Veckans horoskop V45 6/11-12/11

01 nov, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndag till onsdag siktar du på att lägga upp både arbete och dina privata aktiviteter efter ett schema. Väduren är inte alltid så organiserad, men just i början av den här veckan känner du ett behov av att omge dig med en viss struktur. Du kan till och med få för dig att göra "att göra listor"som du kan bocka av. Torsdagen och fredagen blir dagar som kräver kompromiss och ett lagarbete. Helgen handlar om att kunna vara egocentrisk och göra saker för att du själv vill, inte för någon annans skull.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med mycket jordenergi i ditt horoskop och det är bra för allt som kräver ordning och reda. Tisdagen handlar om att hinna med medan onsdagen blir en av de roligaste dagarna den här veckan. På torsdagen kan du upplevas som lite grinig för att du är så stressad. Fredagen blir en kort arbetsdag och en härlig eftermiddag som bjuder på inspiration och shopping. Lördagen blir en mellandag då du kommer ikapp hemma. Söndagen handlar om ett firande.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen vill du få ordning på antingen siffror eller papper. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar då du föredrar att jobba själv, efter ditt eget huvud. Torsdagen passar bra till gruppaktiviteter, grupparbeten och samarbeten över gränser. På fredagen kan du upplevas som väldigt social och utåtriktad. En bra kväll för singlar som vill möta nya människor. Lördagen blir en rolig och kreativ dag där du gärna skapar. Under söndagen ger du dig själv utrymme att växa andligt och spirituellt.

Kräftan 21/6-22/7

Du börjar veckan i högt tempo med massor av vilja och ambition. Tisdagen handlar om att erkänna ett fel och göra om det på rätt sätt. Onsdagen blir en bra dag där du gärna arbetar med saker som budget, siffror och planering. Torsdagen och fredagen handlar om mer utåtriktade aktiviteter. Det kan vara många möten och laginsatser de här dagarna. Privat träffar du gärna vänner och gör spontana saker efter jobbet. Helgen handlar om att följa din passion och att lita på din magkänsla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen kan du vara väldigt envis och du motsätter dig all form av förändring. Tisdagen och onsdagen påverkas du av jord, både på gott och ont. Det blir dagar då du gärna jobbar mer praktiskt än teoretiskt. Under torsdagen försöker du övertyga en chef om en vision som du har. Fredagen och lördagen blir roliga och aktiva dagar då du är utomhus en hel del medan kvällarna bjuder på nöjen. På söndagen tar du tid att landa i dig själv. Det blir också en dag då du firar någon som du står nära.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en dubbeldos av jord vilket kan göra dig både väldigt organiserad och effektiv men också lite fyrkantig. Måndag till onsdag bör man inte bryta regler kring dig. Du är väldigt noga med att hålla dig till att göra saker på rätt sätt. Torsdagen blir en härlig dag då du möter inspirerande människor. Fredagen kan bjuda på ett tävlingsinslag men främst handlar det om att vara effektiv. Under helgen passar du på att umgås med människor du tycker om, det blir mysigt och energigivande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På måndagen kan du vara väldigt petig med detaljer. Det här är en dag då allt tar lite längre tid än vanligt. Tisdagen och onsdagen handlar om praktiskt arbete och att vara kreativ. Under torsdagen kan en konflikt påverka dig negativt. Fredagen och lördagen handlar om att bli inspirerad men också om att kunna ta ut svängarna och vara modig. Under söndagen är du gärna med familjen. Det är en dag då pappa ska firas och du ser till att göra det helhjärtat. Kvällen bjuder på en tankenöt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med motstridiga känslor. Du vill följa dina instinkter samtidigt som din logik säger att du bör ta det lugnt och ta reda på mer fakta innan du agerar. Onsdagen blir kulmen på en långvarig konflikt. Torsdagen handlar om att förlåta medan fredagen ser ut att kunna bjuda på fest och nöjen. Under lördagen passar du på att aktivera både dig själv och en ganska lat vän. Söndagen handlar om familjen, om att umgås och om att verkligen ta sig tid för varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli ganska irriterad på måndagen. Du har en förmåga att kunna bli väldigt korrekt när det kommer till ditt jobb och om en kollega missköter sig så tänder du till. Du är inte en person som inte skyr en konflikt om du anser det nödvändigt. Under onsdag och torsdag passar du på att lära dig saker. Fredagen handlar om att ta ansvar. Under lördagen är du väldigt lat och stannar helst hemma. Söndagen blir en riktig familjedag då det bjuds på både god mat och kanske en smarrig fika.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig blir det en idealisk inledning på veckan. Du frossar i att skriva listor, planera din ekonomi och dina framtidsmål. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar då du är väldigt harmonisk. Under torsdagen kan du upplevas som flirtig och utåtagerande. Fredagen handlar om att träffa en vän som du inte sett på länge. På lördagen blir det både familjemys och party på samma dag. Under söndagen överraskar du en familjemedlem med att vara extra omtänksam och gullig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda inledning för din del den här veckan. Du verkar byta miljö och arbetsuppgifter under de första dagarna. Det blir både jobbigt och roligt på samma gång. Du får jobba hårt både med nya uppgifter och att lära känna nya personer. Det blir sociala dagar. Under torsdagen försöker du landa i vardagen igen. På fredagen har du bokat in dig på aktiviteter, antingen under eftermiddagen eller kvällen. Helgen blir en ganska lugn, du försöker komma ikapp lite hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att tänka logiskt och om att arbeta metodiskt. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar även om du kan uppleva dem som stressiga eftersom tempot är högt. Under torsdagen försöker du medla i en konflikt på jobbet, se upp så du inte själv blir inblandad. På fredagen passar du på att socialisera dig med dina kollegor. Det är sällan du får den här möjligheten att kunna umgås. Lördagen handlar om att vara tillsammans med en vän medan söndagen blir mer familjeorienterad.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons