Veckans horoskop 19/6 - 25/6

18 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du extra känslig mot kritik, särskilt från en familjemedlem. Tisdagen och onsdagen blir ganska stressiga dagar där du förbereder dig för långhelg. Torsdagen handlar om frågor och svar och om att shoppa. Fredagen bjuder på traditioner tillsammans med vänner eller familj. Resten av helgen går i sommarens tecken. Du är utomhus så mycket du kan. Det blir en energigivande helg.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar mycket om att lära ut och sätta rutiner. Tisdagen blir ett kärt återseende. Onsdagen handlar om att hinna klart med vissa uppgifter men också om att koppla av. Torsdagen blir en ganska stressig dag där vissa personer kan irritera dig. Fredagen handlar om att följa traditioner men också om att skapa nya. Lördagen och söndagen blir varierande och intressanta. De bjuder på nya erfarenheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Måndagen kretsar kring att förhandla med familjen. Tisdagen och onsdagen blir praktiska dagar där du jobbar i högt tempo utan att behöva tänka så mycket. Torsdagen blir en rolig och social avslutning på arbetsveckan. Midsommarafton handlar till stor del om vänner, god mat och lantlig miljö. Lördagen blir lite seg medan söndagen bjuder på en hel del fysiska aktiviteter. Du behöver få röra på dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen inleds med starka känslor och eventuella utbrott. Tisdagen handlar om att identifiera ett problem och komma till rätta med det. Onsdagen och torsdagen blir sociala och trevliga dagar. Fredagen handlar helt och fullt om klassisk midsommar. Lördagen blir lärorik medan söndagen mer handlar om framtiden och om vissa ekonomiska beslut som du behöver ta. Det blir en innehållsrik dag.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen lyckas du kliva en kollega på tårna. Tisdagen och onsdagen handlar om ett gemensamt beslut inom familjen. Torsdagen blir en dag som går fort. Den kan innehålla en kortare resa. Fredagen blir rolig och festlig men bjuder också på en del drama. Under helgen förväntas du ta mer ansvar än du har lust med. Säg ifrån och visa att du inte är någon som man kan köra med. Var stark.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen och tisdagen känner du dig lite ängslig utan att riktigt veta varför. Det kan handla om att det kommer in en del vatten i ditt tecken och det gör dig lite extra känslig. Onsdagen och torsdagen blir roliga och aktiva dagar. Fredagen bjuder på romantik för nyförälskade Jungfrur och fest för övriga. Resten av helgen handlar om att mysa med familjen, äta för mycket god mat och att göra så lite som möjligt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om familjen och om att hjälpa en släkting. Tisdagen och onsdagen blir aktiva dagar då du har mycket att göra. Torsdagen handlar om att varva ned och fixa inför midsommar, det kan vara att packa, fixa i hemmet eller att köpa något nytt och fint att ha på sig. Fredagen blir en riktig sommardröm fylld med god mat och skratt. På lördagen och söndagen är du gärna utomhus med familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen och tisdagen blir rätt så lugna dagar som fokuserar på familjen. Onsdagen och torsdagen blir livligare. Då är det mycket som du vill hinna med. Fredagen blir en lugn dag där maten får en framträdande roll. Oavsett om ni hjälps åt, du eller någon annan lagar så är det en dag då maten står i fokus. Helgen handlar om att vara utomhus och njuta av sommaren. Det här blir lagom äventyrliga dagar.

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan kan du känna dig lite ur form eller rent av vara lindrigare sjuk. På onsdagen börjar du piggna till och det finns hopp om midsommar. Torsdagen handlar om att hitta energi igen och om att planera fredagens aktiviteter. Fredagen bjuder på god mat, lekar och en härlig stämning. Helgen handlar om att göra saker som du ligger efter med men också om att unna sig lite.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lugn eftersom du är lite seg efter helgen. På tisdagen blir det ett härligt återseende av en släkting. Onsdagen handlar om att fokusera framåt. Torsdagen blir lite stressig. Det är mycket som ska hinnas med på jobbet, men du kan inte arbeta över. Fredagen handlar om att njuta och vara med familjen, den kan också bjuda på en liten flirt. Lördagen och söndagen blir magiska sommardagar.

Vattumannen 20/1-18/2

Början av veckan blir lite stressig, du har något du ska avsluta. Tisdagen blir seg och långdragen, det känns som att den aldrig tar slut. Onsdagen handlar om ett privat projekt medan både torsdagen och fredagen handlar om midsommar, god mat och släkt. Under lördagen blir du irriterad på en person som alltid ska bestämma. Söndagen handlar om att komma överens men också om att ta det lugnt och vila.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen kliver du utanför din bekvämlighetszon. Tisdagen och onsdagen handlar om att ha fokus och att inte tappa koncentrationen. Torsdagen blir en intensiv dag eftersom det är mycket som du vill hinna med, både arbetsmässigt och privat. Den dagen har du goda chanser att göra fina fynd om du shoppar. Fredagen och lördagen blir lugna men mysiga dagar. Söndagen bjuder på en annorlunda aktivitet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons