Veckans horoskop v 31 måndag 31/7- söndag 6/8

30 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir praktisk och väldigt stressig, särskilt om du arbetar. Under tisdagen är det fullmåne i Vattumannens tecken och det ger dig möjligheten att tänka väldigt expansivt. Torsdagen och fredagen handlar om acklimatisering och att komma till rätta i ett nytt sammanhang. Lördagen blir produktiv, du driver på ett projekt i hemmet. Söndagen handlar om fysisk kontakt, om ömhet och närhet.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan ambitiöst och sätter tänderna i flera projekt. På tisdagen känner du dig mer framtidsorienterad. Onsdagen och torsdagen handlar om att medla mellan irriterade familjemedlemmar, se bara till att du inte själv hamnar i kläm. Fredagen blir en mysig dag då du unnar dig lite lyx. Lördagen bjuder på trevligt sällskap och nya miljöer medan söndagen utmanar ditt sätt att tänka nyskapande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir enformig men produktiv medan tisdagen bjuder på starka känslor och en vilja att fokusera på framtiden. Onsdagen handlar om att fungera väl i en grupp. På torsdagen är du charmen själv och du lockar många beundrare till din sida. Fredagen handlar om att släppa loss och om fest medan lördagen blir fysiskt utmanande. På söndagen vill du gärna visa att du är annorlunda och att du vågar.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en envishet över ditt tecken som hjälper dig att ta dig igenom de problem du stöter på under måndagen. På tisdagen är det fullmåne och det kan orsaka en viss känslomässig turbulens. Under onsdagen och torsdagen fokuserar du på att ha en bra kommunikation. Fredagen handlar om vänskap och om att umgås i grupp medan lördagen blir mer aktiv än social. På söndagen driver du igenom din vilja i en viss fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder vecka stabilt och plikttroget. Under tisdagen finns det en risk för en dipp i din energi eller att du känner dig krasslig. Onsdagen och torsdagen handlar om återhämtning och om att tillåta sig få vara svag. Fredagen blir den klart bästa dagen på veckan.Då orkar du mer och du känner dig väldigt social. Under lördagen möter du en person som imponerar på dig. Söndagen handlar om att vila.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en lugn inledning på veckan där varje planerad aktivitet får ta sin tid. Onsdagen och torsdagen handlar om att ge tillbaka och om att tänka generöst. Fredagen blir en intressant och lärorik dag där du utmanar både dig själv och din omgivning. Kvällen handlar om en date eller en fest. Helgen bjuder på blandade aktiviteter och en del utomhusvistelse. Frisk luft gör dig gott och får dig att tänka klarare.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en för dig ovanlig envishet. Du driver på dig själv ordentligt under måndagen. Tisdagen handlar om sömnbrist, dåligt humör och en del konflikter. Onsdagen och torsdagen blir lugna dagar där du får tid att fundera över framtiden. Fredagen handlar om ett val och om att gå vidare. Under lördagen testar du gärna på lite mer äventyrliga aktiviteter medan söndagen blir mer kulturell.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en vilja att få vara ensam oavsett om du arbetar eller är ledig på måndagen. Under tisdagen sveper en stark känslomässig våg in över ditt tecken och det kan överraska dig att du känner så mycket. Onsdagen och torsdagen blir ganska roliga och avslappnade dagar. Fredagen bjuder på miljöombyte och på spännande möten . Under helgen försöker du samla information om en viss person.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en tuff inledning på veckan där du förväntas att leverera resultat. Måndag handlar om praktiskt arbete med tisdagen och onsdagen blir mer teoretiska. Under torsdagen fattar du ett för dig kontroversiellt beslut. Fredagen handlar om att gå emot strömmen och om att följa ditt hjärta. Under lördagen är du gärna med familj och släkt. Närheten till familjen gör dig lugn. Söndagen handlar om att vara aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Början av veckan handlar om att varva ned mentalt samtidigt som du hittar ditt inre lugn. Tisdagen och onsdagen består av fysisk träning och små utflykter. Det blir mysiga och energigivande dagar. På torsdagen och fredagen presterar du utöver det vanliga. Lördagen handlar om beröm, men också om intressanta nyheter. På söndagen får du mycket energi av en person som tror stenhårt på dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Början av veckan handlar om småprojekt men också om att krama ur det sista av sommaren och att njuta av nuet. Tisdag och onsdag blir dagar då du gärna gör utflykter eller jobbar med nya uppgifter. Torsdagen handlar om att landa lite i vardagen igen. På fredagen passar du på att träffa vänner och bekanta. Helgen handlar om roliga nyheter och om en familjemedlem som har lyckats utöver det vanliga.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen blir du envis när du borde vara mer medgörlig. Tisdagen påverkar dig både fysiskt och mentalt. Fullmåne brukar ställa till det för dig, både när det kommer till humör och till sömn och just den här Månen är extra stark. Mitten av veckan blir intressant och lärorik. Fredagen handlar om att ta ansvar. Lördagen bjuder på roliga utmaningar som har med naturen att göra. Söndagen blir en riktig familjedag.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons