Veckohoroskop v 37 11/9-17/9

10 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen blir livliga och intressanta dagar då det sker mycket både privat och på arbetet. Här gäller det att vara uppmärksam så att du inte missar viktiga signaler. Under onsdagen jobbar du gärna väldigt organiserat. Torsdagen handlar om att skapa ordning i kaoset medan fredag bjuder på Nymåne och en fräsch positiv energi. Helgen handlar om vänner och om att inte vilja välja sida i en konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om högt tempo, nya idéer och en positiv inställning till nya kollegor. Tisdagen blir en dag då du tänker utanför boxen och du tillåter din kreativitet att flöda. Onsdagen handlar om mental vila medan torsdagen blir både nöjen och kaos på samma gång. Fredagen kretsar kring fest, god mat och trevligt sällskap. Lördagen blir lagom intensiv medan söndagen bjuder på en riktig familjemiddag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen gör du ditt bästa för att charma en kollega. Tisdagen och onsdagen handlar om att tänka praktiskt och planera framåt. Torsdagen blir en intressant dag då ett möte kan förändra mycket. Under fredagen tar du nya tag i frågor som rör relationer. På lördagen är du social och aktiv, det är en dag som är gjord för ett utomhusäventyr. Söndagen ägnar du åt att planera höstens aktiviteter.

ELLE Astro #4 - ElementenBrand logo
ELLE Astro #4 - Elementen

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att ta saker i egna händer. Tisdagen blir en dag fylld av komplikationer. Onsdagen och torsdagen handlar om att reda ut olika problem och om tillfredsställelsen när alla pusselbitarna faller på plats. Under fredagen kan vissa personer uppleva dig som onödigt vass i dina repliker. Lördagen ägnar du åt en hobby och åt dina vänner. Söndagen blir en dag då du gärna spenderar tid med barn eller djur.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen behöver du få utrymme för att tänka fritt och kunna skapa. Tisdagen blir en rolig och intensiv dag då allt går din väg. Under onsdagen och torsdagen kan du lätt bli väldigt insnöad på detaljer. Du har svårt att komma vidare när du väl hakat på dig på något. Fredagen handlar om starka känslor och drama. Lördagen blir en trevlig dag tillsammans med vänner medan söndagen fokuserar på problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med mycket eld i horoskopet och det hjälper dig att komma igång ordentligt. Tisdagen handlar om att driva saker framåt. På onsdagen kommer det in mer jord i ditt tecken och dämpar eventuell ångest som har med jobbet att göra. Under torsdagen och fredagen jobbar du gärna praktiskt, men du är också ovanligt social. Helgen handlar om en släkting och om hens behov av hjälp från dig.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en härlig och energisk drivkraft. Måndagen och tisdagen är dagar du får saker gjorda. På onsdagen kommer det in jord från Jungfrun in i ditt tecken och det får dig att bli ovanligt petig med detaljer. Under torsdagen är du effektiv och organiserad medan fredagen blir mer social och utåtriktad. Helgen handlar om att ha kul, det är bra dagar att lära känna nya människor och knyta kontakter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen är det mycket eld i ditt horoskop och det kan märkas på ditt humör. Du kan vara lättirriterad och ha bristande tålamod. Under onsdagen dämpas den här sidan och du blir mer organiserad. Torsdagen handlar om ekonomi eller pengar medan fredagen fokuserar på problem och relationer. Under lördagen är det mycket fritid och utomhusaktiviteter medan söndagen blir en riktig mysdag.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir väldigt intensiv och bitvis stressig, här gäller det att inte tappa fokus. Under tisdagen är du väldigt modig medan du på onsdagen och torsdagen drar dig lite inom dig själv och koncentrerar dig på ditt. På fredagen kulminerar Jungfruns påverkan på dig och du känner ett starkt behov av ordning och struktur. Lördagen handlar om att lära känna nya människor. Söndagen ägnar du åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med bra energi och ett starkt driv framåt. Under onsdagen och torsdagen är du rapp i munnen, charmig och glad. Fredagen handlar om barn eller djur medan lördagen bjuder på fest och nöjen. Under lördagen kan du möta en person som kommer att betyda mycket för dig framöver. Söndagen bjuder på aktiviteter som du mår bra av, det kan vara en hobby, familjemys eller träning.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att ta kommandot över en större grupp personer. Det kan vara att du organiserar arbetet, leder en aktivitet eller helt enkelt visar vart skåpet ska stå. Onsdagen och torsdagen blir sega dagar då du jobbar mycket med höga krav på noggrannhet. Fredagen blir en intressant dag som både bjuder på hårt arbete och nöjen. Helgen tycks innefatta nya miljöer och en hel del shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med Månen i eld vilket kan ge dig drivkraften att fatta beslut som du vanligtvis undviker. Onsdagen och torsdagen blir praktiska dagar då du har lugn och metodisk energi i ditt horoskop. Fredagen kretsar kring Nymånen och hur den hjälper dig att ordna med struktur i din vardag. Kvällen bjuder på god mat i trevligt sällskap. Helgen blir aktiv och rolig. Du umgås gärna med dina vänner de här dagarna.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons