Veckans horoskop v46 måndag 13/11-söndag 19/11

08 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med en Nymåne i Skorpionens tecken vilket kan orsaka förändringar både privat och på jobbet. Tisdagen och onsdagen handlar om att utnyttja din karisma för att vinna fördelar. Torsdagen blir en dag då du jobbar hårt, gärna helt ensam. Du behöver få vara ifred med dina tankar. Fredagen bjuder på en unik möjlighet medan lördagen blir en riktig social och aktiv dag. Söndagen handlar om att vara aktiv genom att röra på dig. Du kanske tar en rask promenad eller tränar på gymmet.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en stark övertygelse om att något är på väg att förändras. Oxar brukar inte vara så intuitiva, men när det kommer till just förändringar så är du kusligt duktig på att känna av dem tidigt. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar, men också roliga dagar som bjuder på en massa glädje. Torsdagen och fredagen handlar om att hjälpa till och om att vara flexibel. Lördagen och söndagen bjuder på spänning, på en överraskning och ett högst oväntat beslut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en dag som vänder upp och ned på en hel del saker i ditt liv. Tisdagen och onsdagen handlar om att landa i det nya och om att släppa taget om det som varit. Under torsdagen improviserar du en hel del. Fredagen blir rolig och kreativ medan lördagen bjuder på en resa och en personlig utmaning. Söndagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Då hämtar du energi genom att vila och göra saker som du älskar att göra. Det kan vara en hobby eller att bara titta på en film.

Kräftan 21/6-22/7

Under inledningen på veckan är du osäker, särskilt på beslut som rör din omedelbara framtid. Du vill följa ditt hjärta samtidigt som förnuftet säger något annat. Tisdag till torsdag handlar om att få människorna omkring dig att må bra, de här dagarna bjuder på många skratt och dråpliga situationer. Under fredagen säger du nej till en person som alltid får som hen vill. Lördagen kretsar kring en vän och kring hens problem. Söndagen blir en upplyftande och energigivande dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början på veckan ger Nymånen dig lust att göra en förändring. Det här är troligtvis något som har med din arbetssituation att göra. Tisdagen handlar om ett allvarligt samtal med en chef. På onsdagen och torsdagen är du sprallig och full av idéer. Det blir inspirerande och kreativa dagar. Fredagen handlar om att fatta ett beslut medan lördagen kretsar kring att förverkliga det du bestämt dig för att göra. På söndagen försöker du övertyga en äldre släkting och vikten av motion och frisk luft.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen är du väldigt ambivalent. Du står med ena foten i ditt förflutna och den andra i din framtid. Tisdagen blir en dag då du tvingar dig själv att agera fast du egentligen vill vara passiv. Under onsdagen och torsdagen jobbar du hårt för att driva igenom ett kontrakt eller en idé som du har. Fredagen handlar om att ge efter, men också om att kunna säga nej. Under lördagen gör du något nytt och annorlunda medan söndagen blir en rofylld dag där du gärna umgås med familjen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Nymånen på måndagen får dig att agera på en magkänsla som du har. Alla dina sinnen är förstärkta den här dagen så lita på det du känner. Tisdagen och onsdagen blir glada och sociala dagar. Torsdagen handlar om effektivitet men också om förmågan att kompromissa. Under fredagen försöker du att inte visa dina känslor inför en kollega, men det går sådär. Lördagen blir en aktiv dag som du mer än gärna tillbringar utomhus. Söndagen bjuder på nyheter och en överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är Nymåne i ditt eget tecken idag och det kan påverka dig både positivt och negativt beroende på din privata situation i nuläget. Det viktigaste är att du är medveten om att det är känslorna som styr den här dagen. Tisdag till torsdag blir kreativa och roliga dagar då du utvecklas en hel del. Fredagen handlar om att lyssna och lära. Under lördagen försöker du tänka praktiskt men det slutar med att du helt går ifrån din ursprungliga plan. På söndagen blir du påmind om ett löfte som du gett.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndag och tisdag ifrågasätter du det mesta och har en förmåga att sätta dig på tvären när det kommer till beslut. Under onsdagen motstår du en frestelse som verkar ha med fest eller utgång att göra. Torsdagen och fredagen fokuserar på arbete och på att vara duktig. Det är dagar då du vill visa vad du går för, både för dig själv och dina chefer. Helgen handlar om att ta initiativ men också om att kunna göra saker för andra. Det blir en rolig helg då du njuter lite extra av din ledighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan ganska lugnt. Måndagen ger dig en viss frihet att lägga upp ditt schema som du tycker. Under tisdagen kan du bli irriterad på en kollega. Onsdagen och torsdagen är dagar med Månen i ditt eget tecken och det gör dig väldigt målinriktad och fokuserad. De här dagarna har du extra mycket tävlingsinstinkt. Fredagen bjuder på en resa och god mat medan helgen kretsar kring att vara social och kring ett avslut av något slag. Det blir en mycket bra helg och ny början för din del.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del frågetecken kring de första dagarna den här veckan. Mycket handlar om ett krävande projekt och hur du ska få dina privata åtaganden att gå ihop med ditt arbete. Under onsdagen försöker du resonera med en person som är väldigt envis. Torsdagen handlar om goda nyheter medan fredagen kan bjuda på en resa eller en utflykt. Under lördagen är det spänning som gäller och kvällen bjuder på ett firande av något slag. Söndagen handlar om att landa i vardagen igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hör av dig till en vän i början av veckan med både nyheter och ett önskemål om att träffas. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar då du är social och utåtriktad. Torsdagen och fredagen bjuder på ett visst motstånd. Då vill du helst inte gå utanför dörren utan du jobbar hemifrån om du har den möjligheten. Under lördagen försöker du aktivera dig både fysiskt och socialt i en grupp. Söndagen handlar om att sätta punkt för ett ganska påfrestande projekt i hemmet.

Annons