Veckans horoskop V43 23/10-29/10

18 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med en vilja att hitta balans och att dra jämt, särskilt med dina chefer. Under tisdagen och onsdagen är du ovanligt anpassningsbar och har lätt för att ta ett steg tillbaka och någon annan ta rodret ett tag. Bra dagar att hämta kraft på. Under torsdagen går Månen in i Vädurens tecken och det ger dig dubbla energier under ett par dagar. Det blir roliga, kreativa men också väldigt produktiva dagar. Helgen är den sista i oktober och för med sig både en Fullmåne och laddade energier.

Oxen 20/4-20/5

För dig inleds veckan mer socialt än produktivt. Du är trött men på gott humör. Under onsdagen är du ovanligt konstnärlig och levererar allt du gör med känsla och kreativitet. På torsdagen och fredagen är det full fart, det är mycket du vill hinna med de här dagarna både jobbmässigt och privat. På fredagen möter du en person som gör starkt intryck på dig. Helgen handlar helt och fullt om Fullmånen i Oxens tecken. Trots att du inte är särskilt vidskeplig av dig kan till och med du känna av de starka krafterna som är i rörelse.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds med ett socialt dilemma. Du tvingas välja mellan en vän och något som du vill göra. Tisdagen och onsdagen handlar om att acklimatisera sig till nya arbetsmetoder och att komma överens med en väldigt speciell kollega. Torsdagen blir en bra dag som passar till träning och fysisk ansträngning. Fredagen bjuder på en rolig överraskning och ett trevligt möte. På lördagen tvingar du dig själv att släppa taget om något som gnagt inom dig länge. Det är dags att gå vidare.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder måndagen med ett starkt engagemang, särskilt i frågor som rör personal och arbetsrutiner. Under tisdagen och onsdagen passar det bra att jobba i grupp, men du bör inte vara den som tar kommandot. Torsdagen handlar om att ladda ny energi inför en kommande utmaning medan fredagen bjuder på både problem, lösningar och en rolig nyhet. Under fredagskvällen släpper du loss ordentligt. Det Helgen blir en tid där du funderar mycket på framtiden. Du känner att det är förändringar i luften.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan finns det energier som drar åt olika håll och det kan göra dig lite tveksam, särskilt när det kommer till mer avgörande beslut. Onsdagen handlar om att vara snäll mot sig själv. Under torsdagen får du tillbaka elden i ditt horoskop och det ger dig energi att kasta dig in i ett omfattande projekt. Fredagen blir en rolig dag då ditt humör är på topp och du charmar alla du möter. Under lördagen fattar du ett beslut som rör ditt boende. Söndagen handlar om att ge dig själv en nystart.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med ett starkare intresse för dina kollegors välmående än du brukar ha. Jungfrun är omtänksam, men håller isär arbete och privatliv vilket gör att du inte djupdyker i dina kollegors privatliv. Under torsdagen får du möjlighet att förändra och påverka din arbetssituation. Fredagen handlar om att ta kommandot och om att vara stark. På lördagen är det Fullmåne i jord och det ger dig en kickstart in i ett beslut om du är på väg att fatta. Söndagen blir aktiv, då är du gärna utomhus.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en tveksamhet i början av veckan som gör att du förhalar ett viktigt beslut. Under tisdagen och onsdagen är andra personers åsikter väldigt viktiga för dig. Du vill inte sticka ut. Under torsdagen känner du dig mer självsäker och då står du upp något som du tror starkt på. Du kan vara väldigt vältalig när det passar dig. Fredagen handlar både om att inte vika från sin övertygelse men också om en kompromiss. Under helgen kan Fullmånen påverka i ett beslut som rör en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är väldigt övertygande i början av veckan och du använder dig av din charm för att få som du vill. Under onsdagen visar du upp en fasad som döljer det du egentligen känner. Torsdagen handlar om modet att göra något annorlunda. Fredagen blir en rolig dag där du driver ett projekt framåt. Det blir också en dag med ett inslag av tävling. Lördagen handlar om vikten av att lära känna sig själv och sina svagheter. Söndagen blir en mysig dag som fokuserar på hemmet och på god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen är du mer social än du är nyttig. Tisdagen och onsdagen handlar om förmågan att rätta sig i ledet, något du kan ha svårt för i vanliga fall. Torsdagen blir en bra dag då du plockar fram dina ledaregenskaper. Under fredagen uppstår en konflikt mellan dig och en kollega. Ni är väldigt olika från början och en arbetsrelaterad utmaning försämrar er relation rejält. Helgen handlar om något som har med ditt förflutna att göra. Kanske är det dags att söka upp en viss person och få ett avslut på er historia.

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av veckan känner du dig ovanligt harmonisk och på gott humör. Tisdagen och onsdagen är bra dagar då du gärna samarbetar över gränserna. På onsdagen får du nyheter som kan förändra vissa beslut som du fattat, det handlar om en möjlighet som är för bra för att tacka nej till. Torsdagen och fredagen blir energirika och roliga dagar. På lördagen umgås du gärna med familjen eller personer som är äldre än dig. Söndagen handlar om att röra på sig och om att vara utomhus.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med mycket möten och diskussioner. Det här blir dagar då du måste ha en bra kommunikation. Under onsdagen är du gärna på plats om du vanligtvis jobbar hemma. Du behöver kunna se människor i ögonen för att fatta vissa beslut. Torsdagen handlar om att driva på ett projekt, antingen på jobbet eller privat. Fredagen blir en rolig dag då du har mycket aktiviteter inplanerade. Under lördagen umgås du gärna utomhus med dina vänner. Söndagen handlar om att landa.

Fiskarna 19/2-20/3

I början av veckan finns det mycket harmoniska energier som hjälper dig att förstå hur människor tänker. Det är bra dagar att lita på din intuition, men också dagar där du kan upplevas som lite velig. Under torsdagen kommer det in eld i ditt tecken och det hjälper dig att få fart på ett visst projekt. Fredagen handlar om att hitta nya vägar och om att våga sticka ut. Helgen bjuder på romantik och sensualitet, som singel kan det här vara dagarna du träffar någon speciell.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons