Veckans horoskop V32 måndag 7/8-söndag 13/8

06 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds stabilt. Du känner dig trygg både på jobbet och privat och det finns få saker som kan rubba dina cirklar. Under onsdagen kommer det in ett mer socialt inflytande i ditt tecken och du börjar prioritera vänner och kollegor framför produktivitet. Under torsdagen och fredagen förstärks en konflikt på arbetet eller i vänskapskretsen och du känner dig tvungen att ta parti. Helgen handlar främst om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds med Månen i Oxens tecken vilket skänker dig extra stabilitet och lugn. Du är systematisk och vänlig, du jobbar effektivt, men tar dig också tid att lyssna på dina kollegor. Mitten av veckan blir lite livligare och mer social. Då sätter du ramarna för höstens arbete. Fredagen blir den roligaste dagen i veckan medan helgen handlar om att landa i allt det nya och att hitta tillbaka till bra rutiner igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen handlar om att vara envis och att fortsätta när det tar emot. Onsdagen blir lite mer lättsam, då kommer Månen in i ditt tecken och tar bort lite av känslan av motvind. Plötsligt blir både jobbet och dina privata relationer enklare. Under torsdagen och fredagen träffar du många nya människor. Lördagen handlar om starka känslor och söndagen bjuder på en familjekonflikt.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan tryggt och självklart. Det finns en säkerhet hos dig som inte funnits där tidigare. Du tar många bra initiativ under måndagen och tisdagen. onsdag till fredag är du lite mer kreativ och du låter fantasin få flöda fritt. Oftast får du dina bästa idéer när du är impulsiv. Fredagen ser även ut att kunna bjuda på en del romantik. Helgen handlar om kärlek, vänskap och om starka band.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndag och tisdagen har du en inre konflikt mellan din impulsiva sida och ett behov av att ha ordning och struktur. Onsdagen handlar om möten och om att träffa nygamla vänner. Torsdagen och fredagen blir roliga och impulsiva dagar där du gör saker lite spontant. Helgen handlar om att vila upp sig och om att hitta ny inspiration. På söndagen planerar du även för framtiden, något du kan tycka är svårt.

Jungfrun 23/8-22/9

Veckan inleds med extra mycket jord i ditt tecken vilket låter din praktiska sidor skina. Både måndagen och tisdagen passar bra till jordnära uppgifter. Under onsdagen blir du lite mer öppen för nya utmaningar. På torsdagen och fredagen finns det risk att du hamnar i diskussion med en chef. Du stör dig mycket på hens beteende. Lördagen handlar om att samarbeta och söndagen om personlig utveckling.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en viss tveksamhet i ditt horoskop i början av veckan. Du vill gärna samarbeta men samtidigt så vill du köra ditt eget race. Under onsdagen lättar den här påverkan och du fungerar bättre i situationer där du måste kompromissa. Torsdagen och fredagen handlar om kommunikation och om att vara tydlig. Under lördagen är du gärna med familjen och söndagen handlar om utomhusaktiviteter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen och tisdagen handlar om att göra saker praktiskt snarare än teoretiska. Onsdagen blir en intressant dag som innehåller en intressekonflikt. Under torsdagen försöker du prata med en chef om din framtid. Helgen handlar om att landa i vardagen igen men också om att göra upp planer för framtiden. Det blir ett par sköna dagar där du kan slappna av och hämta andan. Under söndagen är du gärna aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en lugn i början av veckan som påminner lite om lugnet före stormen. Fram mot onsdagen förändras dynamiken i ditt horoskop och både tempot på jobbet och förväntningarna på dig ökar. Här gäller det att vara pigg eftersom det är mycket information att ta in och bearbeta. Fredagen handlar om att göra det som är rätt snarare än det som du vill göra. Helgen blir rolig, aktiv och oförutsägbar.

Stenbocken 22/12-19/1

I början av veckan finns det en indikation på att din hälsa kanske vacklar något. Vad som är viktigt de här dagarna är att lyssna på din kropp. Onsdagen handlar om ett löfte men också om goda och väldigt förvånande nyheter. På torsdagen är det fokus på din karriär, antingen privat eller jobbmässigt. Helgen blir intensiv och kan bjuda på en och annan flirt. Du är glad, social och utåtriktad de här dagarna. Det blir en bra helg.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

I början av veckan finns det ett lugn och en stabilitet i ditt tecken. Du börjar landa i vardagen igen och det känns bra. Onsdagen blir intensiv och bjuder både på möten och sociala event. Under torsdagen fattar du en del beslut rörande hösten. Fredagen ser ut att bli en lättsam dag. Även om du jobbar så är tempot lugnt. Kvällen bjuder på familjemys. Slutet av veckan handlar om att bli klar med ett projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du börjar veckan med mycket praktiskt arbete och lite tankeverksamhet. Är det här första dagarna efter semestern så blir det en bra start för din del Onsdagen till fredagen handlar mer om teori och om att bolla tankar och idéer med dina kollegor. Det blir roliga, intensiva och kreativa dagar. Lördagen bjuder på en hel del utomhusaktiviteter medan söndagen blir lite mer inomhus. Då myser du gärna med familjen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons