Veckans horoskop v44 måndag 30/10-söndag 5/11

25 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen handlar om kommunikation och att nå fram till människor. Under onsdagen går du in i en mer produktiv fas som drivs på av din kreativitet. Fram till fredag fokuserar du på effektivitet, men det här kan också vara dagar då du missar detaljer för du har så bråttom att bli klar. Fredagskvällen kretsar kring nöjen och ett spontant möte. Lördagen fokuserar fysisk aktivitet medan söndagen handlar om en inre reflektion och om att minnas någon du saknar.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan utvilad och med ny energi. Både måndagen och tisdagen blir roliga och sociala dagar. Särskilt tisdagen blir en dag då du är öppen för det spontana. Under onsdagen drar du ned tempot för att få möjlighet att landa. Du behöver tid att fundera över både framtiden och den period du just gått igenom. Torsdagen och fredagen blir dagar då du fokuserar på familjen och på ett gemensamt beslut. Helgen handlar om att avsluta ett projekt men också om att fira.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Inledningsvis är du väldigt social den här veckan och det kan hända att du råkar röja en hemlighet som du borde ha hållit för dig själv. Tisdagen blir en dag med ett annorlunda firande. På onsdagen är du trött och kan upplevas som retlig, det är en bra dag att jobba lite mer för dig själv. På torsdagen väntar nyheter som rör arbetet, något som kan komma att påverka dig. Fredagen kretsar kring en personlig utmaning och om att ha kul. Helgen handlar om familjen och om att ta hand om varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Under inledningen av veckan är du bra på att sälja in dina idéer, både till dina medarbetare och dina chefer. Onsdagen handlar om att ta ett steg tillbaka och vara kritisk mot dig själv. Under torsdagen och fredagen tar du ett ovanligt initiativ som handlar om att stärka gemenskapen på jobbet. Du tycker att det har varit lite dåligt med teamandan den senaste tiden. Under lördagen besöker du gärna en kyrkogård eller tänder ett ljus för någon du saknar. Söndagen handlar om familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en stillsam inledning på veckan. Du känner att det är lite som lugnet före stormen och det gör dig nervös. Under onsdagen blåser det upp en konflikt på din arbetsplats. Även om du inte är inblandad direkt så blir du berörd eftersom det här bråket påverkar alla. Torsdagen handlar om att se framåt och fredagen om att kunna koppla bort det som är negativt för att fokusera på det du tycker är roligt istället. Helgen handlar om familjen eller om att umgås med vänner som står dig nära..

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen är det mycket information och många möten så det gäller att du är utvilad och pigg i huvudet. Under onsdagen går du in i en fas då du kan bli ganska känslig, särskilt när det kommer till kritik. Torsdagen och fredagen handlar om ett fynd och om att göra något för dig själv. Under lördagen känner du dig lite äventyrlig och du vill gärna testa dina gränser. Söndagen handlar om en närstående och om att umgås med familj och släkt. Det blir en mysig dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir aktiv och du måste hålla igång både fysiskt och socialt. På tisdagen kan du uppleva en lätt obehaglig känsla i kroppen, även om du inte har ett personligt förhållande till halloween så känner du att något är annorlunda. Torsdagen och fredagen handlar om att ta tag i problem innan de växer sig stora. Lördagen blir lugn och vacker. Det är en dag som inbjuder till reflektion. På söndagen är du gärna utomhus och deltar i någon form av fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21/11

Hela den här veckan kan inbjuda till en förändring för din del. Just dagarna mellan halloween och allhelgona är emotionellt utmanande för den känsliga Skorpionen. Under tisdagen kan du uppleva något ganska oförklarligt, en känsla av värme och närhet som du inte upplevt på länge. Fredagen handlar om att ha kul och om att släppa loss. Under lördagen lägger du tonvikten på familj och släkt. Söndag handlar om en utflykt och en slags hyllning till livet, kärleken och familjen. Det blir en fin dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med en härlig energi. På tisdagen går du gärna på fest eller gör något spontant efter jobbet. Onsdagen handlar om ett internt problem och om att vara öppen för att tänka på ett nytt sätt. Torsdagen blir en rolig och aktiv dag då du producerar en hel del. Fredagen handlar om att bejaka din kreativitet och om att ta ut svängarna ordentligt. På lördagen kan du vara bortbjuden, eller välja att gå ut med vänner. Söndagen handlar om stillsamma aktiviteter och om att återhämta sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan handlar om att komma i form inför ett något som både kommer att bli en avslutning och en ny början för din del. Måndag och tisdag är rätt så lugna dagar. Onsdagen handlar om att lägga upp arbetet efter eget huvud. På torsdag och fredag ökar både tempot och kraven på dig, då gäller att du är noga med mat och sömn. Lördagen kan bjuda på en reunion av något slag. Det blir en rolig dag som kan innehålla en överraskning. Söndagen handlar om träning och om prestation.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en konflikt med en kollega. Hen vill att allt ska ske efter manualen, bokstavligen medan du vet att regler och verkliga livet inte alltid synkar. Under tisdagen tar du en kollega i försvar. Onsdag och torsdag handlar om att få igen lika mycket som du ger. Det blir berikande dagar. Fredagen bjuder på humor värme och en hel del hårt arbete. Helgen handlar om att avsluta ett projekt och om att äntligen kunna ta en välförtjänt paus. Helgen handlar även om att planera framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med en ganska negativ inställning till ett nytt projekt på jobbet. Du tycker att det är slarvigt genomtänkt och upplagt. Allt eftersom veckan går så förändras din syn på det här arbetet. Du inser att det som du tog för slarv i själva verket är möjligheten till kreativitet och frihet. Måndag till onsdag handlar om att bygga relationer. Torsdag och fredag blir dagar då familjen är i fokus. Helgen handlar om minnen men också om en hobby och om vikten av att hålla sig aktiv.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons