Veckohoroskop v 49 måndag 4/12-10/12

29 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara väldigt praktisk i början av veckan och arbeta mycket mer systematiskt än du brukar göra. Under onsdagen är du duktig på att både förhandla och kompromissa. Torsdagen blir en dag då din beslutsamhet kan kosta dig om du inte ser upp. Fredagen handlar om vänskap medan lördagen bjuder på passion och starka känslor. På söndagen blir du mer eftertänksam och reflekterande. Du vänder blicken inåt och analyserar både hur du känner dig och ditt agerande utåt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir väldigt intensiv arbetsmässigt och det är bra att du har dubbelt med jord i ditt tecken för då blir du effektivare. Tisdagen handlar om att analysera siffror medan onsdagen blir en lättsam dag fylld av variation. Kvällen blir en riktig utmaning. Tisdag handlar om kompromisser medan fredagen blir extra festlig. Det här är en dag som inger julkänsla. Under lördagen umgås du gärna med barn eller djur. Söndagen handlar om framtiden och om att komma ikapp rent känslomässigt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan väldigt bestämt. Alla beslut som du fattar handlar om att göra saker på ett rationellt sätt. Under onsdagen velar du en hel del och din beslutsångest kan påverka ditt arbete. Torsdagen handlar om etikett och moral medan fredagen bjuder på en härlig överraskning. Under lördagen följer du ditt hjärta och ägnar dagen åt något du älskar att göra men som du sällan har tid med. Söndagen handlar om att växa och att hitta tillbaka till det som du brinner för.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket att tänka på i början av veckan och det är bra om du försöker jobba väldigt systematiskt. På tisdagen kan du råka i konflikt med en kollega. Onsdagen och torsdagen bjuder på skvaller och på roliga aktiviteter. Under fredagen försöker du utmana din allmänbildning, det kan vara en frågesport eller en lättsam konversation med en person som är lite för smart för sitt eget bästa. Lördagen blir en aktiv dag medan söndagen handlar om julen och om hemmamys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv inledning på veckan och du kombinerar energi med praktiskt tänkande på ett föredömligt sätt. Under de första dagarna i veckan är du väldigt social och utåtriktad, då har du lätt för att knyta kontakter. Onsdagen och torsdagen handlar om konsten att kunna säga nej på rätt sätt. Fredagen blir rolig och härligt aktiv. Lördagen bjuder på en tillbakablick på året som varit medan söndagen blir en riktig utomhusdag om vädret tillåter. Den friska luften gör dig gott.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med Månen i ditt egna tecken och det ger dig en bra energi under både måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att undvika beslut. Torsdag och fredag blir lagom aktiva dagar där du kombinerar lite skvaller med hårt arbete och innovativa tankar. Det blir dagar då du inspirerar. På lördagen fattar du ett beslut utan att konsultera din partner eller din familj. Söndagen handlar om att du har lite svårt att acceptera de förändringar som är på väg in i ditt liv. Försök följa strömmen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar flera bra initiativ på måndagen och får en bra start på veckan. Du är ovanligt praktisk och fokuserad den här dagen. Under tisdagen känner du dig fortfarande väldigt organiserad, men det går kanske inte lika fort. Onsdagen bjuder på en oväntad händelse och nyheter. Torsdagen och fredagen handlar om att kunna trivas i stora grupper och om att vara social. Det är dagar då du har dubbelt upp med Våg i ditt tecken. Helgen bjuder på adventsmys och utomhusaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med en inre konflikt. Din plikt medvetenhet brottas mot din vilja att gå emot hierarkin på din arbetsplats. Du ogillar att det finns en rangordning samtidigt som du vet att det behövs. Onsdag och torsdag blir dagar då du står upp för de som inte vågar säga ifrån. Fredagen bjuder på nöjen och ett långsammare tempo. Lördagen handlar om att utmana din rädsla för att göra fel medan söndagen fokuserar på familjen och på att fira in att december äntligen är här.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt driven, men just nu känner du dig mest oroad för att du inte ska göra rätt. Både måndagen och tisdagen handlar om ditt dåliga självförtroende. Under onsdagen ger en kollega dig en komplimang som får dig att må bättre. På torsdagen börjar du känna dig mer självsäker, men du tar fortfarande inga risker. Under fredagen vågar du mer än vanligt och du är verkligen den som sticḱer ut från mängden. Helgen blir väldigt intensiv, men samtidigt otroligt givande.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du mer fri att bestämma över ditt arbete. Tisdagen och onsdagen handlar om att trivas tillsammans med dina kollegor. Du är glad och framåt de här dagarna. Under torsdagen märker du att en kollega flörtar en hel del med dig. På fredagen har du en massa aktiviteter inplanerade, se upp så att det inte blir för tajt om tid. Lördagen handlar om att träffa barn eller djur, medan söndagen överraskar med adventsmys och roliga nyheter. En bra avslutning på en väldigt intensiv vecka.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att ha en massa saker att göra. Mycket de här dagarna handlar om möten och om att avsluta olika bitar i ett projekt. Även om de inledande dagarna blir intensiva så blir de samtidigt väldigt givande. Under onsdag och torsdag kan du få problem som är relaterade till vädret. Fredagen handlar om att göra vad du kan med de förutsättningar som du har. Lördagen blir en dag då du får dig en rejäl och välkommen ögonöppnare. Söndagen passar bra till fysiska aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen försöker du att strukturera upp veckan, det är viktigt för dig att ha ordning på jobbet och i dina tankar. Det är så mycket som händer just nu att du lätt blir förvirrad. Onsdagen är en dag då du markerar ditt ogillande gentemot en kollega. Torsdagen handlar om att du tvingas göra ett val. Fredagen blir den aktivaste dagen på veckan, då har du fullt upp både dag och kvällstid. Lördagen bjuder på en annorlunda utflykt och vackra miljöer. Söndagen blir en riktig vilodag.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons