Veckohoroskop 52 måndag 25/12 -söndag 31/12

20 dec, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan i ett ganska lungt tempo. Både måndagen och tisdagen blir dagar då du inte gör så mycket. Onsdagen handlar om aktivitet medan torsdagen kan bjuda på en hel del shopping. Under fredagen försöker du hinna träffa dina vänner. Lördagen handlar om vänskap medan söndagen blir en glittrande upplevelse med extra allt. Det är då du verkligen blir festens mittpunkt. Det här nyåret går du in för att verkligen fira och du har goda chanser att möta en speciell person.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen kan det ske en ganska markant förändring i din närhet eller inom din familj. Tisdagen handlar om att jobba på utan att stressa. På onsdagen har du fullt upp så tiden går fort. Både torsdagen och fredagen blir rätt så trevliga dagar då du varierar aktivitet med vila. Under fredagskvällen kan du bli överraskad. Lördagen blir mysig, då njuter du lite extra. Nyårsafton blir förvånansvärt lugn, den handlar om dina närmaste vänner eller familjen och en massa härlig och god mat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ganska fullt upp på juldagen. Det verkar som om du passar på att träffa alla du inte hann med på julafton. Tisdagen blir en dag som handlar om en äldre släkting. Under onsdagen kan en viss irritation på en familjemedlem uppstå. Torsdagen handlar främst om etik och moraliska värderingar. Under fredagen och lördagen passar du på att förnya din garderob och kanske byta en och annan oönskad julklapp. Söndagen blir en härlig dag och en ganska spektakulär kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan i matkoma. Det blir dagar då du inte orkar göra många knop. På onsdagen rycker du upp dig och börjar att aktivera dig lite. Torsdagen handlar främst om utomhusaktiviteter och en del spontana infall. På fredagen åker du gärna på en utflykt, du tycker det är trevligt med miljöombyte och att träffa vänner du inte hinner se så ofta. Lördagen bjuder på variation och en del hårt arbete. På söndagen är du laddad för fest. Du gillar att lyxa till det på nyårsafton, då är det party.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska stillsam inledning på veckan där du får möjlighet att umgås med den lite större familjen eller hela släkten. På onsdagen verkar du ha en del arbete som du vill hinna med. Torsdagen handlar om en kollega och en konflikt mellan er. På fredagen försöker du visa vad du känner för en nära vän, en partner eller någon du är attraherad av. Lördagen handlar om förberedelser. På söndagen ger du allt, du är beredd att vara sårbar om det kan hjälpa dig komma en viss person nära.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen försöker du vara ute så mycket som möjligt. Allt firande har gjort dig däst och du behöver få chansen att röra på dig. Onsdagen handlar om ett löfte och om din förmåga att anpassa dig. Torsdagen blir en livlig dag med mycket aktivitet. På fredagen tar du tag i vissa uppgifter som blivit liggande. Lördagen handlar om samarbetsvilja medan söndagen blir en riktigt rolig dag från början till slut. Det här är en nyår fylld av härliga upplevelser och många skratt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med ett tidigt nyårslöfte om förändring. På tisdagen kan du känna dig lite extra velig. Under onsdagen infaller årets sista Fullmåne och det hjälper dig att fatta ett ganska avgörande beslut som har med din framtid att göra. Torsdagen och fredagen handlar om att våga chansa och att inte vara rädd att förlora. Helgen tycks bjuda på nya miljöer och en annorlunda upplevelse. Du firar inte det här nyåret på samma sätt som du brukar, i år vill du testa något helt nytt.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen och tisdagen blir dagar som du ägnar åt en inre reflektion och att umgås med familjen. Fullmånen på onsdagen ger dig energi att säga nej till en person som tjatar på dig. Torsdagen handlar om att göra fynd, både till dig själv och till hemmet. Fredagen blir en dag som går i vänskapens tecken. Lördagen handlar om tålamod medan nyårsafton blir ett löfte om förändringar men också ett sätt för att fira av en viss period i ditt liv nu när du går mot nya utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig inledning på veckan. Du förstår inte hur alla omkring dig kan vara så loja när du själv har fullt upp. Onsdagen markerar ett beslut och en nytändning. Under torsdagen tar du tag i något som bekymrat dig en tid. Även om det är jobbigt är det skönt att få det ur världen. Fredagen handlar om en nystart medan lördagen bjuder på fysiska utmaningar. På söndagen är det glitter och glamour som gäller, du vill glittra som den stjärna du är. Kvällen blir oförglömlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en ny individ i ditt liv som stjäl det mesta av din uppmärksamhet. Det blir glada och kärleksfulla dagar. Onsdagen handlar om ett lite sorgligt farväl, någon du tycker om ska antingen flytta eller resa bort. På torsdagen får du en trevlig överraskning som får dig att tänka framåt. Fredagen handlar om att våga, vilket inte alltid är din starka sida. Under lördagen tar du ett modigt initiativ. Söndagen handlar om god och lyxig mat. Det blir en kväll fylld med kärlek.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

I början på veckan skapar du nya rutiner och försöker anpassa dig till en förändring. Även om det är en välkommen förändring så rubbar den dina cirklar. Onsdagen blir en aktiv dag då du är utomhus en hel del. Torsdagen blir en dag då du testar lite nya saker. Fredagen handlar om familjen medan lördagen består av att förbereda dig själv eller hemmet för nyår. Du gillar nästan nyår mer än julen för då kan du frossa i lyx och god mat, då du kostar på dig det bästa, särskilt om du firar hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Början på veckan cirkulerar kring familjen och kring att göra saker tillsammans. Det blir ett par mysiga dagar. Onsdagen kan bjuda på en kortare resa eller en utflykt. Torsdagen handlar om att våga lite mer än vanligt medan fredagen bjuder på spänning och annorlunda aktiviteter. Under lördagen överraskar du en närstående med en gest eller ett förslag. Nyår handlar om nära vänner, familj eller din partner. Det blir ett intimt firande utan en massa måsten eller krångel, bara värme och trygghet.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons