Veckans horoskop V41

08 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med starkt självförtroende. Under både måndagen och tisdagen är du inte rädd för att stå upp för dina åsikter. Onsdagen handlar om att göra saker på ett visst sätt, det vill säga på ditt sätt. Torsdagen och fredagen blir dagar då det kan förekomma gräl inom familjen eller med din partner. På lördagen är det Nymåne och det innebär en nystart för din del. På söndagen följer du din passion.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en bra dag med mycket energi och positiva vibes. Tisdagen handlar om att komma ikapp med pappersarbete medan onsdagen fokuserar på effektivitet. Under torsdagen är du benägen att ta till en nödlögn. Både fredagen och lördagen blir roliga dagar som kretsar kring fest och firanden. På söndagen fokuserar du på ditt välbefinnande. Det blir en harmonisk dag som handlar om återhämtning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med en kraftfull energi som hjälper dig att kickstarta ett projekt på jobbet. Under tisdagen sätter du stopp för en ryktesspridning. Onsdagen till fredagen blir dagar som kretsar kring känslor, vänskap och förtroenden. Under lördagen och söndagen låter du den positiva energin från Nymånen skölja över dig. De här dagarna handlar om att gå vidare och släppa taget om det gamla.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du stark i en känslig fråga som berör dig illa. Tisdag och onsdag handlar om att tänka strategiskt och se fördelar i det nya som är på väg in i ditt liv. Torsdagen blir en dag då du har lätt för att bli sårad. Fredagen blir festlig och avslappnad. Under lördagen passar du på att göra storrensning, antingen hemma eller mentalt. Söndagen blir en bra dag då du gärna träffar familj eller vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att våga säga nej till personer som trycker på. Under onsdagen väljer du att hålla en låg profil. Torsdagen handlar om ett möte och starka känslor. Fredagen bjuder på en intressant twist och en oförglömlig kväll. Under helgen satsar du på att vara lite extra generös mot människor som står dig nära. Det blir härliga dagar då du öser kärlek över din närmaste krets. Du laddar energi i helgen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är två starka energier som drar åt motsatt håll i början på veckan. Under onsdagen rättar den här påverkan till sig vilket resulterar i en lugn och harmonisk dag. Torsdagen handlar om ett ekonomiskt beslut som kan påverka dig under en lång tid framöver. Fredagen kretsar kring vänner och nöjen medan lördagen blir en dag som fokuserar på återhämtning och lugn. Söndagen bjuder på en överraskning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen innehåller den energi du behöver för att komma igång. Under tisdagen och onsdagen gör du helst saker du brinner för och tycker är intressanta. Du undviker rutinarbete och saker som tråkar ut dig. Under torsdagen är det praktiskt arbete och full koll som gäller. Fredagen handlar om kompromisser medan helgen bjuder på värme och närhet. Det blir en fin helg med familjen eller vännerna i fokus.

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen försöker du att styra upp ett projekt som är på väg att gå fel. Tisdag till torsdag handlar om hårt arbete, men också om siffror och strategier. Det här är dagar då du kan tänkas göra en lite större privat investering. Under fredagen velar du en hel del. Du har svårt att bestämma dig både i stort och smått. Lördagen fokuserar på Nymånen och på de möjligheter som den erbjuder. Söndagen blir en aktiv och rolig dag.

Skytten 22/11-21/12

På måndagen har du svårt att fokusera, det är mycket i dina tankar den här dagen och du tenderar att påbörja men inte avsluta saker. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara väldigt praktisk. Under torsdagen argumenterar du för något som du tror starkt på. Fredagen kan bli en riktigt otursdag om du inte ser upp. Försök att ha is i magen. Helgen ägnar du åt roliga och fartfyllda aktiviteter.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan börjar lugnt med gott om tid för dig att göra de saker du planerat. Från tisdagen och framåt trappas tempo upp successivt, du känner det som om du hamnat i ett hamsterhjul och springer allt du kan utan att komma framåt. Fredagen handlar om en kombination av hårt arbete och nöjen. På lördagen firar du en vän eller släkting. Söndagen handlar om att skämma bort dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får goda nyheter under måndagen och det ger dig den energi du behöver i ett privat projekt. Tisdagen och onsdagen är dagar då du jobbar hårt med bra resultat. Under torsdag och fredag är du på gott humör, då har du massor av energi i ditt horoskop. Lördagen handlar om att överraska en närstående. Du vill visa hen hur mycket hen betyder för dig. Under söndagen passar du på att komma ikapp hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan bra men sedan går det utför. Under tisdagen är du envis som en åsna och sätter dig på tvären i nästa alla frågor. Onsdagen och torsdagen blir dagar som passar bäst för fysiskt arbete. Fredagen är en dag då du bör överväga att inte gå utanför dörren. Du tenderar att göra fredag 13 till en självuppfyllande profetia. Lördagen handlar om att ge dig själv en ny chans medan söndagen fokuserar på ditt inre välbefinnande. Det blir en dag då du ger dig själv andlig näring.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons