Veckans horoskop 8/5 - 14/5

07 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du går in i veckan med stark energi. Du känner dig oövervinnerlig. På tisdagen passar det bra att ta dig an strukturella problem. Onsdagen handlar om att vara metodisk. Det är en dag då du gärna håller dig för dig själv. Torsdagen och fredagen blir sociala dagar som kan bjuda på en överraskning. Lördagen handlar om att säga vad du tycker och stå för det. På söndagen tittar du in i dig själv för att hitta svaret på en fråga.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen finns det fortfarande en hel del positiv energi i ditt horoskop från helgen. Tisdagen handlar om att hålla på dina rutiner och inte sväva ut. Onsdagen blir en riktigt skön dag då du får möjligheten att slippa stressa. Torsdag och fredag handlar om att jobba hårt med att slappna av när du är ledig. Lördagen bjuder på en massa släktmys. Söndagen är en intensiv dag då du planerar en hel del framåt i tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen känner du dig social och utåtriktad en bra dag att knyta kontakter på. Tisdagen och onsdagen ser stabila ut. Du jobbar gärna själv de här dagarna. Torsdagen handlar om att låta fantasin få fritt spelrum. Fredagen bjuder på en hel del spännande möten medan lördagen handlar om att anpassa sig. På söndagen försöker du bli bekväm i en situation som du vanligtvis skulle undvika.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir en rolig dag där du har massor av idéer som du vill förverkliga. Under tisdagen och onsdagen försöker du tänka praktiskt. Det här blir dagar då ditt tålamod prövas. Under torsdagen omvandlar du vissa av de idéer du fått tidigare i veckan till verkliga projekt. Fredagen handlar om att mötas halvvägs. Under helgen får du en unik chans att sona något du gjort och som gett dig dåligt samvete under en lång tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra men tidvis stressig måndag. Under tisdagen är det viktigt att kunna kommunicera dina tankar på ett bra sätt. Onsdagen handlar om ilska och frustration. Torsdagen bjuder på nyheter och en möjlighet att välja. Under fredagen vaknar tävlingsinstinkten till liv inom dig. Lördagen handlar om utomhusaktiviteter. På söndagen försöker du hinna med saker som blivit liggande i veckan.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen är du på hugget och det kan hända att du sårar en kollega med dina vassa kommentarer. På tisdagen går Månen in i jord och då blir tempot lugnare. Torsdagen blir rolig, flexibel och annorlunda. Fredagen bjuder på en överraskning medan lördagen fokuserar på familjen och hemmamys. Under söndagen försöker du starta upp ett antal nya goda vanor. Du känner ett behov av en förändring i ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett uppdämt behov från din sida den här måndagen att få prata av dig. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du gör många saker praktiskt och undviker pappersarbete. Torsdagen handlar om att vara öppen för nya idéer. På fredagen låter du din charm flöda. Hela helgen handlar om att hitta närheten till naturen men också om att komma ifrån hemmet och se nya miljöer. Du vill låta dig inspireras.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen är du charmen själv. Tisdagan och onsdagen handlar om att lägga grunden för nya rutiner. Torsdagen blir en bra dag då du kan vara kreativ och fritänkande. Fredagen handlar om fest och om nöjen. Lördagen blir en utmanande men samtidigt intressant, du lär dig en mängd nya praktiska saker. På söndagen ska du lyssna på ett råd som du får av en äldre släkting, hen vet vad hen pratar om.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar veckan med Månen i ditt eget tecken och det ger dig ett positivt flöde av energi. Under tisdagen och onsdagen kommer det in jord i Skytten. Det är bra dagar att planera strategier och tänka långsiktigt. Torsdagen handlar om visioner och banbrytande idéer. Fredagen blir en lättsam dag som fokuserar mycket på vänner och vänskap. Helgen handlar om att inte ta för snabba beslut i en knepig fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir stressig men samtidigt väldigt rolig. Du känner att du är på väg tillbaka. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar där det flödar positiv energi in från Månen. Torsdagen handlar om att se problem för vad de är utan att ha förutfattade meningar. Fredagen blir en festlig dag då du bjuder på en helt ny sida av dig själv. Lördagen handlar om familjemys och söndagen uteslutande om att vila.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Början av veckan handlar om att vara på rätt plats vid rätt tid. På tisdagen firar du en vän, partner eller familjemedlem. Onsdagen bjuder på en överraskning och en utmaning. Under torsdagen och fredagen har du en hel del saker att fixa med. Lördagen handlar om att umgås med släkt och familj. Söndagen bjuder både på hemmapyssel och en resa. Det blir en dag full av kontraster och upplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har planerat in en hel del saker under måndagen. Tisdagen och onsdagen handlar om att göra saker på ett väldigt inrutat vis, något du tycker illa om. Torsdagen blir en roligare dag då du kan tänka friare och våga ta ut svängarna lite. Fredagen handlar om familjen medan lördagen fokuserar på en fysisk aktivitet. Du utmanar dig själv att prova nya saker. Under söndagen hjälper du en släkting med ekonomin.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons