Veckans horoskop V33 14/8-20/8

13 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med massor av solenergi som kulminerar i en Nymåne i Lejonets tecken på onsdagen. Det här ger dig en riktig energikick och du kan starta upp nästan vilka projekt som helst de här dagarna. Torsdagen handlar om ditt självförtroende med fredagen bjuder på jordnära och hemtrevliga nöjen. Helgen kretsar kring diplomati och om att komma överens. Det blir en tålamodsprövande helg.

Oxen 20/4-20/5

Inledningen på veckan kan bli lite jobbig. Du är matt efter helgen och du har inte riktigt tålamod med påfrestande arbetskamrater. Onsdagen blir en dag då du tappar humöret mer än en gång. Torsdagen handlar om att vara vuxen nog att be om ursäkt. Fredagen och lördagen blir roliga dagar som går fort. Då känner du dig i bättre form. Under söndagen njuter du så mycket du kan. Det blir en härlig helg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det gnistrar om dig i början av veckan. Du har en eldig energi som märks i det mesta du tar dig för. Nymånen på onsdagen markerar slutet på något men också en hoppfullhet inför framtiden. Torsdagen handlar om att visa att du inte är en person som går att köra med. Fredagen och lördagen handlar om kreativitet, vänskap och kärlek. Under söndagen försöker du hitta tid att vara lite för dig själv.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Du börjar veckan med en vilja att testa gränser och försöka göra saker på ett annorlunda sätt. På onsdagen kan du bli lite låg känslomässigt. Nymånen påverkar dig alltid starkt och i många fall får den dig att känna dig lite otillräcklig. På torsdagen är du på topp igen, då vill du utmanar dig själv. Fredagen handlar om en flirt och om förbjudna känslor. Under helgen bryter du mot tabun och tänjer på gränser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig inledning på veckan. Månen är i Lejonets tecken och den energin kulminerar i Nymånen på onsdagen. Det här är dagar då du är ostoppbar. Under torsdagen sänker du tempot och fokuserar på de små detaljerna. Du går in i en bubbla där du gärna jobbar själv. Fredagen och lördagen handlar om vänskap men också om din förmåga att lyssna på andra. Söndagen blir en mysig och social dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Veckan inleds med en hel del eld i ditt tecken och det kan göra att du stressar upp dig över småsaker. Även om eld i små mängder är bra för din energi så blir den här kvantiteten mer krävande och du tenderar att jaga upp dig i onödan. Onsdagen handlar om att hantera ditt temperament . Torsdagen och fredagen blir riktigt bra dagar då du får energi från ditt egna tecken. Helgen handlar om att kompromissa.

Vågen 23/9-22/10

Under inledning av veckan är du mer bestämd än du brukar vara. På onsdagen fattar du ett ganska riskabelt beslut. Torsdag och fredagen handlar om att förankra och realisera vissa av dina idéer. Under fredagen möter du en ny, fascinerande bekantskap. Lördagen handlar om att uttrycka sig med söndagen blir en mer introvert dag då du fokuserar på ditt eget välbefinnande, det blir en dag full av reflektion.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att fatta ett modigt beslut som du vet att du kan komma att ångra längre fram. Tisdagen och onsdagen handlar om konflikter på jobbet men också om stark vänskap och värme. Torsdagen blir en lugn dag då du gärna arbetar med ekonomi och budgetar. Fredagen handlar om att ta för sig i olika sociala sammanhang. Under lördagen aktiverar du gärna fysiskt. Söndagen blir ganska lat.

Skytten 22/11-21/12

Du går in i veckan med en härlig iver och du är entusiastisk både privat och på jobbet. Din glädje är smittsam. Under onsdagen försöker du dig på en ny utmaning som tidigare legat utom räckhåll för dig. Torsdagen och fredagen handlar om att lära sig nya saker och att vara social. Lördagen blir en dag då du satsar på att umgås med vänner. På söndagen charmar du de flesta du möter, en bra dag för en date.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du utmattad efter en intensiv period. Tisdagen blir livfull och social. Onsdagen handlar om personlig vinning och om att ta för sig. Under torsdagen utmanar du dig själv fysiskt och det går över förväntan. Hela helgen ser aktiv ut, du håller högt tempo så se upp så du inte skadar dig för att du kört för hårt när du är trött. Söndagen handlar främst om förvånande och glädjande nyheter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen börjar segt. Du mår inte hundra men du försöker ändå att jobba. Som Vattuman är du dålig på att lyssna på din kropps signaler. Under onsdagen mår du som sämst och borde stanna inne, men frågan är om du gör det. Torsdagen handlar om återhämtning och om att lyssna på en kollega. Fredagen blir intensiv och jäktig medan helgen bjuder på småpyssel och hemmamys med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan bra men sedan går det energimässigt långsamt utför. Onsdagen är du trött och har svårt att fokusera. På torsdagen är du oroad för ett möte på jobbet. Du vet att det kommer att innebära förändringar. Fredagen blir en bra dag då du får mycket gjort, både på arbetet och hemma. Under lördagen försöker du avsluta eller påbörja en hobby. Söndagen handlar om att spela med öppna kort.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons