Veckans horoskop 15/5 - 21/5

14 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen är bra energifyllda dagar där du gärna tar ledningen och fattar beslut. Under onsdagen och torsdagen går du in i ett lite lugnare tempo där du fokuserar på det praktiska och på att genomföra de planer som du gjort upp tidigare i veckan. Fredagen handlar om kommunikation medan lördagen och söndagen blir dagar som du gärna umgås med vänner. Du avslutar veckan på topp.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan i ett bra tempo. Du får många saker gjorda under måndagen och tisdagen vilket gör att du känner dig effektiv. På onsdagen går månen in i Oxen och då saktar du ned tempot samtidigt som du väljer att fokusera på det praktiska. På fredagen är det nymåne som startar i Oxen för att sedan gå in i Tvillingens tecken. Det blir en romantisk fredag. Helgen handlar om att hitta tid till en hobby som du vill ta upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen ifrågasätter du en hel del. Du drar fram som en virvelvind och det kan göra vissa personer frustrerade. Tisdagen och onsdagen handlar om att jobba fort men noggrant, något som inte är din starkaste sida. Torsdagen bjuder på en överraskning, ett oväntat möte och känslostormar. Fredagen blir härlig och social. På helgen umgås du med familj eller vänner. Det blir dagar som du gärna tillbringar i naturen.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att visa att du har pondus. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du kan ha svårt att samarbeta. Under torsdagen tar du ett för dig, förhållandevis ovanligt initiativ. På fredagen är du väldigt modig när det kommer till att visa dina passionerade känslor. Lördagen handlar om sunt förnuft och om en konflikt. På söndagen passar du på att vila upp dig inför den kommande veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen försöker du vidga dina vyer något genom att testa nya arbetsuppgifter. Onsdagen handlar om att se och lära. Det här är en dag med många nya intryck att smälta. Torsdagen handlar om att vara bestämd och att säga vad du tycker och tänker. På fredagen kan du bli lite kärlekskrank, särskilt om du har ett förhållande. Helgen bjuder på mycket utomhusaktiviteter och härliga upplevelser.

Jungfrun 23/8-22/9

Du börjar veckan med en härlig energi som följer med in under tisdagen. De här dagarna handlar om att jobba i tempo och samtidigt vara väldigt strukturerade. På onsdagen avslutar du en del projekt som blivit liggande. Nu har du tid för dem. Torsdag till söndag kan bjuda på långhelg för dig om du har den möjligheten. Då är du gärna utomhus och påtar i jorden eller upptäcker nya smultronställen. Det blir sköna dagar.

Vågen 23/9-22/10

Veckan börjar ganska intensivt med högt tempo och mycket att göra. För den lite mer svävande Vågen kan det bli ett problem. Under onsdagen konfronterar du en kollega som har en tendens att bli otrevlig. Torsdagen kretsar kring familjen och gemensamma aktiviteter. Under fredagen försöker du hinna med en del ärenden. Helgen handlar om vänskap och om att stärka och stötta varandra. Det blir en givande helg.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Trots att det finns mycket energi i ditt horoskop i början av veckan så beter du dig som du är alldeles utkörd. Sanningen är den att du just nu är uttråkad på det mesta i ditt liv, men främst på jobbet. Onsdagen och torsdagen handlar om någon form av upprättelse. Fredagen testar en helt ny form av mod hos dig. Under lördagen är du social och söker gärna upp vänner. På söndagen säger du nej till ett erbjudande som du fått.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en del modiga beslut i början på veckan. Allt eftersom dagarna går blir du mer avvaktande och försiktig. Onsdag och torsdag handlar om att planera framåt men också om att unna sig saker som du tycker om. Fredagen blir en dag som kretsar kring sentimentala minnen. Under lördagen försöker du få kontakt med en vän som dragit sig undan. På söndagen känner du dig social och du söker aktivt upp sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds med en del oro för en vän, ett barn eller ett husdjur. Eftersom situationen blir förändras under tisdagen kan du börja fokusera på dig själv istället. Onsdagen handlar om att kombinera arbete och att gå ut och roa sig. Torsdagen blir ganska slitsam medan fredagen kan bjuda på skvaller och en hel del skratt. På helgen umgås du med personer som du inte brukar vara med och det blir en trevlig omväxling.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Hela veckan verkar handla om nya utmaningar och till viss del nya miljöer. Måndagen blir ganska inaktiv, du är trött och du orkar inte göra mer än du måste. Tisdagen och onsdagen handlar om att se och lära sig nya saker. På torsdagen presenterar du en idé och den kan stöta på mothugg. Fredagen förstärker alla känslor medan lördagen blir social och trevlig. På söndagen passar du på att shoppa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du måste tänka om när det kommer till ett beslut som rör sommaren i början av veckan. Tisdagen handlar om att vara modig fast du inte är det. Onsdagen blir en dag då du ifrågasätter mycket, särskilt saker som rör arbetet. Torsdagen och fredagen blir bra dagar då du ser till att göra saker som du mår bra av. Lördagen handlar om storslagna drömmar medan söndagen blir mer jordnära.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons