Veckans horoskop v39 25/9-1/10

24 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att tänka stort och att våga satsa. Tisdagen till torsdagen blir dagar då du anpassar dig efter vad andra tycker. Då är du ovanligt medgörlig för att vara du. På fredagen är det Fullmåne i ditt eget tecken och det skapar extra höga förväntningar både på dagen och helgen. Under helgen söker du dig bort från det vardagliga. Det blir en helg med guldkant där du unnar dig en hel del lyx.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan lite trött och sliten men vid gott mod. Tisdagen handlar om att vara förnuftig och att planera framåt. Onsdagen blir ett avbrott i de vanliga rutinerna. Du blandar saker du måste göra med saker som du tycker är roliga att göra. Torsdagen blir en intensiv dag då du har mycket att göra både privat och på jobbet. Helgen kan bjuda på en kortare resa och en mer lantlig miljö. Du kommer ut i naturen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan vill du väldigt mycket. Du har stora planer och mycket vilja. Energin avtar något under onsdagen och torsdagen. Då är det mycket rutinarbete som gäller och dagarna går fort. Under fredagen är du väldigt driven i det du gör. Du gör stora framsteg den här dagen. Lördagen handlar om att ta kommandot och att leda, något du kan tycka är svårt. Under söndagen ägnar du dig gärna åt hemmamys.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med att vara ovanligt diplomatisk för att vara du. Du lyssnar på dina kollegor och du försöker göra så att alla är nöjda. Under onsdag och torsdag har du lite svårt att uttrycka din åsikt, du vill inte sticka ut. Fredagen blir en rolig dag. Fullmånen ger dig energi och Väduren förstärker din modiga sida. En dag då du tar risker. Under lördagen testar du gärna nya saker medan söndagen fokuserar på god mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan rätt så storslaget med visionära idéer och massor av energi. På onsdagen försöker du att acklimatisera dig till en ny grupp och nya uppgifter. Torsdagen handlar om att passa in, men också om att våga ta plats. På fredagen rycks du med av en väns entusiasm och du kan göra något impulsivt som att köpa en resa. Helgen handlar om att vara aktiv samtidigt som den kretsar mycket kring familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen har du lätt för att följa med strömmen och passa in. Onsdagen handlar om beslutsångest men också om din ekonomi. Under torsdagen och fredagen går du din egen väg. Du är väldigt bra på att sätta dig på tvären de här dagarna och det kan irritera en chef. Under helgen försöker du ta hand om en vän eller släkting som inte vill bli omhändertagen. Hen för envis för att inse att hen behöver hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du börjar veckan med att vara diplomatin själv. Du vet precis hur du ska hantera vissa kollegor som kan vara besvärliga. Under onsdagen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar på ett impulsköp. Torsdagen och fredagen handlar om ett avslut och en ny början. Under helgen får du möjlighet att visa dina framfötter i en tävling av något slag. Söndagen bjuder även på en överraskning och på en matupplevelse.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en seg inledning på veckan. Du är trött och grinig och det går ut över dina kollegor. På onsdagen kommer det in lite mer vattenenergi i ditt horoskop och det förenklar för dig när du är tvungen att anpassa dig till nya omständigheter. Fullmånen på fredagen ger dig en ny motivation som kommer att följa med en bit in på hösten. Helgen handlar om starka känslor, om att följa sin passion och om att vilja sticka ut.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar veckan med en stark övertygelse om att ha rätt i en specifik fråga. Undan för undan byts övertygelsen ut mot osäkerhet för att du under torsdagen helt ska byta åsikt. Det handlar egentligen om att du går från klarhet till klarhet. Det som är mest beundransvärt är att du kan erkänna ditt misstag och rätta till det. Fredagen handlar om en konflikt. Under lördagen och söndagen träffar du nya intressanta personer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rätt trött både fysiskt och psykiskt efter helgens aktiviteter. Under tisdagen kan du bli irriterad på en kollega som inte lämnar dig ifred. Onsdagen handlar om ett åtagande men också om att fatta någon typ av beslut. Torsdagen och fredagen blir aktiva dagar då du gärna ägnar dig åt sport eller träning. Lördagen handlar om vänner och om att släppa loss. Under söndagen aktiverar du dig gärna med en släkting.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen blir aktiva dagar på jobbet, då ska du fatta beslut och komma med idéer. Under onsdagen blir du irriterad på en kollega för att hens attityd alltid är så negativ. Torsdagen och fredagen handlar både om arbete och om ett privat projekt. Även om det blir tuffa dagar så blir det också roligt och inspirerande. Helgen handlar om att träffa släkten och att göra saker tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen tar du flera olika initiativ som har med kommunikation att göra. Tisdagen och onsdagen fokuserar på visionära idéer och att tänka utanför boxen. På torsdagen upplever du ett extra starkt behov av att kunna smälta in i en grupp. Det kan vara privat eller på jobbet. Fullmånen i Väduren ger dig energi att ta tag i olika projekt som du gått och funderat över. Helgen handlar om närheten till familjen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons