Veckans horoskop V42 måndag 16/10-söndag 22/10

15 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kan du känna dig lite negativ till saker som du måste göra, du vill göra jobbet på ditt sätt. Tisdag och onsdag för in mer eld i ditt horoskop och det gör dig på strålande humör. Bra dagar att utveckla och etablera nya kontakter. Torsdagen handlar om en person som står dig nära. På fredagen och lördagen är du envis som synden och det kan både hjälpa och stjälpa dig. Söndagen handlar om harmoni. Efter en delvis tuff vecka behöver du en dag då du kan andas ut.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med en viss förvirring och stress, men under tisdagen och onsdagen kommer du in i en trivsam lunk där du känner att du har koll. Veckan bjuder på en hel del överraskningar och utmaningar, men inget du inte kan klara av. På onsdagen har du roliga aktiviteter inplanerade. Torsdagen handlar om konst medan fredag och lördag blir intensiv och sociala dagar. På söndagen gör du fint omkring dig. Du gillar när du har tid att låta din kreativitet få blomma ut ordentligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

I början av veckan är du mån om att följa ditt hjärta istället för att lyssna på förnuftet. Under onsdagen tar du kamp för en fråga som rör arbetsmiljön. Torsdagen och fredagen blir roliga och aktiva dagar som du ägnar åt ett lite annorlunda projekt. Under lördagen försöker du utmana dig själv att göra något du inte brukar göra. Söndagen kretsar kring din närmaste familj och kring ett firande av något slag. Du försöker även hitta tid för att träffa någon du inte sett på länge.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen följer du egen linje och har svårt att lyssna på andra. Tisdagen och onsdagen är du både busig och charmig vilket gör det lätt att förlåta vissa tabbar som du gör. Onsdagen handlar om tålamod men också om att våga släppa in en person innanför din skyddsmur. Torsdagen blir en dag då löften bryts och förtroenden sviks. Under helgen satsar du på att komma bort och rensa huvudet på negativa tankar. Det blir härliga och energigivande dagar då du njuter av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du tänka positivt och behålla en bra attityd genom hela dagen. Tisdagen och onsdagen handlar om att göra saker på ett genomtänkt sätt och det kan vara svårt med all eldenergi som du har i ditt horoskop de här dagarna. Du tenderar att slarva lite. Torsdagen och fredagen blir roliga dagar då du gärna är både impulsiv och kreativ. Lördagen bjuder på en mental utmaning och en fysisk prestation. Söndagen handlar om att hitta en diplomatisk lösning på ett problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en vilja och en stark drivkraft i ditt horoskop i början av veckan. Under onsdagen avtar den här energin och du kan uppleva att du blir väldigt trött och omotiverad. Det som håller dig igång under onsdagen och torsdagen är rutiner och ramar. Under fredagen är du ovanligt sprudlande. Din humor och din charm imponerar på en ny kollega. Helgen handlar om en hobby och om att utmana dig själv. Ibland blir du lite för bekväm i ditt liv och då behöver du en utmaning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen drivs du av en idé som du fått under helgen. Du låter din kreativitet blomma ut och du får med dina kollegor tack vare din entusiasm. Onsdagen till fredagen försöker du landa i en förändring som är på väg in på din arbetsplats. Du brukar inte ha svårt för förändringar, men just den här skrämmer dig lite. Under fredagskvällen kan du springa på en person som funnits i dina tankar den senaste tiden. Helgen handlar om ekonomi och om värdet att lägga upp en budget.

Skorpionen 23/10-21/11

Början av veckan blir ganska utmanande eftersom du har så mycket vilja och passion i ditt tecken. Du har svårt att samarbeta de här dagarna. Under onsdagen avtar influensen och du kommer in i en ganska behaglig lunk på jobbet som håller i sig resten av veckan. Privat är det här en roliga men samtidigt utmanande dagar där du har mycket du vill hinna med och många du vill träffa. Helgen fokuserar främst på familjen och på att umgås. Du gärna utomhus under helgen, naturen ger dig energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med ett komplicerat drama. Du har en ganska ansträngd relation till en kollega och det tenderar att gå ut över jobbet. Torsdagen och fredagen blir lättsamma dagar eftersom du inte ser så mycket av den här personen. Efter jobbet är du ovanligt pigg vilket gör att du planerar in en hel del aktiviteter under hela veckan. Fredagen kan bjuda på en fest medan lördagen handlar om att mysa hemma. På söndagen passar du på att ta hand om dig själv både psykiskt och fysiskt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen ser relativt lugn ut. Du fokuserar på dig själv och på dig själv den här dagen. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar där du är ovanligt social för att vara du. Du övar dig på att ha lättsamma samtal med personer som du inte känner så väl. Torsdagen handlar om tempo och om att hålla irritationen borta. På fredagen har du en rolig och kreativ dag där du får utlopp för din konstnärliga sida. Lördagen handlar om vänner och om att ha kul medan söndagen blir lite lugnare och mer harmonisk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med ett allvarligt samtal med en chef. Det handlar om din roll på jobbet. På onsdagen är du borta i olika ärenden under dagen och det finns en risk att du missar något som är viktigt. Torsdagen handlar om att jobba i grupp och att få ett projekt att fungera. Fredagen blir en ganska harmonisk dag då du fokuserar på detaljer. Under lördagen passar du på att träffa vänner och ägna dig åt en hobby som du har. Söndagen handlar om att avsluta ett projekt som du börjat tröttna på.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen är du på ett strålande humör och du får både mycket gjort och hinner vara social på samma gång. Under onsdagen går luften ur dig och du kan känna dig trött och orkeslös, lyssna på din kropp och var snäll mot dig själv. Fredagen handlar om att hitta ett sätt att nå fram till en chef som kan vara ganska svårtillgänglig. Du behöver hens råd och kunskap. Lördagen fokuserar på utomhusaktiviteter medan söndagen blir en riktig familjedag där ni firar något eller någon tillsammans.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons