Veckans horoskop 22/5 - 28/5

21 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv vecka där det är mycket både privat och på jobbet. Början av veckan handlar om familjen. På onsdagen får en händelse på jobbet dig att sätta ned foten. Torsdagen blir både intensiv men social. På fredagen öser du din charm över dina kollegor och vänner. Helgen handlar mycket om familj och hem. Söndagen blir en mysig dag som bjuder på fika, skvaller och massor av värme.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds ganska lugnt, du tar en sak i taget och undviker att stressa, Tisdagen kan handla om en skada eller om värk. Onsdagen blir en lugn oas där du kan fokusera på roliga uppgifter. Torsdagen och fredagen handlar om vänner och om att ha kul och umgås. Lördagen blir lugn och skön medan söndagen handlar om en familjemedlem som varit bortrest en tid. Det blir en dag med mycket prat och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar flera bra initiativ under måndagen och tisdagen. Det har kommit in en positiv energi i ditt horoskop från både Väduren och Kräftan vilket kombinerar driv med kreativitet. Under onsdagen känner du dig instängd. Torsdagen och fredagen handlar om att hitta lösningar på såväl arbetsrelaterade som privata problem. Lördagen blir mysig med betoning på jordnära aktiviteter. Söndagen kretsar kring familjen.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

I början av veckan är du lite avvaktande. Då vet du inte riktigt vad det är som du kan göra för att förhindra att en viss situation uppstår. Ju längre veckan går ju mer självsäker blir du. Onsdagen och torsdagen bjuder på fräscha idéer och en massa positiv energi. Fredagen handlar om fest men också om förmågan att kunna samarbeta. På lördagen är du gärna utomhus medan du föredrar en urbanare stadsmiljö på söndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du börjar veckan med eftertanke. Det finns något stillsamt över ditt tecken. På onsdagen piggnar du till och då är det full fart hela dagen. Det blir en rolig och utvecklande dag. Torsdagen handlar om konflikter. På fredagen träffar du gärna människor och är lite spontan. Lördagen och söndagen blir lugna dagar där fokus ligger på vila och återhämtning. Du får en del oväntade nyheter den här helgen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan väldigt familjärt. På din fritid är det dina nära och kära som gäller, särskilt under måndagen och tisdagen. På onsdagen är du ovanligt sprallig och det kan hända att du skämtar lite väl mycket med en känslig kollega. Torsdagen blir intressant och lärorik medan fredagen handlar om att implementera de idéer som du har. På helgen hjälper du en vän som hamnat i klistret på flera sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara lite ilsken i början av veckan. Månens placering gör ditt humör ganska kort. Tänk på att det här är en påverkan på dig så låt det inte gå ut över alla andra. Onsdagen bjuder på roliga nyheter och torsdagen handlar om att våga satsa fullt ut. På fredagen försöker du locka med en ganska seg vän på ett litet äventyr. Helgen handlar om att ta hand om de personer som du har i ditt liv och skämma bort dem lite extra.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen blir rörig, främst för att du kan ha svårt med koncentrationen. Tisdagen och onsdagen handlar om att komma ikapp inte bara fysiskt utan även mentalt. Under torsdagen tar du strid för något du tror på. Fredagen blir en riktig toppendag som bjuder på många skratt. Under helgen försöker du komma i kontakt med en person som du inte träffat på länge men som du saknar mycket.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en värme och en omtänksamhet i ditt tecken i början av veckan. Du är ovanligt lyhörd för andra personers behov. Onsdagen blir en intressant och lärorik dag medan torsdagen kan bli stressig och bjuda på en del utmaningar. Fredagen handlar om att ta nya tag i en relation på jobbet. Det är dags att stryka ett streck över det som varit. Helgen bjuder på en utflykt, god mat och fina naturupplevelser.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds lugn för att sedan trappas upp tempot sakta men säkert. Måndagen handlar om små, men viktiga projekt. Tisdagen och onsdagen bjuder på mycket rörelse, många utmaningar men också på massor av skratt. Under torsdagen försöker du pressa dig själv att prestera. Fredagen bjuder på en personlig triumf. Under helgen vill du bevisa hur bra du kan vara. Det går segt i början men du slutar på topp.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan blir bitvis väldigt tråkig. Både måndagen och tisdagen har en hel del monotona inslag. Onsdagen blir lite bättre eftersom den innehåller variation, men du börjar känna dig mätt på det projekt du arbetar med. På torsdagen är du lite impulsiv och under fredagen knyter du värdefulla kontakter. Helgen handlar mycket om att vara på väg någonstans. Kanske är du på resa eller besöker ett långväga sommarställe.

Fiskarna 19/2-20/3

I början av veckan är det väldigt mycket familj och nära vänner som gäller. Onsdagen handlar om en utmaning på jobbet. Torsdagen kan bjuda på ett riktigt schysst deal om du bara är villig att satsa lite. Under fredagen är du sällskaplig, utåtriktad och glad. Lördagen och söndagen blir utomhus dagar där du gärna är i naturen, trädgården eller på balkongen. Det här är dagar då du kan slappna av helt och fullt.

Det här elementet tillhör ditt stjärnteckenBrand logo
Det här elementet tillhör ditt stjärntecken
Annons