Veckans horoskop 17/4 - 23/4

16 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds lite förvirrat. Du har ingen riktig verklighetsförankring utan du svävar hela tiden ut i omöjliga planer. På tisdagen ökar ditt driv betydligt. Onsdagen och torsdagen handlar om att unna sig lite extra lyx. På fredagen bör du undvika transaktioner över telefon eller dator. Lördagen och söndagen blir aktiva och sociala. Du utmanar dina verbala talanger. Du avslutar veckan med flaggan i topp.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir en intressant vecka för Oxen. Under början av veckan är du mer kreativ än vanligt. Tisdagen handlar om att driva igenom din vilja. Onsdagen blir en lugn dag som du verkligen njuter av. På torsdagen är det både nymåne och solförmörkelse och det påverkar din sömn en hel del. Fredagen handlar om oavslutade affärer. Helgen blir trevlig och lagom social. Du umgås med släkt och vänner.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att inte tänka för fyrkantigt utan att ha ett öppet sinne. Tisdagen blir en effektiv dag där du satsar på att få mycket gjort. Onsdagen blir en lugn och skön dag där god mat är fokus. Torsdagen kan bli känslomässigt förvirrande. På fredagen går Merkurius in i retrograd och då är det personlig reflektion som gäller. Helgen handlar om att komma till insikt med ett problem som du har.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

I början av veckan är du lite extra känslig för kritik. Tisdagen och onsdagen blir effektiva dagar arbetsmässigt men ganska lata privat. Torsdagen handlar om att sätta stopp för något som är negativt i ditt liv. Fredagen markerar en förändring men handlar också om ekonomiskt slarv. Lördagen blir trevlig men ganska inaktiv medan söndagen bjuder på utomhusaktiviteter, skvaller och massor av skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen svävar du gärna iväg i dagdrömmar. Tisdagen blir raka motsatsen, då är det hårt arbete som gäller. Onsdagen handlar om lyx. På torsdagen kan Solförmörkelsen påverka ditt humör och få dig att fatta dåliga beslut. Fredagen handlar om modet att vara inaktiv. Helgen blir rolig och lite äventyrlig. Du testar på aktiviteter som ligger utanför din vanliga komfortzon. På söndagen väntar nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen strider din konstnärliga och praktiska sida med varandra. Tisdagen handlar om en nystart medan onsdagen blir bekväm och praktisk. Torsdagen bjuder på ett känslomässigt tumult. På fredagen kan du ha problem med pengar, datorer eller telefoner. Lördagen handlar om att visa upp en fasad utåt när du känner något helt annat inom dig. Söndagen blir en harmonisk dag som du gärna tillbringar hemma.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inga begränsningar den här måndagen utan låter fantasin flöda. Tisdagen och onsdagen handlar om arbete och att prestera privat. Torsdagen blir en intressant dag där många i din omgivning plötsligt blir emotionellt sårbara. Under fredagen säger du stopp till negativa känslor och yttre påverkan. Lördagen handlar om att planera för sommaren medan söndagen kretsar kring familj och vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under inledningen på veckan är du velig och har lite svårt att bestämma dig. Onsdagen kan bjuda på ett starkt sug efter fet mat. Torsdagen blir både ett avslut och en ny början. Den här dagen blir ett viktigt steg framåt för dig. Fredagen handlar om kommunikationssvårigheter. Lördagen blir väldigt verbal och kan innefatta en del häftiga diskussioner. Under söndagen tillåter du dig att tala fritt från hjärtat.

Skytten 22/11-21/12

Du kan upplevas som lite ofokuserad under måndagen men det försvinner för att på tisdagen och onsdagen ersättas högt tempo och full fart. Privat tampas du med en konflikt som kulminerar under torsdagen. Fredagen handlar om ärlighet och att lita på dina nära. Lördagen blir intressant och utmanande. Här testas din förmåga att kunna hålla tyst, något som kan vara ett problem för dig. Söndagen blir rolig och inbjudande.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds både roligt och annorlunda. Du hämtar inspiration från din omgivning. Tisdagen blir väldigt tung eftersom du är så trött. Onsdagen handlar om att fokusera på ett bestämt mål. Torsdagen blir känslomässigt turbulent. Du går från topp till botten till topp igen. Hela helgen handlar om en positiv förändring. Du har väntat på att saker ska gå din väg och den här helgen faller de sista pusselbitarna på plats.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska trevlig inledning på vecka. Du gör saker som får dig att känna dig levande. Tisdagen och onsdagen ser ut att bjuda både på resa och en hel del frisk luft. Torsdagen handlar om att fokusera på ett projekt, att stötta en yngre släkting och att hinna med att ta hand om dig själv. Fredagen blir en ganska trasslig historia där datorer tenderar att hänga sig. Under helgen är det familjen och god mat som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen består av olika aktiviteter som rör både dina intressen och ditt arbete. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara vaken på detaljer och om att inte göra fel. Torsdagen blir känslomässigt jobbig eftersom du lämnar något eller någon bakom dig och det är du inte riktigt redo för. Fredagen handlar om att markera sitt revir medan lördagen blir rolig och fartfylld. Söndagen bjuder på intressanta nyheter.

Annons
Innehåller annonslänkar