Veckans horoskop 24/4 - 30/4

23 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

I början av veckan tänker du mycket på familj och nära. Du är villig att sätta åt sidan dina egna behov för att få alla andra att må bra och trivas. På torsdagen och fredagen blommar du ut och blir social. Du driver saker både på jobbet och privat. Det blir roliga, effektiva dagar där du både syns och hörs. Lördagen handlar om praktiska saker och jordnära intressen. På söndagen dyker en ekonomisk fråga upp.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds med lite känslomässig turbulens. Du är väldigt lättstött, särskilt de första dagarna. Om du är medveten om den här påverkan så blir den lättare att parera. Onsdagen och torsdagen handlar om både praktisk arbete och om arbetsuppgifter som kräver fantasi. Fredagen blir en av de bästa dagarna, då flyter allt på och kvällen bjuder på god mat och en mysig miljö. Under helgen är du gärna utomhus.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en problematik som har med en vän eller en granne att göra och den blir extra tydlig i början av den här veckan. Onsdagen handlar mycket om familjen och om kommunikation. Under torsdagen tar du ett för dig ganska ovanligt beslut baserat mer på magkänsla än på kunskap. Fredagen blir en riktig toppendag. Lördagen handlar om att samla tankarna med söndagen ser ut att kunna bjuda på fest.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en harmonisk inledning på veckan då Månen är i ditt eget tecken och förstärker dina positiva sidor. Fram emot onsdagen krävs det mer driv på arbetet och du ser till att ta på dig både mer ansvar och bli mer fokuserad, särskilt när det kommer till dina hjärtefrågor. Torsdagen handlar om att stå på dig. Fredagen är härligt social medan helgen blir mysig och kretsar kring familj eller släkt och kring våriga aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en känslomässigt turbulent inledning på veckan där du låter ditt hjärta snarare än ditt förnuft styra många av dina beslut. På onsdagen bråkar du med en familjemedlem eller väldigt nära vän, du stör dig på hens beteende just nu. Torsdagen handlar om att vara redo för nya uppgifter på jobbet. På fredagen flirtar du en hel del med en kollega. Under helgen fokuserar du på din inre utveckling.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen börjar väldigt familjeorienterat. Du sätter dina nära och kära i första rummet. Tisdagen och onsdagen handlar också om familjen till stor del, men här försöker du hitta kompromisser mellan hem och arbete. Torsdagen blir en produktiv dag medan fredagen fokuserar på att knyta kontakter. Lördagen handlar om ett projekt i hemmet. På söndagen samlar du gärna vänner eller familj kring dig.

Vågen 23/9-22/10

Under måndag och tisdag strider du för din övertygelse. Det är sällan som du har så starka åsikter, du brukar vara mer anpassningsbar än du är just nu. Onsdagen handlar om romantik och om starka känslor. Torsdagen och fredagen blir roliga och aktiva dagar då det händer mycket. Lördagen handlar om perfektion medan söndagen bjuder på fest och trevligt sällskap. Det blir en mysig avslutning på veckan.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du överdriver det mesta i början av veckan oavsett om det rör sig om kritik eller motgångar. På onsdagen samlar du ihop dig och tvingar dig att vara praktisk. Torsdagen handlar om ekonomi och om oavslutade affärer. På fredagen försöker du locka med en vän ut. Lördagen handlar om att göra saker för din egen skull, medan söndagen fokuserar mer på människorna omkring dig. Veckan avslutas med en unik upplevelse.

Skytten 22/11-21/12

Inledningsvis finns det starka känslor i ditt tecken den här veckan. Det kan innebära att du förstorar upp små bakslag och får dem att bli värre än de egentligen är. På torsdagen byter du helt om och blir på ett strålande gott humör. Den här dagen är som gjord för att flirta. Fredagen blir spännande och äventyrlig medan lördagen bjuder på lite mer jordnära nöjen. Söndagen blir en pysslig och mysig dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds lite segt med någon form av påbörjad eller avslutad resa. Tisdagen handlar om att visa upp dig själv i olika sammanhang. Onsdagen blir en dag då du kan disponera din tid rätt så fritt. Torsdagen handlar om överraskande och roliga nyheter. Fredagen bjuder på hemmamys med familjen medan lördagen och söndagen bjuder på nya miljöer och härliga nöjen. Det blir en rolig helg.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn vecka där du kan välja lite vart du ska arbeta och hur du ska lägga upp dina dagar. Under tisdagen kommer du igång med en ny hobby eller med träning. Onsdagen handlar om att stå fast vid dina beslut. Torsdagen blir en lagom intensiv dag där du sätter en kaxig kollega på plats. Fredagen fokuserar mycket på detaljer. Helgen handlar om ett hemmaprojekt men också om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds med tvivel men slutar på topp. Just nu är du väldigt ambivalent i ditt självförtroende och den känslan förstärks ytterligare av Månen i Kräftans tecken. Onsdagen handlar om att samarbeta och om kompromisser. Torsdagen blir en fysiskt aktiv dag där du får mycket gjort. Fredagen blir lugn och du fokuserar mycket på avslut. Lördagen handlar om en familjekonflikt medan söndagen blir rolig och vårlig.

Annons
Innehåller annonslänkar