Veckans horoskop 12/6 - 18/6

11 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en energifylld dag där du fokuserar på att starta upp olika typer av projekt. Resten av veckan följer i ett behagligt lunk där du tar en sak i taget. Du är ovanligt lugn under tiden tisdag till torsdag. Det enda som kan göra dig upprörd under de här dagarna är oväntade förändringar och snabba beslut. Fredagen och lördagen handlar om kommunikation. Söndagen blir en riktig mysig familjedag.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan i raskt tempo med en lång lista på saker som du vill hinna med. Under tisdagen och onsdagen betar du av din lista metodiskt. Du lär dig mycket nytt på onsdagen och din kreativitet flödar. Torsdagen blir en där du är lite friare i ditt arbetssätt. Fredagen bjuder på annorlunda aktiviteter. Lördagen och söndagen blir lugna dagar som du gärna ägnar åt en hobby. Du känner dig inspirerad av livet.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

I början av veckan kan du vara ganska lättretlig, något dina kollegor märker av. Tisdagen och onsdagen handlar om ett familjeproblem och ett gemensamt beslut. Torsdagen bjuder på inspirerande samtal och en annorlunda uppgift. Den dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Fredagen och lördagen blir stressiga och intensiva dagar medan söndagen bjuder på en välförtjänt och efterlängtad vila.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

I början av veckan får du ett bra erbjudande som du överväger. Trots att det är frestande så finns det mycket att fundera över. Onsdagen handlar om raka besked och om att jobba självständigt. Torsdagen blir intensiv men intressant. Fredagen blir en lättsam dag med många nöjen. Lördagen handlar om fysisk aktivitet och om att tävla. Söndagen bjuder på en annorlunda miljö som uppmanar till stillhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir rolig, intensiv och stressig. Du har mycket eld i ditt tecken som behöver kanaliseras på rätt sätt. Tisdagen och onsdagen blir stabilare dagar där du tänker efter innan du agerar. Torsdagen handlar om moral och etik. Fredagen blir en ganska lättsam dag som kan bjuda på en liten arbetsflirt. Under helgen tar du tag i ett projekt i hemmet som blivit liggande alldeles för länge. Helgen handlar också om ekonomi.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen finns det mycket som du vill hinna med, men tiden är knapp och tålamodet tryter. Tisdagen handlar om att göra om och göra rätt. Onsdagen och torsdagen blir stressiga dagar där ditt privatliv och jobbet slåss om din uppmärksamhet. Under fredagen får du höra ett rykte som gör dig lite bekymrad. Lördagen handlar om familjen. Söndagen fokuserar mer på ditt eget välbefinnande.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att göra saker på ditt sätt. Tisdagen och onsdagen bygger mer på grupparbete och på att komma överens. Torsdagen handlar om ekonomi och om värdet att spara för framtiden. Fredagen blir en riktigt festdag där du är på ett sprudlande humör. På lördagen gör du upp med en irriterande granne eller bekant. Söndagen handlar om att komma till rätta med en lögn eller en friserad sanning.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Veckan inleds med ett ganska tufft dilemma. På tisdagen och onsdagen tar du nya tag. Torsdagen handlar om att glömma och förlåta. Fredagen blir en intressant dag där din goda smak sätts på prov. Lördagen handlar om familjen och om att planera en resa eller en semester. Under söndagen utmanar du dig fysiskt. Det kan vara inom en idrott, att gå på ett gym eller testa löpning. Det blir en aktiv avslutning på veckan.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig, livfull och samtidigt utmanande. Tisdagen handlar om självkontroll medan onsdagen blir en fysiskt utmanande dag. På torsdagen och fredagen försöker du testa nya idéer och lära upp personer inför sommaren. Lördagen handlar om en utflykt och om att njuta av sommaren. Söndagen blir en aktiv dag då du gärna shoppar både på impuls och gör planerade inköp.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om det finns energi i ditt horoskop i början av veckan så har du svårt att hitta motivation både för privata satsningar och på jobbet. Onsdagen handlar om att se människor och om att lyssna. Torsdagen blir lite av en mellandag då du kan lägga upp dina aktiviteter ganska fritt. Fredagen blir rolig och händelserik. Under lördagen och söndagen är det hård träning eller fokus på en hobby som gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir en dag då du anpassar dig efter andra och du lyssnar mer än du talar. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar som börjar tidigt och slutar sent. Torsdagen handlar om att se detaljer och om att upptäcka fel. Fredagen blir en lugnare dag då du sammanfattar en del av veckan. Lördagen och söndagen bjuder på en ny miljö, lite kultur och mycket god mat. Det blir en skön avslutning på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med massor av motivation och energi. Under onsdagen dalar lite av din vilja och rutinerna får ersätta entusiasmen. Torsdagen handlar om siffror och om möten. Här gäller det att ha mycket i huvudet och att ha koll. Fredagen blir en lugn dag där du varierar arbete med utomhusaktiviteter. Lördagen handlar om att fira en vän eller släkting. Söndagen bjuder på hemmys och på lite skvaller.

Annons
Innehåller annonslänkar