Veckans horoskop 1/5 - 7/5

30 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du får en bra start på veckan, en extra ledig dag ger dig positiv energi som håller i sig under hela veckan. Tisdagen och onsdagen handlar om kompromisser och om att komma överens. Torsdagen blir ett känslomässigt kaos som håller i sig och pikar under fullmånen på fredagen. Lördagen och söndagen blir trevliga och sociala dagar där du gärna umgås med vänner och familj. Har du möjlighet så spenderar du tid utomhus.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att hålla många saker i huvudet samtidigt samt att ha en klar plan. Tisdagen handlar om att göra saker på ditt sätt. Onsdagen blir en bra dag då du varierar nöjen och måsten. Torsdagen kretsar kring att att synas och ta plats. Fredagen och lördagen blir roliga och sociala dagar medan söndagen handlar om att ta en sak i taget. Under helgen träffar du vänner och släkt som du inte ser så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen bjuder på en konflikt med en vän eller släkting. Tisdagen och onsdagen handlar om att tänka praktiskt och att våga ta plats. Torsdagen blir en dag som du kan ägna åt något som du brinner för. Äntligen finns det tid för dig att ta dig an det här projektet. Under fredagen tackar du nej till något som du borde överväga. Lördagen och söndagen blir härliga dagar som du gärna tillbringar med vänner.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Inledningen på veckan blir ganska lugn. Du passar på att vara utomhus och umgås med vänner. Tisdag och onsdag blir ganska ansvarsfulla och stressiga dagar. Det är viktigt att inte slarva med mat och sömn den här tiden. På torsdagen söker du svaret på en fråga som har med framtiden att göra. Fredagen blir en dag då du säger ja till dina känslor och din passion med resten av helgen blir lite mer lättsam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen försöker du övertyga en vän om att ändra sin inställning i en viss fråga. Tisdagen handlar om stress och om att inte räcka till. Onsdagen är varierande och går fort. Torsdagen blir en lugn dag med fokus på effektivitet medan fredagen blir raka motsatsen. Då lever du ut alla dina känslor. Lördagen bjuder på nya miljöer och på variation. Under söndagen löser du en gåta som du grubblat på länge.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen försöker du spela cool i en ganska genant situation. Tisdagen handlar om förnuft och känsla medan onsdagen bjuder på många skratt. Torsdagen blir en dag som kan ge dig en nästan andlig upplevelse. Under fredagen försöker du undantrycka de starka känslor som en viss person väcker hos dig. Lördagen blir en rolig men samtidigt utmanande dag där du testar gränser. Söndagen handlar om fokus.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen är du ganska kaxig och tar en hel del risker. Tisdagen handlar om att samla ihop sig och blicka framåt. Onsdagen blir en ganska lugn dag där du får möjlighet att varva ned. Torsdagen handlar om att kompromissa och om att göra något för en vän eller kollega. Fredagen blir en emotionellt turbulent dag där du säger vissa saker som du inte menar. Helgen bjuder på roliga och lite annorlunda upplevelser.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen blir du upprörd över ett rykte som du får höra. Tisdagen handlar om att tänka praktiskt och att arbeta med händerna. Onsdagen och torsdagen blir kreativa dagar då din fantasi kommer till sin rätt. På fredagen är det fullmåne i ditt eget tecken vilket kan framkalla många starka känslor och en nästa surrealistisk upplevelse. Helgen handlar om att säga stopp, men också om att förlåta och gå vidare.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du samla takarna för att fokusera på ett närliggande problem. Tisdagen och onsdagen är dagar som handlar om att sätta igång saker. Torsdagen blir en rolig men intensiv dag. Du kan ha svårt att sova på kvällen. På fredagen är du trött och ganska stirrig. Lördagen och söndagen blir härliga dagar som du gärna spenderar med dina vänner eller i en större grupp. Du är social de här dagarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lugn och skön medan tisdagen blir ganska stressig. Under onsdagen lyfter du ett en fråga som rör kunskapsutveckling med en av dina chefer. Torsdagen handlar om att göra fel och göra om. Under fredagen är du ganska nervös utan att veta varför. Lördagen handlar om att fira en släkting eller en vän. På söndagen tar du det lugnt, då småpysslar du gärna hemma, tränar lite eller träffar en vän.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds och avslutas med ett projekt. Däremellan hinner du både med en konflikt med en chef, en mysig långlunch och jakten på den perfekta presenten.Tisdagen och onsdagen blir roliga men intensiva. Torsdagen bjuder på en hel del planering med fredagen blir social och trevlig. Lördagen kan handla om ett jubileum för en släkting. Under söndagen avslutar du delar av ett projekt som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du söka upp en vän som undviker dig. Tisdagen handlar om ett uttalande medan onsdagen fokuserar på detaljer. Under torsdagen når du någon form av beslut. Fredagen handlar mycket om nystart men också om att lägga saker bakom sig. Lördagen blir kreativ, aktiv och rolig. Söndagen bjuder på stillsammare aktiviteter. Det blir en dag då du skämmer bort dig själv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons