Veckans horoskop v48 27/11-3/12

22 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med Fullmåne i Tvillingarna vilket kan underlätta när det kommer till att avsluta affärer. Onsdagen och torsdagen blir dagar då dina känslor styr dina beslut. Du möter fredagen med ett starkt självförtroende. En dag då du känner dig som en vinnare. Under lördagen är du gärna äventyrlig och tar ut svängarna rejält. En bra dag om du vill träffa nya människor på. Söndagen blir utåtriktad och social, då du charmar nästan alla som du möter. Kvällen handlar om en konflikt.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är det Fullmåne och den handlar om att landa i ett beslut som du fattat. Troligtvis något som rör affärer eller ett avtal. Tisdagen blir verbal medan onsdagen kretsar kring familjen och deras behov. Under torsdagen är du känslig för kritik som rör din personlighet. Fredagen blir en rolig dag då du står i centrum för mycket uppmärksamhet. Lördagen och söndagen handlar om att göra saker tillsammans med familjen men också om att ta sig tid att umgås med dina vänner.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med en Fullmåne i ditt egna tecken och det kommer att avspegla sig i många beslut framöver. Även om du har lätt för att se möjligheter så har du också svårare att binda dig till avtal eller löften. Tisdag till torsdag försöker du undvika en kollega som går dig på nerverna. Hen tycks inte uppfatta fina pikar. Fredagen blir rolig och aktiv. Då är du full av energi både på och utanför arbetet. Helgen handlar om att vara utomhus och jobba fysiskt. Det blir en tuff men rolig helg

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen sätter du stopp för ett rykte en gång för alla. Du vill gå vidare men då måste du vara ärlig. Onsdagen handlar om att ta nya tag. Det blir en utmanande dag där du kan stöta på problem. Torsdagen handlar om att charma en person som du möter. Hen kan hjälpa dig en hel del, men då bör hen tycka om dig och därför plockar du fram dina säkraste kort. Fredagen och lördagen bjuder på roliga utmaningar med söndagen kretsar kring shopping och nöjen och upplevelser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under inledningen av veckan är du mån om att börja om från början i ett projekt, en uppgift eller en utmaning som du misslyckats med. Onsdagen handlar om att tro på dig själv och om att lita på din intuition. Under torsdagen och fredagen är du väldigt vass när det kommer till affärer. Det här är bra dagar att sluta avtal eller att göra en större investering. Under lördagen prövar du att säga nej till en väldigt bestämd person. Söndagen handlar om att kunna vara lite egoistisk mellan varven.

Jungfrun 23/8-22/9

Under de inledande dagarna den här veckan påverkas du väldigt mycket av både Månen och Tvillingarna. Det blir dagar då du kastar dig in i intressanta projekt men du tröttnar fort och då går du vidare. Onsdagen handlar om att samla ihop lösa trådar och fokusera på dagens uppgift. Torsdagen och fredagen kan bjuda på både gräl och försoning. Det blir dagar som innehåller dramatik. Under lördagen försöker du ta tillbaka ett löfte. Söndagen handlar om att komma i form genom träning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara lite ambivalent i början av veckan. Även om Nymånen oftast står för styrkan i att fatta beslut så kan den ha motsatt inverkan på just dig. Torsdagen blir en intressant dag som handlar om att lära sig nya saker, men också om vänskap och om värdet att kunna hålla en hemlighet. Under fredagen är du på strålande humör. Kvällen blir rolig och full av äventyr. Lördagen utmanar dig att tänka annorlunda och att våga lite mer. Söndagen kretsar kring en infekterad diskussion.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket du vill säga till en vän i början av veckan men du vet inte hur du ska formulera dig. Dina tankar klarnar under tisdagen och onsdagen. På torsdagen kan du stå emot vilket grupptryck som helst. Då går du din egen väg utan att tveka. Det blir en dag då du möter spännande personer. Under fredagen utmanas du av vänner eller bekanta. Kvällen kan bli rolig men lite annorlunda. Helgen handlar om att fatta mogna ekonomiska beslut och om att inte ta din nuvarande situation för given.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med bra energi i ditt horoskop. Måndagen och tisdagen blir dagar då du är både rationell och följer ditt hjärta. Onsdagen handlar om starka känslor och om att säga ifrån. Torsdag och fredag blir dagar som bjuder på överraskande nyheter och en massa roliga aktiviteter. Du gör saker både med dina kollegor och tillsammans med dina vänner. Lördagen handlar om att vara modig i relationer och om att öppna upp sig. Under söndagen försöker du hinna med ett privat projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att landa i en insikt. Det här är verkligen en markering på en förändring i ditt liv och som jordtecken tar du inte lätt på förändringar. Tisdagen blir en dag då du släpper loss och har kul. Under onsdagen försöker du att inte tänka så mycket utan bara göra. Kvällen blir social. Torsdagen handlar om att stötta familjen men också om att umgås med en eller flera vänner. Helgen bjuder både på familjemys, julkänsla och god mat. Det blir två dagar som verkligen ger dig energi.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en vilja att kompromissa bara för att upptäcka att alla inte är lika flexibla som du är. Tisdagen handlar om att göra sig hörd men också om trevligt sällskap och god mat. Under onsdagen och torsdagen kan du bli väldigt bossig. Det är inte ofta som du sätter ned foten, men när du gör det så menar du allvar. Fredagen handlar om familjen och om skvaller. Under lördagen umgås du både med släkt och vänner. Söndagen kretsar hemmamys och julkänsla .

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en vilja att säga sanningen så som du ser den i början av veckan. Tänk på att sanning ofta är subjektivt. Under onsdagen försöker du locka en kollega till att bli lite modigare. Du vill att hen ska lysa som den stjärna hen är. Fredagen handlar om gemenskap, om att skapa gruppkänsla men också om att kunna ta och ge kritik. Under lördagen tar du flera bra initiativ. Söndagen blir en dag då du skämmer bort dig själv. Då unnar du dig att göra saker som du älskar att göra utan minsta dåliga samvete.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons