Horoskop för vecka 12 - så blir 18/3-24/3 för ditt stjärntecken

13 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
På onsdag är det vårdagjämning och det kan vara en känslomässigt turbulent dag för vissa känsliga tecken. Se hur din vecka blir i vårt veckohoroskop
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du får en lugnare start på veckan. Under både måndagen och tisdagen är många kollegor borta från jobbet och det betyder att en hel del projekt blir uppskjutna. Onsdagen handlar om att säga ja till sig själv. Var egoistisk och gör det du vill den här dagen. Torsdagen och fredagen blir dagar som handlar om att inte prata för döva öron. Om du märker att dina kollegor eller din chef slutar lyssna på dig så ska du säga ifrån. Helgen blir sköna och balanserade dagar där du gärna ägnar dig åt mindfulness.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan på ett strålande humör och det håller i sig hela vägen fram till söndagen. Måndagen och tisdagen blir dagar då du försöker sätta rutiner och njuta av livet. Känslan av sol och värme får dig att blomma ut. Under onsdagen är du ute på äventyr, här testar du dina gränser och du märker att du kan om du vill. Torsdagen och fredagen blir dagar då du gärna går på upptäcktsfärd för att hitta inspiration. Lördagen bjuder på glamour och god mat medan söndagen blir väldigt skön men lat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att oroa dig för en familjemedlem som inte tar hand om sig själv på bästa sätt. Tisdagen och onsdagen blir bra och lärorika dagar där du fokuserar på att utvecklas. På torsdagen tröttnar du på en kollega som pratar mer än hen lyssnar. Du har svårt att samarbeta med den här personen. Fredagen handlar om att göra rätt för dig medan lördagen bjuder på utomhusaktiviteter och en härlig vårkänsla. Under söndagen passar du på att uppdatera din garderob.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan harmoniskt, med humöret på topp. Tisdagen och onsdagen kan bli stressiga dagar där du förväntas att ha stenkoll. Här kan du behöva be om hjälp om du känner att du inte räcker till. Fredagen handlar om kärlek och romantik. Du kan vara förälskad eller ha en jobb flirt, oavsett så blir det en härlig dag. Under lördagen försöker du att träffa en person som du vill umgås mer med. Söndagen handlar om att prioritera någon annans behov framför dina egna önskemål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan ha svårt att komma igång på måndagen, du saknar både ork och vilja att sätta igång olika projekt. Under tisdagen kommer Månen in i Lejonets tecken och det blir den energiboost som du behöver. Onsdagen handlar om en lögn medan torsdagen bryter mot traditionerna. På fredagen gör du något som du aldrig brukar göra. Lördagen är en bra dag att öva dina talanger för att samarbeta. Under söndagen passar du på att åka på en kortare resa eller en utflykt med en nära vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns något drömmande över måndagen som gör att du har svårt att fokusera på jobbet. På tisdagen förändras energierna och du blir mer målmedveten och närvarande. Onsdagen handlar om att visa respekt för personer som kan mer än du. Torsdagen blir en intressant dag med många diskussioner och högt till tak. Det här är en dag då du lär dig en hel del om dina kollegor. Fredagen handlar om passion och vikten av att följa sitt hjärta. Helgen blir en lugn oas där du kan andas ut.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett lugn hos dig under måndagen och tisdagen som du ska ta vara på. Från och med onsdag stiger stressnivåerna hos dig och du kan få svårare att fokusera på tålamodsprövande detaljer. Under torsdagen kan ett rykte om en kollega göra dig upprörd. Du tolererar inte skitsnack. Fredagen blir väldigt utlämnande, då vågar du vara mer sårbar än du brukar. Lördagen blir en rolig dag som handlar om kreativitet och att uttrycka en känsla. På söndagen fikar du gärna med släktingar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara väldigt styrd i början av veckan och det upplever du som jobbigt och hämmande. Onsdagen handlar om att visa hur mycket talang du egentligen besitter. Du kan vara blyg när det kommer till dina egna prestationer, men idag ska du inte hålla tillbaka. Torsdag och fredag blir dagar som fokuserar på en specifik uppgift. Lördagen kan bjuda på fest eller middag med vänner medan söndagen handlar mer om det jordnära och praktiska. Det blir en dag då du har ett behov av att fixa hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt försiktig med att uttrycka din åsikt under måndagen. På tisdagen kommer det in eld i ditt tecken och då du inte håller igen. Under onsdagen är det samarbete som gäller. Du behöver hitta din plats i en rätt så ny grupp. Torsdagen blir intensiv och krävande, här ställer du troligtvis in alla kvällsaktiviteter för att du är för trött. Fredagen bjuder på en överraskning medan lördagen handlar om att vara utomhus och röra på sig. Söndagen blir en lugn dag då fokus ligger på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en mental paus. Det blir ett par dagar då du helt går upp i nuet och varken tänker framåt eller bakåt. Onsdagen handlar om att se och uppleva nya saker. Det blir en intressant och lärorik dag. Torsdagen bjuder på en fysisk utmaning medan fredagen blir ovanligt lat och skön. Under lördagen har du en hel del aktiviteter inplanerat, det kan bli tajt att hinna med allt. Söndagen ser väldigt lyxig ut för att vara en vanlig söndag. Det blir en dag då du unnar dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att landa i nuet. Under en lång tid har du planerat framåt och du har glömt bort hur man njuter av stunden. Under tisdagen har du en livlig diskussion med en person som vill sälja på dig något. Onsdagen handlar om att unna sig det bästa och inte nöja sig med något mindre. Torsdagen blir en lugn dag där fokus ligger på att slippa stressa. Fredagen blir en riktig partydag. Är du singel finns det möjlighet att träffa någon. Helgen handlar om lyxen att vara ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bitvis stressig inledning på veckan. Du har höga ambitioner men inte så mycket tid som du skulle behöva för att förverkliga dem. Onsdagen handlar om vad som är rätt och fel medan torsdagen bjuder på en dråplig situation och många skratt. Fredagen blir en rolig dag där du umgås med dina kollegor. Lördagen handlar om nya miljöer och att hitta din inspiration i ditt närområde. Lördagen blir en fysiskt krävande dag medan söndagen fokuserar mer på vila och återhämtning.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons