Veckans horoskop V30 måndag 24/7-söndag 30/7

23 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen medlar du i en konflikt inom familjen. Det handlar om två yngre personer som på senaste tiden har haft svårt att komma överens. Tisdagen och onsdagen handlar om en inre resa och om att acceptera sig själv. Torsdagen blir en sexuellt laddad dag medan fredagen handlar mer om att du vill uttrycka din åsikt. På lördagen är du vild och äventyrlig, men på söndagen blir du stabil och trygg.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan ganska lugnt men redan på tisdagen så sticker du iväg på en resa eller utflykt. Onsdagen handlar om att upptäcka saker och att testa nya idéer, men också om att umgås med din familj eller dina nära. Torsdagen blir en skön dag då du unnar dig lite lyx. Fredagen handlar om att landa efter veckan och om att må bra. På helgen träffar du någon som varit bortrest, du vistas även gärna i en lantlig miljö.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen handlar om att inte låta sig lockas in i en konflikt oavsett hur mycket du blir provocerad. Onsdagen bjuder på lättsamma nöjen och trevliga miljöer. Torsdagen och fredagen handlar om att göra både kulturella saker och om att få vara lite lat. Det blir både intressanta och lugna dagar. På lördagen roar du dig kungligt, gärna med vänner eller yngre familjemedlemmar. Söndagen bjuder på en överraskning.

ELLE Astro #4 - ElementenBrand logo
ELLE Astro #4 - Elementen

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen är du väldigt mån om att din omgivning ska tycka som du gör. Tisdagen och onsdagen tar du en ganska självständig väg där du väljer att gå emot strömmen. Torsdagen handlar om att ta för sig både i relationer och i affärer. Fredagen blir en givande dag där du utmanas intellektuellt av en ny bekantskap. Lördagen bjuder på sociala nöjen medan söndagen fokuserar mer på familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska mjäkig för att vara du under måndagen. På tisdagen och onsdagen tar du dig ton på ett helt nytt sätt. Du visar vart skåpet ska stå. Torsdagen handlar om ett möte och en uppflammande förälskelse. På fredagen intensifieras dina känslor och du sveps med i en känslomässig storm. Lördagen handlar om att komma tillbaka till verkligheten och söndagen blir den dag då du återhämtar dig fysisk och själsligt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du börjar veckan på ett väldigt diplomatiskt sätt. Under tisdagen försöker du att vara stark i en jobbig situation. Onsdagen och torsdagen handlar om framtiden och om att fatta rätt beslut. Du går på en praktisk linje eftersom det får dig att känna dig trygg. Lördagen blir rolig och lite spontan. Du tar dagen som den kommer och tycker det är skönt att vara impulsiv. Söndagen handlar om en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan genom att spela på dina styrkor vilket är charm och diplomati. Tisdagen och onsdagen blir intressanta och lärorika dagar. Torsdagen handlar om nya miljöer och om att släppa loss. Fredagen och lördagen blir sociala och spontana dagar där du träffar nya människor. Du får väldigt fin kontakt med en eller flera personer. Söndagen blir en lat dag som bjuder på lite spontanshopping..

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen blir en lugn dag där du väger varje ord på guldvåg. Tisdagen till torsdagen blir härligt energiladdade dagar med dubbel influens från ditt eget tecken. Det här är dagar då du växer både i självförtroende och styrka. Du övervinner problem och skapar möjligheter. Fredagen handlar om att vara frispråkig. Lördagen blir härligt spontan. Söndagen passar bra till utomhusaktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

På måndagen är du ovanligt velig och har svårt att fatta beslut. Tisdag till torsdag handlar om inre energier och om att hitta din passion. Det blir känsloladdade dagar, särskilt för förälskade Skyttar. Under fredagen söker du svaret på en speciell fråga. Lördagen blir klart den bästa dagen den här veckan. Då flödar det in positivitet och glädje till ditt tecken. Under söndagen försöker du tänka praktiskt.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du social och utåtriktad. Du söker sällskap i både små och stora grupper. Under tisdagen och torsdagen kommer det in en sensuell spänning i ditt horoskop och det gör dig mer mottaglig för en flirt, särskilt om du är singel. Torsdagen handlar om passion medan fredagen bjuder på intellektuella utmaningar. Helgen handlar om att vila, om lantliga miljöer och om att umgås med familjen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar veckan med ett personligt projekt som du har. Tisdagen handlar både om hemmet men också om en ny och spännande miljö. Onsdag och torsdag kombinerar du välbefinnande, lättja med kulturella upplevelser. Det blir dagar som har lite av allt. Fredagen handlar om att skämma bort sig lite, men också om vila. Under lördagen och söndagen är det mycket familj och små utflykter som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är du väldigt mån om att alla i din omgivning ska trivas. På tisdagen och onsdagen är du inriktad på att driva igenom din vilja till varje pris. Torsdagen handlar om ett projekt som du brinner för. Här finns inga kompromisser, bara passion. Fredagen blir en dag då du utforskar gränser och testar nya idéer. Under helgen vågar du mer än vanligt, särskilt i sociala sammanhang. Du är väldigt och utåtriktad.

Annons