Veckans horoskop v 28 måndag 10/7-söndag 16/7

09 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en dag då du startar upp mycket men har svårt att bli klar med saker eftersom du tappar tålamodet fort. Tisdagen och onsdagen bjuder på ett lugnare tempo där du kombinerar det praktiska med det vackra. Torsdagen blir en social och rolig dag. Fredagen bjuder på frisk luft och äventyr. Helgen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans. För dig är det viktigt att hitta den här tiden med dina nära.

Oxen 20/4-20/5

Du startar upp veckan med många ambitiösa planer, men du kan vara tvungen att rucka på dem eftersom verkligheten kommer emellan. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar då Månen går in i det egna tecknet. Under torsdagen försöker du påminna en chef om ett löfte hen gett dig. Fredagen handlar om att ta hand om varandra. Lördagen blir intensiv men rolig medan söndagen bjuder på städning och pyssel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att göra saker för syns skull mer än att verkligen anstränga dig. Tisdagen blir en rolig och utmanande dag. Onsdag och torsdag bjuder på nya miljöer och intressant information. Fredagen handlar om att medla i en konflikt. Helgen blir väldigt annorlunda. Du går in i den med högt ställda förväntningar bara för att upptäcka att inget går som du planerat. Trots det blir det en fantastisk helg.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att ta initiativ och visa vad det är du vill. Tisdagen och onsdagen blir praktiska dagar då du gärna är utomhus. Torsdagen och fredagen bjuder på roliga upplevelser och sociala evenemang. Det blir dagar då du är extra utåtriktad. Under lördagen passar det bra att besöka en äldre släkting eller vän. Söndagen handlar om ett familjebeslut. Det här är något som rör hösten.

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan har du energi och drivkraft i ditt horoskop. Från onsdagen dämpas det här fokuset något och du börjar bli mer disträ. Undvik saker som kräver hög koncentration under torsdagen och fredagen. Slutet på veckan passar bättre till sociala sammankomster och möten där det är mycket nya människor. Du har lätt för att ta för dig socialt och verbalt de här dagarna. Under helgen väljer du familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen blir dagar då du förbereder. Det kan vara en resa eller något på arbetet. Mitten av veckan handlar om att göra saker praktiskt men också om att inte låta någon annan ta initiativet ifrån dig. Fredagen blir en lättsam och social dag. Under helgen drar du ned tempot rejält och fokuserar mer på familj och vänner än på att aktivera dig. Det här blir mysiga och avslappnande dagar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du börjar veckan med mycket energi och lite för många idéer. Du startar gärna upp flera olika projekt men du får kämpa för att avsluta dem. Onsdagen och torsdagen blir röriga dagar eftersom det finns så mycket påbörjat att du inte riktigt vet hur du ska lägga upp dagarna för att bli effektiv. Fredagen handlar om ett möte och om starka känslor. Helgen bjuder på mindre dramatik och mer mys. Det blir sköna och somriga dagar.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir som det blir den här veckan. Även om du går ut starkt så räcker inte din energi hela vägen fram till söndagen. Måndagen och tisdagen blir bra och effektiva dagar. Onsdagen och torsdagen handlar om att hitta rätt väg medan fredagen blir en ganska rörig dag där du inte riktigt känner att du har koll. På lördagen är du utmattad och skulle behöva vila, men du verkar vara fullbokad. Söndagen blir lugn.

Skytten 22/11-21/12

I början av veckan försöker du fokusera på praktiska saker för att få en bra start på perioden oavsett om du är ledig eller jobbar. Från onsdagen och framåt förändras energin i ditt horoskop och du blir lite mindre koncentrerad. Det finns mycket annat som upptar ditt intresse. Fredagen handlar om du vill ställa krav medan helgen bjuder på olika former av aktiviteter, gärna utomhus om vädret samarbetar.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Trots en intensiv helg så tar du dig an början av veckan med en härlig entusiasm. På tisdagen träffar du en vän som du inte sett på länge. Även onsdagen och torsdagen kretsar kring vänner och förnyade vänskapsband. Fredagen blir mysig och avslappnad. På lördagen och söndagen försöker du hinna med saker som halkat efter i veckan. Det blir intensivt och ganska jobbigt men också givande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar veckan på en ny men också samtidigt bekant plats. Det blir mycket rutiner under måndagen och tisdagen. På onsdagen besöker du en person som du har väldigt mycket respekt för. Torsdagen och fredagen blandar nöjen med arbete eller privata projekt som måste slutföras. Under helgen verkar du vara på väg från ett ställe till ett annat. Det finns mycket väntan och en hel del frustration och trötthet i ditt horoskop.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan börjar bra om än lite intensivt. Du kastar dig in i olika projekt med en härlig entusiasm. Tisdagen och onsdagen handlar om jordnära arbete och om konstnärligt uttryck. Under torsdagen och fredagen är du social och utåtriktad. Då umgås du gärna med både vänner och bekanta. Bra dagar för att ordna en fest eller middag hemma. På helgen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons