Veckohoroskop v 5 29/1-4/2

24 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara förnuftig och att inte låta känslorna styra. På tisdagen och onsdagen vill du gärna att alla ska trivas oavsett om det gäller kollegorna på jobbet eller dina vänner. Torsdagen handlar om passion och om att visa känslor. Fredagen kan bjuda på en sensuell upplevelse och ett oväntat möte. lördagen handlar om kreativitet och skaparglöd med söndagen blir lite mer inåtvänd. En dag som passar bra till att upptäcka din lite mer spirituella sida.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en stabil jordenergi så både måndagen och tisdagen blir bra dagar där du fokuserar mycket på dina vänner och din familj. Onsdagen handlar om ett privat projekt men också om att jobba på i din egen takt. Du tar extra mycket ansvar den här dagen. På torsdagen vill du ha frihet att göra lite som du vill medan fredagen handlar om att fira någon. På lördagen verkar du ha gäster eller umgås med dina vänner. Söndagen bjuder på härliga utomhusaktiviteter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en stabilitet och trovärdighet hos dig i början av veckan. Under tisdagen och onsdagen börjar du vela en del, då kan du ha svårt att fatta beslut. Torsdagen handlar om att samarbeta men också om att göra bra fynd. Under fredagen är du utåtriktad och social, det är en dag som innehåller massor av humor och skratt. Lördagen blir en bra dag, särskilt för uppbokade Tvillingar. Då träffar du spännande människor i oväntade miljöer. Söndagen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med en stark beslutsamhet. Du tänker inte ge upp innan du lär dig en viss sak på jobbet. Under tisdag till onsdag pendlar du mellan att ha självförtroende till att bli väldigt övertygad om att du aldrig kommer klara av allt det nya. Onsdagen blir en dag som handlar om tålamod. Torsdagen bjuder på en konflikt mellan två chefer, roligt att iaktta på avstånd. Fredagen handlar om att ha kul tillsammans med människor du gillar medan helgen blir en fysiskt aktiva dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett tålamod hos dig under måndagen som inte brukar finnas där. En bra dag att lära upp nya personer. Tisdagen handlar om att se möjligheter medan onsdagen bjuder på ett visst motstånd från din sida. Då vill du egentligen inte göra någonting. Torsdagen blir en rolig och aktiv dag där du kan utnyttja din kreativitet i jobbet. Fredagen handlar om att ha en god kommunikation, både med människor du möter och dina kollegor. Lördagen bjuder på fest medan söndagen handlar om återhämtning.

Jungfrun 23/8-22/9

För dig handlar måndagen främst om detaljer och om att vara noggrann. Tisdagen kan bjuda på en del logistiska problem, särskilt om du har en familj som ska pussla med scheman. Onsdagen blir en fri dag där du lär dig nya och utmanande saker. Torsdagen handlar om att övning ger färdighet medan fredagen blir en lättsam dag som bjuder på en och annan komplimang. Under lördagen tar du en familjemedlem i försvar. Söndagen handlar om kultur och om att uppleva nya saker.

Annons

Vågen 23/9-22/10

För dig handlar måndagen om att komma fram till vad det är du vill göra. Tisdagen och onsdagen blir ganska slätstrukna dagar, men det är dagar då du är produktiv. Torsdagen handlar om en konflikt och om att ta ställning, något du avskyr att behöva göra. Fredagen blir en harmonisk dag där du njuter av trevligt sällskap och god mat. Under lördagen finns det ett inslag av tävling, men du testar även din förmåga att samsas i en större grupp. Söndagen blir en fri dag som du gärna ägnar åt en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att bråka med någon inom familjen. Ni två vill oftast helt olika saker. Tisdagen handlar om ett missförstånd och att ta ansvar för dina handlingar. Onsdagen och torsdagen blir intensiva dagar som du kan uppleva som stressiga. Kvällarna handlar om att komma i form. Under fredagen gör du ett undantag från en regel som du har bara för att göra en vän glad. Lördagen handlar främst om ett privat projekt medan söndagen fokuserar mer på familj och vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en väldigt målmedvetenhet hos dig i början av veckan men den avtar allt eftersom dagarna går. På onsdagen känns det inte alls lika viktigt att ro det här projektet i hamn som det gjorde i måndags. Torsdagen handlar om kritik från en chef och hur sårad du blir över hens hårda ord. Fredagen handlar om att följa sitt hjärta och att göra saker för din egen skull. Under lördagen fattar du ett modigt beslut medan söndagen handlar om att stå fast vid din övertygelse även om det känns tufft.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att ta hand om en person eller ett djur. Tisdagen handlar om dig och dina behov medan onsdagen blir en mysdag på många sätt där du och en familjemedlem stöttar varandra i olika situationer. Det blir en glad och rolig dag. Torsdagen handlar om att ett ansvar som du tagit på dig äntligen blir officiellt. Då känns det mer verkligt än innan. Fredagen blir en härlig dag där du firar något eller någon. Hela helgen handlar om familjen, släkten och om en massa god mat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar veckan med ett miljöombyte och det passar dig bra. För några dagar kan du tänka enbart på dig själv och på dina behov. Tisdagen handlar om att vara diplomatisk medan onsdagen bjuder på god mat och variation. Torsdagen blir en intressant dag där du upptäcker något nytt om dig själv. Fredagen blir rolig, social och överraskande på många sätt. Både lördagen och söndagen kretsar kring familjen och kring att umgås. Det blir härliga och intensiva dagar där ni tar hand om varandra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en stabil energi i ditt tecken under måndagen. Tisdagen handlar om att ångra ett beslut medan onsdagen bjuder på en annorlunda upplevelse. Torsdagen kretsar kring ett bråk på jobbet och du vet inte riktigt vilken sida du vill välja. Fredagen handlar om att medla och att försöka få två vänner att acceptera något som hänt och gå vidare. Lördagen blir en rolig och social dag där du gärna är utomhus om vädret samarbetar. Söndagen bjuder på en hel del vardagslyx.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons