Veckans horoskop v47 måndag 20/11-söndag 26/11

15 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kan ha lite svårt att vara bestämd i början av veckan. Det är inte att du velar i dina beslut snarare att du har lättare för att anpassa dig än att gå emot strömmen. Under onsdag och torsdag kommer det in en dubbel påverkan från Väduren vilket gör dig både tävlingsinriktad och ambitiös. Under fredagen njuter du av allt som är lyxigt från en god lunch till en fika på stan. Lördagen handlar om att göra saker praktiskt medan söndag bjuder på en härlig upplevelse. Det handlar om något för alla sinnen.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan lite lågmält. Ett beslut har kommit att påverka många och du inser att det kan innebära en förändring för dig. Tisdagen och onsdagen slår du bort all oro och fokuserar på det du gör bäst, nämligen jobba metodiskt. Torsdagen handlar om ett framgångsrecept och om beröm från dina chefer. Fredagen bjuder på shopping, både till dig själv och andra. På lördagen fokuserar du på att vara kreativ och uttrycka din konstnärliga sida. Söndagen bjuder på en kombination av vila och aktivitet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en social och lagom jobbig inledning på veckan. Både måndagen och tisdagen tycks handla om att jobba tillsammans. På onsdag och torsdag är du lite mer fokuserad på dina egna behov. Då har du ambitionen att uträtta något som få har lyckats med innan dig. Du gillar att sikta högt. Fredagen blir en dag som går fort. Då händer det en hel del både arbetsmässigt och privat. En dag då du tenderar att gör av med pengar. Lördagen och söndagen bjuder på utomhusaktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan undviker du konfrontationer och gräl. Det här handlar både om konflikter på arbetet och hemma. Du håller hellre saker inom dig än ventilerar dina känslor. Under onsdagen och torsdagen testar du mycket nytt. Du är lite av en pionjär de här dagarna. Fredagen handlar om konsumtion. Det blir en dag då det pratas vinst och fynd. På lördagen försöker du vara väldigt praktisk hemma. Söndagen handlar om att små framsteg fortfarande är framsteg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen och tisdagen har du ett starkt behov av att vilja acklimatisera dig till andra. För ovanlighetens skull vill du inte sticka ut. På onsdagen kommer det in eld i ditt tecken och du känner att du blir mer entusiastisk, särskilt när det kommer till nya projekt. Torsdagen handlar om starka åsikter medan fredagen handlar om att du inte ska ge efter för ditt ha-begär som kan bli ganska stort den här dagen. Lördagen blir en dag som kretsar kring lyx och flärd medan söndagen bjuder på enklare nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tar du ett steg tillbaka på jobbet. Du vill inte vara den som driver saker framåt de här dagarna. Under onsdagen börjar ditt självförtroende växa och du tar fler initiativ. Det blir en berikande dag då du känner dig nyttig och positiv. Under torsdagen och fredagen fokuserar du på ekonomi och på att göra upp en budget som räcker året ut. Lördagen handlar om hemmet medan söndagen är mer social. Då umgås du gärna med vänner och familj.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en nervositet i början av veckan som handlar om att du är osäker på framtiden. Antagligen inget dramatiskt men du har en känsla av att saker är på väg att förändras. Torsdagen handlar om att ta och ge kritik i ett positivt syfte. På fredagen är du väldigt impulsiv och det kan hända att du handlar eller gör saker som är lite för dyrt för dig. Under lördagen och söndagen är du ovanligt huslig, du pysslar och gör fint hemma. Kanske är det dags för lite adventspynt eller julbak.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är mycket vatten i ditt tecken i början av veckan och det kan göra dig både anpassningsbar och lite nyckfull. Ditt humör styrs av Månen just nu och med mycket vatten i tecknet svallar känslorna lätt över. På onsdag och torsdag lugnar det ned sig och du blir mer målinriktad. Fredagen handlar om extra allt medan lördagen ser lugn och harmonisk ut. Söndagen bjuder på nyheter och en unik möjlighet att få kombinera något du älskar att göra med en chans att tjäna pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir roliga och lärorika, då har du lätt för att lyssna och ta direktiv. Under onsdagen och torsdagen kan du bli väldigt driven och irritera dig på människor som du tycker är slöa. Fredagen handlar om att hantera din envishet. Den kan sätta käppar i hjulet för dig. Lördagen blir en mysig dag som fokuserar på hem och familj. Söndagen bjuder på en utflykt, kanske är det en tidig julmarknad eller någon annan trevlig utomhusaktivitet på agendan. Du behöver dagsljuset.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en fysisk och mental paus efter en ansträngande men mycket givande helg. Tisdagen och onsdagen handlar om jobbet och om en oskyldig flirt. Du gillar uppmärksamheten du får. På torsdagen är du ute och far medan fredagen bjuder på nya miljöer och värme. Lördagen handlar om att boosta ditt självförtroende men också om att stötta andra. Det blir en rolig och givande dag. Kvällen bjuder på fest. Söndagen handlar mest om att ta sig från punkt A till B.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn inledning på veckan där du jobbar mycket i möten och med att besluta saker i grupp. Under onsdagen tar du kommandot. Du tycker att det händer för lite på jobbet. Kvällen handlar om att komma överens med en stark personlighet. Torsdagen och fredagen blir bra dagar då du kan kombinera ditt arbete och ett fritidsintresse. På fredagen gör du massor av bra fynd. Lördagen bjuder på ett familjeevent medan söndagen fokuserar på hemmet och en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med en dubbel Fisk influens i både Sol och Måne vilket kan göra dig väldigt anpassningsbar. Det här är bra dagar att lära känna nya människor och att arbeta i grupp. Du är och social och omtyckt. Onsdagen och torsdagen är dagar då du uttrycker bestämda åsikter. Fredagen handlar om lyx och om att bejaka ditt habegär. Under lördagen låter du din goda smak få blomma ut. Söndagen handlar om familjen och om att umgås tillsammans. Det blir en mysig och lagom aktiv dag.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023
Annons