Veckans horoskop v51 måndag 18/12-söndag 24/12

13 dec, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen och tisdagen jagar du julklappar, du är ute i sista minuten som vanligt. Onsdagen handlar om att börja göra upp en plan för veckan på jobbet. Torsdagen och fredagen blir intensiva dagar och kvällar. Lördagen handlar främst om att göra de sista förberedelserna oavsett om du ska fira hemma eller borta. Söndagen börjar tidigt och slutar sent. Det blir en jul som har allt, lite drama men mycket kärlek. För dig är julafton en markering på det nya som är på väg in i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du trött efter en intensiv helg. Tisdagen handlar om att förbereda inför den kommande veckan. Onsdagen bjuder på intensivt arbete men också på skratt och en massa julmys. Torsdagen och fredagen går fort. Det är mycket att göra de här dagarna och det är bra om du är flexibel. Lördagen handlar helt och fullt om traditioner. Julafton blir en lugn men samtidigt händelserik dag där nya personer får samsas med det vanliga gänget. Det blir en dag full av intryck och glädje.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vaknar till i början av veckan och inser att du inte alls hunnit med några förberedelser inför julen. Tisdagen och onsdagen går försvinnande fort, då försöker du beta av en väldigt lång lista, både privat och på jobbet. Torsdagen handlar om ett beslut. Fredagen blir lättsam och bjuder på socialt umgänge snarare än hårt arbete. Under lördagen flänger du omkring en hel del, det finns fortfarande mycket du inte hunnit med. Söndagen blir en mysig dag som kretsar kring den lilla familjen,

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att göra rätt i början av veckan. Du anstränger dig verkligen för att få till det där lilla extra. På onsdagen kommer det in eld och ny energi i ditt horoskop. En bra dag att starta upp nya saker. Torsdagen och fredagen handlar främst om att se till att du kan ta ledigt över jul utan dåligt samvete. Lördagen blir en riktig pysseldag som du gärna varierar med friluftsaktiviteter. På julafton kan det bli lite flängande hit och dit, det är många personer som vill få rå om dig en stund.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under inledningen av veckan kan du känna att du behöver andra personers åsikter för att känna dig säker. Under onsdagen kommer det in en påverkan från Väduren vilket gör att ditt självförtroende växer. Torsdagen handlar om en konflikt i hemmet som bygger på stress och tidsbrist. På fredagen njuter du lite extra, särskilt om du är ledig under julen. Lördagen handlar om att skapa julkänsla medan själva julafton blir en frossa i traditioner och gemenskap. Var extra snäll mot magen den här julen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en stark känsla av att något är fel med en kollega. Din intuition är stark just nu så lyssna på din magkänsla. Tisdag och onsdag blir stressiga dagar både privat och på jobbet. Under torsdagen avslutar du det mesta inför den kommande helgen. Du vill kunna gå hem i tid på fredagen. Under fredagskvällen är du gärna spontan med vänner eller kollegor. Lördagen handlar om att landa efter en intensiv december. På julafton är du gärna på ett ställe och firar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du velar väldigt mycket i början på veckan och det märks tydligt i ditt arbete där du har svårt att ta beslut. Onsdagen bjuder på en överraskning och på nyheter. Under torsdagen diskuterar du mycket med en kollega som inte har samma åsikter som du har. Fredagen handlar främst om mys med kollegorna men också om att avsluta saker. Under lördagen fixar du troligtvis det sista inför julen . Julafton blir en lugn dag och en mysig kväll som främst kretsar kring gemenskap och kring din familj.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket vatten i början av veckan i ditt horoskop och det gör att du har lätt att flyta med strömmen utan att känna något behov av att vilja bestämma. Under onsdagen kommer det in eld och sätter fart på ditt temperament, en dålig dag att reta upp dig. Torsdagen och fredagen blir produktiva dagar medan lördagen ser förvånansvärt lugn ut. Julafton handlar om mat, om vänskap men också om familjen. Det blir en berikande dag där du äntligen kan släppa taget om gammalt agg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en oro och en rastlöshet i början av veckan. Du har svårt att fokusera och dina tankar snurrar i huvudet utan att du riktigt vet vad det är du oroar dig för. Under onsdagen kan du få jobbiga nyheter som tar tid att bearbeta. Torsdagen och fredagen blir ljusa dagar där du hittar tillbaka till julglädjen igen. Lördagen handlar om släkten medan julafton blir lite mer familjebetonad. Det blir en dag då du umgås med dina allra närmaste. För dig är lugnet och värmen viktigare än traditionerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Som Stenbock är du allt för traditioner, särskilt när det kommer till julen. Du inleder ditt julfirande redan på måndagen med paketinslagning och hemmapyssel. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du avslutar både julklappar och uppgifter på jobbet. Kan du, är du hemma på fredagen annars är du mer social än effektiv den här dagen. Lördagen handlar uteslutande om att göra saker på ett visst sätt. Julafton blir en livlig historia med mycket mat och många skratt, precis som det ska vara.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du landar i en ny situation på måndagen. Det handlar om att lära känna en ny individ, det kan vara en kollega, en respektive i familjen eller ett djur. Under onsdagen har du mycket att stå i, det blir en hel del sista minuten klappar för din del. Torsdagen och fredagen bjuder på hemmapyssel och en vilja att hitta rätt julstämning. Lördagen blir lugn och nästan mysigare än själva julafton som kan bjuda på lite drama och en och annan konflikt inom släkten. Här gäller det att hålla god min.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med dubbel Fisk påverkan vilket på plussidan gör dig anpassningsbar och lätt att jobba med. Minussidan är att du har ett starkt behov av att bli bekräftad de här dagarna. Onsdag och torsdag blir intensiv och långa medan fredagen bjuder på arbetsmys och långlunch. Under lördagen kan du bli stressad över allt du inte hunnit med. På julafton inser du att det viktigaste är familjen och att samlas, inte vad som står på bordet eller ligger under granen.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons