Veckans horoskop 5/6 – 11/6

04 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lugn och skön, det blir en mellandag då det inte händer så mycket. Tisdagen handlar om att ha kul och kanske fira något eller någon. Onsdagen och torsdagen blir intensiva dagar där det gäller att du tänker lite annorlunda. Fredagen bjuder på nya miljöer och roliga utmaningar. Lördagen handlar om att anpassa sig medan söndagen blir raka motsatsen. Då går du din egen väg helt och hållet.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds väldigt lugnt. Om du arbetar så handlar mycket av dagen om att dela med dig av din kunskap. Tisdagen blir lite annorlunda. Du är du ganska mycket för dig själv under dagen men social på kvällen. Onsdagen fokuserar på nya idéer medan torsdagen är mer praktisk än teoretisk. På fredagen har du ett ärende. Helgen handlar mycket om hemmet men också om att kunna njuta av bara vara.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du tänka praktiskt och du jobbar gärna med dina händer. Tisdagen handlar om släkt och familj. Det blir en trevlig dag som kantas av god mat, mycket fika och en del drama. Onsdagen och torsdagen blir dagar då du använder dig av din verbala talang. Fredagen bjuder på en överraskning medan lördagen blir ganska kravfylld. Söndagen handlar helt och håller om återhämtning.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Veckan börjar stabilt med mycket praktiskt arbete eller fysiska aktiviteter. Tisdagen handlar om att unna sig saker. Onsdagen och torsdagen blir på många sätt en nystart. Fredagen blir en fartfull dag och en intensiv och social kväll. På lördagen har du möjlighet att imponera på en ny bekantskap. Du vill gärna göra ett gott intryck på hen. Söndagen blir en aktiv och rolig dag där du gärna är utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att göra fysiskt aktiva saker. Det kan vara praktiskt arbete på jobbet eller så ägnar du måndagen och tisdagen åt en sport eller hobby. Onsdag handlar om ett vad. Torsdagen och fredagen blir intellektuellt utmanande dagar där du bör tänka i ett större perspektiv. Fredagen handlar om etik och moral medan helgen blir väldigt lugn. Har du möjlighet flyr du ut på landet eller till skogen.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen bjuder på ett litet äventyr som handlar om att hitta rätt. Tisdagen blir en riktigt lat dag för lediga Jungfrur. Onsdagen och torsdagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Fredagen blir stimulerande men intensiv. Under lördagen avslöjar du en lögn som en vän har trasslat in sig i. Du tycker inte om osanning och det visar du tydligt. Söndagen handlar om att kunna förlåta för att gå vidare.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen kämpar du med ett personligt beslut som handlar om din ekonomi. Tisdagen blir en lättsam och festlig dag. Onsdagen bjuder på variation och intressanta historier. Torsdagen och fredagen utmanar ditt sätt att tänka på mer än ett sätt. Lördagen blir en bra dag där du gärna umgås med familjen eller nära vänner. På söndagen testar du att utmana dina fysiska gränser och din rörlighet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen umgås du med en vän som du ser allt för sällan. Tisdagen kretsar kring traditioner och kring familjen. Onsdagen handlar om ett löfte och din förmåga att hålla det. Torsdagen och fredagen blir kreativa dagar där du kombinerar din konstnärliga sida med ditt intellekt. På lördagen fattar du ett beslut som rör fler än dig själv. Söndagen handlar om värderingar och om att stå för sina åsikter.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar veckan i samma anda som helgen. Det finns en positiv energi som gör att du får möjlighet att utveckla och förverkliga idéer som du har. Onsdagen handlar om konflikter. På torsdagen sätter du ned foten och markerar mot en arrogant chef. Fredagen handlar om att lösa logistiska problem. Helgen fokuserar mycket på familj och vänner. Det blir dagar då du verkligen tar dig tid att njuta av livet.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds med Månen i ditt eget tecken vilket skänker stabilitet och lugn. Under onsdagen får du ditt intellekt utmanat av en chef eller kollega. Torsdagen och fredagen handlar om att lära dig nya saker och om att visa hur snabb uppfattningsförmåga du har. Lördagen blir en festlig dag då du firar en nära vän. Söndagen handlar om att ta det lugnt och fundera en del över framtiden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan inleds med ganska mycket att ta ställning till jobbmässigt. Det blir en intensiv måndag och tisdag som kan bjuda på en del resande. Onsdagen handlar om att jobba effektivt för att nå ett visst mål. Torsdagen och fredagen blir rätt så monotona dagar men trevliga kvällar. Under lördagen funderar du på att köpa något fint till en partner eller familjemedlem. Söndagen blir en ren vilodag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt envis i början av veckan och det kan gå ut över en vän. Tisdagen blir ganska intensiv men rolig och annorlunda. Onsdag och torsdag handlar om att ta ansvar för sina handlingar även om det svider. Fredagen bjuder på en utflykt, en ny upplevelse och en överraskning. Lördag och söndag fokuserar på tid med familj och vänner. Det blir aktiva och lärorika dagar, särskilt söndagen bjuder på en intressant läxa.

Annons
Innehåller annonslänkar