blir bra dagar bortsett från en och annan konflikt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du har mycket att tänka på så jobbet kommer lite i andra hand. Onsdagen passar bra för alla former av grupparbeten och gruppverksamhet. Torsdag och fredag handlar om sociala kontakter och om att nätverka. Under lördagen tar du hand om en släkting eller familjemedlem medan söndagen blir lite mer fysiskt aktiv och utmanande. Veckan bjuder på roliga nyheter.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons