Veckans horoskop V34 21/8-27/8

20 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

I början av veckan har du lite svårt att fokusera. Under tisdagen och onsdagen vill du gärna jobba själv. Du följer ditt hjärta de här dagarna och logiska resonemang är bortkastade på dig. Under torsdagen är du flexibel och har en förmåga att tänka kreativt. Fredagen blir rolig, social och annorlunda, då vågar du ta risker. Helgen handlar om att prestera i en hobby, det blir både utmanande och roligt på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Inledningen på veckan handlar mycket om att ha kontroll och att komma ifatt. Under måndagen och tisdagen övar du på tålamod och kommunikation. Onsdagen handlar om att vara kreativ och hitta inspiration. Torsdagen och fredagen blir dagar då du både har mycket energi och många roliga idéer. Fredagskvällen bjuder på avkoppling. Lördagen handlar om att vara effektiv medan söndagen blir en dag fylld med småpyssel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med en konflikt som du sedan arbetar hårt med att reda ut. Här är det starka känslor och en hel del stolthet inblandad. På onsdagen väljer du att gå din egen väg utan att tala om hur du tänker för dina kollegor. Torsdagen blir en dag då du hämtar inspiration utanför jobbet. Fredagen och lördagen blir roliga och sociala dagar. Söndagen handlar om en hobby och om att skämma bort sig själv.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du velig och har svårt att bestämma dig. Tisdag till onsdag kan du upplevas som lite knepig, det är dagar då du lyssnar lite och du gör som du själv vill. Under fredagen vänder ditt humör tvärt och du blir glad och utåtriktad. Det här är en dag som passar bra för fest och spontana aktiviteter. Lördagen handlar om att vara utomhus medan söndagen blir en dag för återhämtning och avkoppling.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen studerar du en kollega och analyserar hens beteende. Du inser att du har mycket att lära av den här personen. Tisdagen handlar om att verkligen se en kollega och hens prestation. Onsdag och torsdag blir kreativa dagar då du lägger ned mycket hjärta i det du gör. Fredagen handlar om självständighet och att våga säga vad du tänker. Helgen blir roliga dagar då du utforskar ditt närområde.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att försöka medla mellan två kollegor som är osams. Under tisdagen ger du upp och kör ditt eget race istället. Onsdagen och torsdagen handlar om att lära sig nya saker med också om att fungera i en ny grupp. Det blir spännande och lite utmanande för din del. Under fredagen tar du en vän i försvar när hen blir anklagad för att ha gjort fel. Helgen handlar om att skämma bort sig ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen är du orolig utan att egentligen veta varför. Det finns en påverkan i ditt horoskop som gör dig extra mottaglig för det som sker omkring dig. Onsdagen och torsdagen blir utmanande dagar då du pressar dig själv lite extra. Under fredagen uppskattar du en kollega och hen försöker att hjälpa dig fast hen egentligen inte har den kompetens som behövs. Helgen kretsar kring familjen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att stressa för att sedan gradvis sänka tempot. För dig är det viktigt att få en bra start och känna att du ligger före. Onsdagen handlar om en vän och hens privata problem. Torsdagen blir en dag då du inväntar ett besked av något slag. På fredagen lyxar du till det och ser till att ha kul. Lördagen blir en riktigt aktiv dag medan söndagen bjuder på mer sociala aktiviteter som har med familjen att göra.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du att få en grupp att fungera harmoniskt. Tisdagen och onsdagen handlar om passion och om att göra saker helhjärtat. Under torsdagen tar du ett modigt beslut som kommer att påverka hela hösten. Fredagen handlar om att vara spontan. Det blir en bra dag för aw eller en natt på stan. Helgen blir aktiv, särskilt lördagen bjuder på en hel del fysiskt ansträngande aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att landa i nuet och om att skämma bort dig själv. Tisdagen blir ganska monoton, men det passar dig bra. Onsdagen blir en riktigt mysig dag med betoning på lyx och god mat. Torsdagen och fredagen blir aktiva men roliga dagar. Du får höra en hel del skvaller på jobbet. Under lördagen så tar du tag i projekt som du inte hunnit med. Söndagen blir den lugnaste dagen i veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar veckan ganska lungt och du njuter av att både kunna hinna med ett privat projekt och att vara utomhus. Tisdagen och onsdagen blir roliga och sociala dagar som du ägnar åt saker som du verkligen tycker är kul. Torsdagen handlar om en konflikt inom gruppen. På fredagen fattar du ett snabbt beslut som ändrar en del inför helgen. Lördagen kretsar kring familjen medan söndagen blir en dag av förberedelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan ganska ambivalent. Du står inför ett val som du inte vill göra. Det handlar om något som är personligt. Onsdagen bjuder på en hel del diskussioner och ganska tryckt stämning. Torsdagen och fredagen blir betydligt lättsammare dagar, då är det nöjen och shopping som är i fokus. Fredagen kan bjuda på en romantisk överraskning. Under helgen ser du till att engagera dig i ett volontärprojekt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons