Veckans horoskop v50 måndag 11/12-söndag 17/12

06 dec, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en dynamisk energi i ditt horoskop som håller i sig fram till onsdagen då det är Nymåne i Stenbocken och den får dig att vilja skapa förändring på arbetet eller i din karriär. Det här är en smygande känsla som inleds den 13. Torsdagen handlar om att sätta mål medan fredagen blir lättsam och social. På fredagskvällen möter du en person som imponerar på dig. Lördagen handlar om att vara aktiv med vänner. Under söndagen är en gärna ensam med dina tankar.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en härlig energi. Har du möjlighet är du ute en del både under måndagen och tisdagen. Tisdagskvällen bjuder på nöjen. Onsdagen handlar om att kombinera teoretiskt arbete med mer handfasta uppgifter. Nymånen gör dig väldigt målfokuserad. På torsdagen kan du uppleva en viss förvirring medan fredagen blir mysig med en härlig julkänsla. Lördagen blir jäktig men trevlig. Under söndagen myser du med vänner eller familj. Det blir en dag som kretsar kring advent.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du komma i kapp med uppgifter som du hamnat efter med i slutet på förra veckan. Tisdagen bjuder på livliga diskussioner och ett och annat skratt. Onsdagen handlar om att tillåta sig känna tvivel, både när det i ditt privatliv och på ditt arbete. Torsdagen blir en bra dag då du hinner med mycket. Fredagen handlar om vänskap och om att umgås i en större grupp. Under lördagen passar du på att vara utomhus om vädret tillåter. Söndagen kretsar kring julen.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen har du en del att tänka på, det är många tankar som snurrar i huvudet just nu. Tisdagen och onsdagen handlar om ett avslut och en ny början. Det kan vara på ett projekt på jobbet eller röra något i ditt privatliv. Under torsdagen tar du gärna på dig ansvar, du tycker att det är kul att leda och bestämma den här dagen. Fredagen handlar om gemenskap medan lördagen inriktar sig på olika hobbyprojekt. Under söndagen försöker du hitta den perfekta gåvan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt framåt under både måndagen och tisdagen. Det blir roliga dagar då du knyter nya kontakter. Onsdagen bjuder på en Nymåne och en möjlighet att ge dig själv en andra chans. Under torsdagen försöker du fokusera på en sak i taget medan fredagen blir betydligt mer fladdrig. Då påbörjar du en mängd projekt som du inte hinner avsluta. Fredagskvällen bjuder på nöjen och ett oväntat möte. Lördagen handlar om en vän och hens behov medan söndagen fokuserar mer på dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med eld i ditt tecken vilket ger dig en välbehövlig energi så här i vintermörkret. Tisdagen handlar om att klara av vissa mål medan onsdagen är mer förlåtande. Då kan du göra fel och det finns tid att både göra om och få testa lite nya idéer. På torsdagen kan ett samtal från en släkting eller vän göra dig upprörd. Fredagen handlar om att ta saker för vad de är och att inte ha så höga förväntningar. På lördagen vilar du en hel del medan söndagen blir betydligt mer aktiv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en dag då du är social och skämtsam. En bra dag att lära känna nya människor. Tisdagen handlar om drivkraft och framåtanda medan onsdagen bjuder på lättsamt umgänge och lite Luciamys. På torsdagen tar du avstånd från en person och hens sätt att uttrycka sig. Fredagen handlar om tolerans och accepterande. Under lördagen är det släkt och vänner som gäller. Söndagen tycks bjuda på en väldigt välkommen överraskning. Det blir en dag då allt kan allt möjligt hända.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med en härlig känsla av att vara ostoppbar, den avtar under veckan men finns där bakgrunden hela tiden. Under tisdagen och onsdagen är du den person som alla vill jobba eller umgås med. På onsdagskvällen är du gärna spontan med vänner eller kollegor. Torsdagen handlar om att säga nej, något som du vanligtvis kan tycka är jobbigt. Fredagen blir en rolig dag då du gör lite annorlunda saker. På lördagen är du gärna kreativ i hemmet medan söndagen blir mer social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är dubbelt med Skytt i ditt tecken under både måndagen och tisdagen vilket brukar ge dig ett bra flöde av både idéer och energi. Onsdagen handlar om att lära sig saker och om att träffa nya människor. Det blir en dag som överraskar. Torsdagen kretsar kring ett skämt som gick snett medan fredagen blir en rolig och utvecklande dag. På kvällen tycks du vara bortbjuden eller så går du ut med dina vänner. Lördagen handlar om ett social evenemang medan söndagen blir lugn.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en nästan frenetisk energi i ditt horoskop under måndagen. På tisdagskvällen är det nöjen som gäller, det blir en kväll som bjuder på allt. Onsdagen handlar om ett livsval men också om att tillåta dig själv att få en fräsch start in i 2024. Torsdagen blir social och trevlig. Du umgås med människor som du tycker mycket om. Fredagen handlar om att jobba hårt men också om att umgås. Helgen bjuder på en kombination av aktivitet och vila. Särskilt söndagen blir riktigt mysig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan i en ganska hektisk miljö där det händer mycket hela tiden. Tisdagen blir en dag då du måste visa att du kan ta kommandot när saker börjar att spåra ut. Onsdagen handlar om ett beslut och ett impulsivt inköp. Under torsdagen ifrågasätter du en hel del av dina kollegors insatser. Fredagen handlar om att visa upp din kompetens och inte oroa dig för vad andra ska tycka. Lördagen blir en dag då du reser, antingen kortare sträckor eller en längre resa. Söndagen handlar om adventspyssel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan nervöst. Du känner dig stressad under både måndagen och tisdagen fast det inte är så mycket att göra, varken på arbetet eller hemma. Onsdagen bjuder på eftertanke och på en möjlighet att skapa en förändring i din vardag. På torsdagen är du väldigt bestämd och vill göra saker på ditt sätt. Fredagen handlar om vänskap och om att lita på varandra. Helgen kretsar kring de kommande storhelgerna och om viljan att spendera mer tid med familj och vänner.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons