Veckans horoskop v29 måndag 17/7-söndag 23/7

16 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kan du känna dig lite labil. Det finns mycket vatten i ditt tecken just nu och det gör dig extra känslig. Tisdagen och onsdagen handlar om att ta för sig men också om att njuta av stunden. Torsdagen blir en intressant dag där du tvingas att konfrontera dina egna fördomar. Fredagen handlar om kärlek och attraktion. Under helgen vill du gärna göra jordnära aktiviteter som att tillbringa tid ute i naturen.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du lite trött efter en väldigt lång helg. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar där du hämtar energi och lägger omsorg på att skämma bort dig själv. Torsdagen handlar om praktiska saker och om att styra upp arbetet. Fredagen bjuder på ett kärt återseende. Under lördagen umgås du över generationer och på söndagen väntar roliga nyheter och en utflykt med vänner eller familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan börjar med en känslomässig chock. Under mitten av perioden är du väldigt fysiskt aktiv och du är gärna utomhus så mycket du kan. Torsdagen bjuder på en välkommen överraskning medan fredagen blir uppstyrd, krävande men också väldigt rolig. Helgen handlar om att vara delaktig i ett större sammanhang. Det blir en intressant lärorik och på många sätt utvecklande avslutning på veckan.

ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen är det Nymåne i ditt eget tecken och det förstärker en viss emotionell instabilitet hos dig. Tisdagen och onsdagen handlar om att bygga upp känslomässig styrka. Torsdagen blir en praktisk dag då du fokuserar på att göra saker. Fredagen handlar om struktur och ordning medan lördagen bjuder på jordnära och lugna aktiviteter. Söndagen blir mysig och familjär. Då umgås du helst med dina nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir lite känslomässigt skakig till följd av Nymånen men det stabiliserar sig under tisdagen och onsdagen. De här dagarna är du verkligen i ditt esse. Torsdagen handlar om att göra saker rätt eller att göra om dem. Fredagen bjuder på nöjen och kanske en liten utflykt. Under lördagen umgås du gärna med barn eller djur. På söndagen försöker du uppfylla ett löfte som du gett till en äldre släkting.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen finns det en konflikt mellan dina känslor och din praktiska sida. Tisdagen handlar om att vaka över något eller någon. Onsdagen och torsdagen blir intressanta dagar där du möter många olika typer av människor. Fredagen handlar om etik och moral medan helgen bjuder på olika former av nöjen. Det blir roliga och aktiva dagar med både fysiska utmaningar och lite mer avslappnande övningar.

Vågen 23/9-22/10

I början av veckan hjälper en vän att lappa ihop en relation. Onsdagen handlar om att säga ifrån medan torsdagen blir en lugn dag som du ägnar åt att göra så lite som möjligt. Fredagen bjuder på olika former av nöjen och aktiviteter. Under lördagen är du gärna vid eller på vatten. Det lugnar dig och får dig att slappna av. Söndagen handlar om att hjälpa en yngre släkting eller ett barn med något.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det är mycket vatten i ditt tecken i början av veckan och det gör att du har bra instinkter men att du också kan vara lite känslosam. Tisdagen och onsdagen handlar om viktiga frågor och om framtiden. Torsdagen blir en rolig dag i en ny miljö. Fredagen och lördagen bjuder på nya upplevelser och härliga stunder. Söndagen passar bäst för stillsamma aktiviteter som yoga eller en promenad.

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att be om ursäkt till en vän som du ställt in med ett flertal gånger. Onsdagen handlar om att vara uppmärksam på små förändringar i vardagen. Torsdagen blir en lättsam och social dag som fokuserar på dina vänner. Fredagen och lördagen utmanar dig att tänka annorlunda och göra saker på ett nytt sätt. Under söndagen försöker du varva ned och hitta en inre balans.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds i lagom högt tempo och dagen går fort. Tisdagen fokuserar på att beta av en lång lista. Onsdagen och torsdagen blir sociala och mysiga dagar. Fredagen går försvinnande snabbt. Det är en dag då du möter en person som tar dig med storm. Lördagen handlar om gemenskap och barndomsminnen medan söndagen blir en dag som går resandets tecken. Då tar du dig från ett ställe till ett annat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds lite segt. Du är trött och du har svårt att fokusera. Under onsdagen känns det som att du plötsligt vaknar till liv igen och att din energi är på topp. Torsdagen handlar om att förbereda en middag eller en fest. Fredagen blir rolig men sen. Lördagen handlar om vänner, om gemensamma drömmar och om framtiden. På söndagen kan en utflykt få dig att fundera på ett impulsköp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drabbas hårt av Nymånen och måndagen kan innebära en känslomässig chock där alla känslor sitter utanpå kroppen. Under tisdagen och onsdagen minskar påverkan från Månen och du börjar känna dig lite mer normal igen. Torsdagen handlar om att strukturera och planera din ekonomi. Fredagen blir en social dag där familjen står i fokus. Helgen handlar om att se nya saker tillsammans med någon som står dig nära.

Annons