Veckans horoskop V35 måndag 28/8-söndag 3/9

27 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att känna väldigt mycket sympati med en kollega som mår dåligt. Just nu har du ovanligt lätt att sätta dig in i hens känslor. Onsdagen blir en märklig dag. Eftersom det är blå Måne på torsdagen så kan du räkna med att det sker oväntade saker både före och efter. Fredagen handlar om starka känslor och dramatik. Lördagen bjuder på ett äventyr medan söndagen kretsar helt och fullt kring familjen.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds lite oroligt. Du känner dig osäker på vissa faktorer som du inte kan påverka. Under onsdagen slappnar du av mentalt, det blir en bra dag med positiva nyheter som rör ekonomin. På torsdagen kan du känna av den blå Månen, men till dig kommer Månen med en positiv energi och ett löfte om en nystart. Under helgen passar du på att göra saker som skänker dig energi och som gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan lite försiktigt, noga med att inte stöta dig med starka personer. Tisdagen passar bra till saker som rör hjärtat som relationer och kärlek. Onsdagen och torsdagen kan bjuda på starka känslosvallningar och dålig sömn. Fredagen handlar om nya idéer men också om att visa hänsyn och ta hand om dina nära. Under lördagen blir du lätt arg men lika lätt glad igen. Söndagen bjuder på nyheter.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar de första dagarna i veckan om stora idéer och visioner. Du tänker väldigt kreativt under både måndagen och tisdagen. På onsdagen inträffar det en mängd incidenter som du inte kan påverka. Torsdagen blir annorlunda där allt och lite till kan hända. Fredagen och lördagen bjuder på positiv energi och blir riktigt romantiska om du har ett förhållande. Söndagen handlar om en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns kontraster i ditt tecken under måndagen och tisdagen. En påverkan vill få dig att agera och vara impulsiv, medan en annan påverkan uppmuntrar till eftertanke. Onsdagen handlar om att vara alert. Om du inte är vaken kommer du att missa viktiga saker. Torsdagen och fredagen blir roliga, jobbiga och känslomässigt uttömmande dagar. Helgen bjuder på en kär återförening och på en massa roligt skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen tänker du annorlunda och är inte alls lika noga som du brukar vara. Tisdagen och onsdagen blir intressanta och lärorika dagar där du möter nya människor. Under torsdagen försöker du bara parera kaoset runt omkring dig och kaoset i ditt inre. Den blå Månen når sin fulla potential den här dagen. Fredagen handlar om pengar med lördagen och söndagen ger dig tillgång till viktig information.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig väldigt idérik under måndagen och det färgar av sig både i ditt arbete och privat. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar där du inte får en chans att stanna upp och tänka efter. Torsdagen kan handla om problem som har med maskiner och datorer att göra. Fredagen bjuder på en rolig överraskning medan lördagen handlar om praktiska och jordnära aktiviteter. Söndagen blir en riktigt lyxig dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under de inledande dagarna den här veckan är du ovanligt social och utåtriktad. När den blå Månen närmar sig så går du in i en bubbla där du gärna håller dig för dig själv. Du påverkas starkt emotionellt dagarna mellan onsdag och fredag och du orkar inte riktigt med ytlig artighet de här dagarna. Lördagen blir en skön dag då du gärna ägnar dig åt en kreativ hobby. På söndagen passar du på att träffa en släkting.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att se en kollegas problem under måndagen, du tycker att hen tänker smått. Tisdagen och onsdagen handlar om en grupp och dess interaktion, antingen på jobbet eller privat. Torsdagen blir en starkt känsloladdad dag där det finns en risk att du flippar ut rejält. Under fredagen och lördagen försöker du att resonera med en vän eller din partner. Söndagen handlar om att smälta veckan som gått.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen skapar du ordning och gör saker du gillar. Tisdagen och onsdagen blir två dagar då du ställer rätt så höga krav på dig själv. Du vill visa vad du kan och att du har alla möjligheter att lyckas. På onsdagen kan det oväntade inträffa. Torsdagen handlar om nyheter och om förändringar. Under fredagen har du mycket att göra och människor sliter i dig. Helgen blir rolig och social, du träffar gärna vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under början av veckan landar du i en behaglig vardag där du känner att du får tid både att pyssla och att tänka. Det blir mysiga dagar fram till onsdag då mycket plötsligt förändras. På torsdagen byter du miljö och umgås med en vän eller bekant, det kan vara med jobbet eller privat. Fredagen och lördagen bjuder på härliga miljöer och en hel del tid att fundera över framtiden. Söndagen blir lång och bitvis stressig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med stora visioner och en massa bra idéer. Under onsdagen går Månen in i ditt eget tecken vilket förstärker effekten av den blå Månen på torsdagen. I ditt fall blir det en positiv kraft som ger dig modet att både påbörja och avsluta saker som du undvikit att ta tag i innan. Fredagen och lördagen blir en sociala och utåtriktade dagar medan söndagen mer fokuserar på familjen och hemmet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons