Vecka 36 måndag 4/9- söndag 10/9

03 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan praktiskt. Måndagen är en dag då du föredrar att jobba med dina händer. Tisdagen och onsdagen bjuder på livliga konversationer och ett härligt utbyte av idéer. Privat är du väldigt social de här dagarna. Torsdagen blir något av en utmaning. Fredagen och lördagen är mysiga dagar där du prioriterar familj och vänner, du känner att du har mycket att ta igen på den fronten. På söndagen måste du våga.

Oxen 20/4-20/5

Du har energi från helgen med dig in i veckan och det gör att den startar bra. Under tisdagen och onsdagen får du träffa en eller flera nya kollegor. Här är det första intrycket från er båda väldigt viktigt för hur ni kommer jobba ihop. Torsdagen och fredagen handlar om tempo, om att planera och om att ha kul. Under lördagen firar du något med vänner eller familj. Söndagen blir fysiskt aktiv och utmanande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan lugnt och sansat, men efter tisdagen så får du väldigt mycket att göra och det finns en risk att du börjar slarva med saker. Eftersom du stressar mycket blir du frustrerad när saker inte går din väg. Torsdagen handlar om att övervinna den typen av frustration. Fredagen blir en rolig dag då det mesta kan hända. Lördagen handlar om dina närmaste medan söndagen blir mer utåtriktad och aktiv.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Under början på veckan går Jupiter in i retrograd och det kan få dig att bli lite mer eftertänksam. Det här är en långsam planet som kommer att stanna i den här positionen året ut. Fram till onsdagen reflekterar du mycket över ditt inre. Torsdagen handlar om att sälja in en idé. Fredagen och lördagen blir familjära dagar medan söndagen kan bjuda på ett äventyr. Här gäller det att våga vara öppen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen inleds praktiskt och eftertänksamt. Med Jupiter i retrograd blir du lugnare och inte lika framåtsträvande som du brukar. Tisdag och onsdag handlar om att kunna kommunicera med dina kollegor. Torsdagen blir en dag som passar till affärer eller till att göra fynd. Under fredagen känner du dig lite blyg, särskilt i större kretsar. Lördagen handlar om att fira någon med söndagen verkligen blir din dag.

Jungfrun 23/8-22/9

För dig kunde inte veckan inledas bättre. Du är rationell, praktisk och får massor gjort under måndagen. Tisdag och onsdag handlar om att trivas i en större grupp och om att ta för sig. Torsdagen blir en intressant dag där du får ett förslag beträffande ett uppdrag eller ett jobb. Fredagen och lördagen blir mysiga dagar medan söndagen blir lite mer aktiv och utåtriktad. Då testar du dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket som du vill ändra på under måndagen, men du väljer att göra det metodiskt och lugnt. Tisdagen handlar om att ta plats i en grupp. Onsdagen och torsdagen blir roliga och aktiva dagar för att vara jobbdagar. Du utvecklas mycket och du lär dig nya saker. Under fredagen ifrågasätter du en kollega som du tycker uppför sig illa. Under helgen passar du på att vara utomhus och träffa vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du börjar veckan med att vara ganska lat och att inte vilja göra så mycket. Tisdagen handlar om att ventilera idéer och hitta nya sätt att arbeta på. Onsdagen blir en intensiv och stressig dag medan torsdagen bjuder på en hel del skratt och på dråpliga situationer. Under fredagen försöker du få en vän att ta mer plats. Helgen handlar om en hobby och om att utveckla ett intresse som du blir allt bättre på.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara så kreativ som du skulle behöva på måndagen. Under tisdagen eller onsdagen möter du en person som på sikt kan förändra ditt liv. Torsdagen handlar om att försöka fokusera på ett område som du egentligen inte är intresserad av. Fredag och lördagen blir mysiga dagar då du gärna umgås med dina vänner. Söndagen handlar om att våga öppna upp sig för nya människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan stabilt med Månen i Oxens tecken. Du skapar ordning omkring dig och du unnar dig vackra saker. Tisdagen och onsdagen blir roliga och sociala dagar. Onsdagen kan bjuda på umgänge med djur eller barn. Under torsdagen bekänner du färg för någon som du är attraherad av. Fredagen handlar om en fest medan resten av helgen blir mer avslappnad och mysig. Då är det familjen som gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds med både nytt och gammalt på en gång. Tisdagen handlar om att få kontroll över en besvärlig situation. Under onsdagen och torsdagen sätter du en viss person på plats. Hen har provocerat dig alldeles för länge. Fredagen handlar om hårt arbete men också om att äta gott och träffa nya människor. Helgen blir lite annorlunda och kan bjuda på något av en kulturchock. På kvällen är det familjen som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds med att du får mycket gjort utan att stressa vilket du tycker är skönt. På onsdagen kan du få en ny kollega eller chef. Torsdagen handlar om att träffas och utbyta idéer i en grupp eller via möte på datorn. Fredagen kretsar kring elektroniska fel och en hel del småstrul. Det blir en frustrerande dag på många sätt men en trevlig och avkopplande kväll. Helgen handlar om att våga säga vad du känner.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons