Veckans horoskop vecka 27

02 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan ganska ambitiöst med en lång lista. Under tisdagen och onsdagen är du väldigt duktig på att tänka utanför ramarna och testa nya saker. Det här är också sociala och roliga dagar. Torsdagen och fredagen handlar om att hitta ditt inre lugn och att balansera arbetet med fritid. Under helgen är du väldigt aktiv. Då går månen in i Vädurens tecken och ger dig energi och drivkraft utöver det vanliga.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att sätta rutiner och att driva saker framåt. Du är full av energi och ambition den här dagen. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar då du sätter människor framför arbetet. Torsdag och fredag handlar om att anpassa sig till en ny dygnsrytm som har med sommaren att göra. Helgen blir rolig, social och utmanande. Du har höga ambitioner och vill gärna dra igång olika projekt de här dagarna.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill mer än du orkar på måndagen. Under tisdagen och onsdagen försöker du hjälpa en person som hamnar i trubbel. Det kan vara en kollega, en vän eller en släkting. Slutet på veckan så väljer du att avstå från något som du egentligen skulle vilja göra bara för att hinna med ett projekt som är viktigt för någon du tycker om. Helgen blir rolig och aktiv, du testar på äventyr och du utmanar dig själv mer än vanligt.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Veckan inleds full av energi och massor av idéer. Det blir en härlig kickstart för din del. Under mitten av veckan vill du gärna försöka lösa alla världens problem, gärna tillsammans med dina vänner. Torsdagen och fredagen handlar om att anpassa sig till nya förhållanden och om att hitta balans. Det blir lite lugnare men ändå roliga dagar. Helgen bjuder på en hel del aktiviteter. Du tillbringar gärna de här dagarna utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen inleds med struktur och en vilja att få saker gjorda. Under tisdagen och onsdagen försöker du kombinera fysiskt arbete med teoretiska uppgifter. Slutet på veckan handlar om att känna in din närmiljö och om att vara medkännande med personer som inte mår bra. Helgen blir rolig och aktiv. Du vill mycket, särskilt på lördagen men det är inte säkert att dina vänner eller familj är lika äventyrliga som du är.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen handlar om att göra saker på rätt sätt vilket är ditt sätt. Mitten på veckan blir mer teoretisk än fysiskt utmanande. Du tänker en hel del de här dagarna. Torsdagen och fredagen blir roliga dagar där du med fördel kan umgås i större grupper. Du är ovanligt anpassningsbar och trivs bra i sällskap. Helgen handlar om att göra saker och om att driva projekt framåt. Det blir sociala men också produktiva dagar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något beslutsamt och starkt hos dig på måndagen. Du vet vad du vill och du är inte rädd för att fatta beslut. Mitten av veckan handlar om kreativ frihet och att tänka självständigt. Fredagen blir en intressant dag där du möter personer som både utmanar ditt sätt att se på världen och får dig att känna dig väldigt vuxen på samma gång. Helgen handlar om familjen och om att göra roliga saker ihop.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndag och tisdagen handlar om att vara i nuet och om att fatta beslut baserat på det du vet. Onsdagen och torsdagen blir energirika dagar där du tar ut svängarna rejält, både när det kommer till det sociala och det kreativa. Fredagen bjuder på en tankeställare medan lördagen blir härligt lat. Söndagen passar bra till inre reflektion och till lite långsammare fysiska aktiviteter såsom promenader eller yoga.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar mer om att göra än att fundera. Det är fullmåne och det ger dig ny energi efter helgen. På onsdagen får du ett besked av något slag. Torsdagen handlar om hopp, men också om att kunna acceptera att saker inte blir så som man vill ibland. Fredagen blir en rolig dag där du gärna umgås med vänner. Under helgen väljer du att vara rätt så inaktiv. Efter en intensiv vecka behöver du tid för återhämtning.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är det fullmåne i ditt eget tecken vilket kommer att ge dig energi och styrka genom hela den närmaste tiden. Onsdagen handlar om att ha kul och att kombinera dina sociala färdigheter med arbete. Under torsdagen pratar du med en äldre släkting eller chef. Fredagen blir en lättsam dag där du inte gör så mycket. Helgen bjuder både på fysisk aktivitet, arbete och mysigt umgänge. Du umgås med barn eller djur.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att lirka med personer som kan vara svårcharmade. Tisdagen och onsdagen blir ganska lugna dagar där du delar tiden mellan arbetet och ett privat projekt. Torsdagen handlar om att planera inför helgen. På fredagen passar du på att fixa lite i hemmet och ordna med en middag eller en fest. Lördagen kretsar kring vänner och god mat med söndagen blir väldigt lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir sällan överraskad men det blir du den här måndagen när en bekant från förr plötsligt hör av sig. Tisdagen handlar om att fokusera på en speciell uppgift. Onsdagen och torsdagen blir kreativa dagar där du kan vara lite mer uttrycksfull än du brukar. Fredagen handlar om familj och om gemenskap. Under lördagen lär du känna nya människor. Söndagen handlar om att ta ansvar för dina handlingar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons