Vecka 22 måndag 29/5-söndag 4/6

28 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en dag då du medlar i en konflikt i hemmet. Tisdagen och onsdagen handlar om att kunna samarbeta. På torsdagen drivs du av en hjärtefråga på jobbet. Fredagen blir den dagen då du går din egen väg. Under helgen finns det en underbar optimism som kulminerar på söndagen med en fullmåne i Skyttens tecken. Det blir en härlig helg där du hittar tillbaka lite till barnet inom dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds lite rörigt med många beslut och många inblandade. Även om just ditt projekt väcker stort intresse hos dina chefer så finns det en respekt för dig och din åsikt. På onsdagen tar du en paus från dina vanliga rutiner för att fatta ett tungt men nödvändigt beslut. Torsdagen och fredagen handlar om en arbetsflirt. På lördagen förenar du nytta med nöje. Söndagen blir en social och trevlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att försöka få till fred mellan två arga kollegor. Tisdagen handlar om starka känslor och livliga diskussioner. Onsdagen och torsdagen blir stressiga dagar som kräver fokus. Under fredagen fattar du ett för dig kontroversiellt beslut. Lördagen kräver att du är utsövd och alert medan söndagen blir lite mer loj och sömnig. Det är under helgen som du laddar om och laddar upp.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är det vänner och kollegor som gäller framför hårt arbete. Det blir sociala och glada dagar. Onsdagen handlar om att utmana ditt intellekt. Torsdagen blir en komplicerad dag fylld av starka känslor. På fredagen tvivlar du på dig själv, men det vänder under dagen. Lördagen och söndagen blir aktiva dagar där du gärna är utomhus så mycket det går. Just nu är solenergi viktigt för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan självsäkert och du visar alla dina kollegor vart skåpet ska stå. Under onsdagen får din självkänsla sig en törn och det kommer ta lite tid att bygga upp ditt självförtroende igen. Torsdagen handlar om pengar och om reseplaner. Fredagen bjuder på en härlig stämning och varierande aktiviteter. Helgen blir lugn och skön. Du passar på att vila upp dig ordentligt och skämmer bort dig själv lite extra.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen blir du orolig när det uppstår en konflikt på jobbet. Du är extra känslig när det handlar om osämja just nu, du vill bara att alla ska hålla sams. Onsdagen handlar om vänskap. Torsdagen och fredagen blir roliga och känslofulla dagar. Det här är dagar som handlar om kärlek och passion. Under lördagen försöker du hinna med att besöka en släkting. På söndagen ligger fokus på dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Den veckan blir intressant och informativ. Måndag och tisdag handlar om att ta initiativ och om att gå emot strömmen. Onsdagen blir en produktiv dag där fokus ligger på samarbete. Torsdagen handlar om dig och dina behov. Under fredagen blir du bländad av en ny bekantskap. Helgen handlar om att utveckla dig själv och om att prestera. Det blir en helg som ställer höga krav på din förmåga att leverera .

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

De första dagarna den här veckan är du ganska seg. Du orkar inte lika mycket som hjärnan vill och det kan vara frustrerande. På onsdagen börjar din trötthet att ge med sig, men du bör fortfarande vara lite snäll mot dig själv. Torsdagen och fredagen blir bra men väldigt emotionellt starka dagar. Under lördagen utmanar du dig själv fysiskt. Söndagen handlar om släkten och om att umgås tillsammans.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen fattar du ett ganska stort beslut. Tisdagen och onsdagen handlar om att se framåt och inte grubbla över det som varit. Torsdagen blir en bra och energigivande dag medan fredagen bjuder på ett par personliga utmaningar. Under lördagen försöker du övertyga en vän att vara lite mer spontan. Söndagen blir en stillsam dag som passar bra för yoga, promenader eller till att läsa en bok.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds ganska lugnt. Du är slutkörd både fysiskt och psykiskt efter en intensiv helg. Tisdagen handlar om svåra beslut och om att ta farväl. Onsdagen blir en rolig dag då du fokuserar på det som är bra i ditt liv. På torsdagen får du ett trevligt besked som är värt att fira. Fredagen handlar om att ha kul medan lördagen innebär en hel del arbete för dig. På söndagen fokuserar du mycket på detaljer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan börjar med ett tråkigt men väntat besked. Det här är något som du inte kan ändra på och som du vet är det bästa i längden. Under onsdagen har du mycket möten och en intensiv kontakt med din chef. Torsdagen fokuserar på familjen och på att ha trevligt. Fredagen och lördagen kretsar kring en hobby. Söndagen handlar till stor del om att vänta på olika saker. Det blir en ganska tråkig men lugn dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan positivt och med lagom mycket ambition. Det finns en härlig energi som kombinerar både din praktiska och kreativa sida. Onsdagen blir en annorlunda dag som bjuder på mycket information. Torsdagen och fredagen handlar om praktiskt arbete och om nöjen. Under lördagen försöker du hitta tid för en familjemedlem eller släkting. Söndagen handlar om att vara utomhus och om en hobby.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons