Veckans horoskop 26/6 - 2/7

25 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan lugnar tempot ned sig och det syns tydligt i ditt horoskop. De första dagarna handlar om att hitta harmoni antingen i vardagen eller i ledigheten. Onsdagen blir en dag då du söker svar inom dig själv. Torsdagen och fredag blir lärorika och intressanta dagar. Lördagen ser social och utåtriktad ut medan söndagen handlar om att göra saker som DU mår bra av, du fokuserar på dig själv.

Oxen 20/4-20/5

på måndagen är det full fart och du försöker hålla ett högt tempo samtidigt som du vill vara lyhörd för andra personers behov. Tisdagen flyter på utan problem. Onsdagen handlar om vardagslyx och om att njuta av livet. Torsdagen blir en ganska tråkig dag, kanske mest för att du är så trött. Under fredagen är du social och utåtriktad. Helgen kan bjuda på en utflykt, ett hemmaprojekt och en massa gemenskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om snabba puckar och tuffa beslut. Tisdagen och onsdagen blir mer kreativa och du kan ta ut svängarna rejält. Torsdagen blir en intressant dag som handlar om kommunikation. Under fredagen försöker du smita tidigare, du har planer för kvällen. Lördagen handlar om återhämtning och att låta kroppen vila. Söndagen blir en aktiv dag då du gärna är utomhus, en bra dag att köra slut på sig själv.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om familj och vänner. Tisdagen blir en dag då du försöker balansera arbetet och ett privat projekt. Onsdagen handlar om att uttrycka sin konstnärliga frihet. Torsdagen och fredagen blir intensiva men roliga dagar. Om du arbetar så satsar du mycket på att vara social på jobbet. Under lördagen fattar du en del ekonomiska beslut. Söndagen handlar om att komma ikapp mentalt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket att tänka på i början av veckan och många beslut tycks stå och väga. Under tisdagen fattar du ett beslut som du sedan ångrar. Onsdagen blir en dag då du har lätt för att prata med människor du inte känner. Torsdagen fokuserar på att göra klart saker med fredagen snarare handlar om att påbörja nya projekt. Lördagen blir en rolig och aktiv dag där du utmanar dig själv. Söndagen fokuserar på noggrannhet.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen försöker du medla mellan två kollegor eller två vänner som inte kan hålla sams. Tisdagen och onsdagen blir ganska intensiva dagar där du har fullt upp. Torsdagen handlar om att samarbeta och om att vara kreativ. Under fredagen känner du dig ovanligt inspirerad och du sprider glädje omkring dig. Lördagen blir en mysig familjedag i lantlig miljö medan söndagen bjuder på en härlig utflykt.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen bjuder på influenser från ditt eget tecken och det förstärker både dina positiva och negativa sidor. På onsdagen och torsdagen kommer det in vatten i ditt tecken och det gör dig mer anpassningsbar till nya situationer. Fredagen handlar om vänskap och om kärlek. Under lördagen gör du något busigt och lite oväntat. Söndagen handlar om pengar och om att köpa en present.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen kan du uppleva en viss osäkerhet. Tisdagen handlar om att undvika att fatta beslut. Onsdagen och torsdagen bjuder både på fysiska utmaningar och på roliga uppgifter. Det blir varierande och intressanta dagar. Under fredagen försöker du sluta fred med en ganska ilsken släkting. Lördagen handlar om att umgås med vänner och njuta av sommaren medan söndagen blir lite mer aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir ganska lugna och du får möjlighet att komma ikapp både privat och på jobbet. Onsdagen handlar om personlig utveckling, men också om att säga vad man tycker. Torsdagen blir utmanande på mer än ett sätt. Helgen handlar om familjen och om att ta sig tid att umgås, Både på lördagen och söndagen planerar ni in saker som passar alla oavsett åldersspann i familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av veckan är det många saker som står och väger. Frågan är vilket håll vågen tippar åt, det beror till stor del på din dagsform. Under onsdagen har du strategier som du funderar på. Torsdagen handlar om att prestera och att bevisa något. Fredagen blir något av en transportsträcka mot helgen. Helgen handlar om vänner och om enkla nöjen som hör sommaren till. Det blir sköna dagar och långa kvällar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen handlar både om att ladda efter intensiva veckor men också om att komma ikapp och att rapportera. Onsdagen blir en lugnare dag då du kan göra en sak i taget. Torsdagen bjuder på en hel del spänning och infriade önskningar. Fredagen blir en lugn historia med god mat och familjehäng. Resten av helgen blir både aktiv och passiva på samma gång. Du jobbar på vissa projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan börjar ganska lugnt med få uppgifter och en massa tid att lägga upp ditt arbete på ett sätt som passar dig. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar då du umgås mycket med kollegor eller vänner. På fredagen gör du gärna något spontant som en aw eller en picknick. Helgen handlar om ett utomhusprojekt som du påbörjat redan för ett par år sedan men det är först nu som det tar form på riktigt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons