Så blir 15/4-21/4 för ditt stjärntecken

10 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Inledningen på veckan handlar om lugna energier som sedan övergår i en mer drivande kraft. Se hur din vecka blir.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt mån om ditt privatliv under början av veckan. Måndagen och tisdagen handlar om familj och vänner. Det blir aktiva dagar både på jobbet och privat. På onsdagen är det mer fart på dig än det brukar vara. Då vill du få mycket gjort. Torsdagen bjuder på en hel del ekonomi och fördjupat ansvar. Under fredagen är du väldigt mån om att göra saker på rätt sätt. Lördagen är en bra dag för utomhusaktiviteter medan söndagen blir mer social, då du umgås med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med mycket entusiasm och en hel del nya planer. Måndagen handlar om att stötta en vän. På tisdagen får du mycket gjort, du är ovanligt effektiv den här dagen, kvällen ser ut att bjuda på nöjen. Onsdagen bjuder på en blandning av aktivitet och vila. Torsdagen och fredagen är harmoniska dagar då du gärna är utomhus så mycket du kan. Lördagen handlar om en utflykt och om att drömma om framtiden. På söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att känna dig för i ett nytt sammanhang. Under tisdagen kan du bli arg på en kollega för att hen alltid ska tumma på reglerna. Onsdagen handlar först och främst om praktiskt arbete och om ett intressant möte. Torsdagen bjuder på en komplimang medan fredagen blir en avslappnad dag där du inte gör lika mycket som du tänkt dig från början. På lördagen är det främst fest och nöjen som gäller, det blir en rolig och omväxlande dag. Söndagen kretsar kring träning.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen kan du vara ganska känslosam och lättrörd, särskilt när det gäller saker som ligger dig varmt om hjärtat. Onsdagen handlar om vardagslunk och harmoni. Torsdagen blir en trevlig dag då du fokuserar en hel del på arbete och på att skapa relationer på jobbet. Under torsdagen passar du på att överraska en vän. Fredagen handlar om att fördjupa dina kunskaper inom ett, för dig, nytt område. Hela helgen bjuder på ny inspiration och lite annorlunda nöjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan har du en konflikt med en familjemedlem. Mycket handlar om att ni båda vill åt olika håll och ingen är villig att kompromissa. Onsdagen bjuder på en trevlig upplevelse och en ny bekantskap. Under torsdagen försöker du undvika frågor som rör pengar och din ekonomi. Fredagen handlar om impulsshopping och att köpa saker du egentligen inte behöver. Under lördagen får du svar på en fråga som du har medan söndagen bjuder både på vila och intensiv träning.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en fråga som du vill ha besvarad och i början av veckan får du en viktig ledtråd. Måndagen handlar om att luska i saker som du egentligen inte har att göra med. Tisdagen blir en dag där det ställs höga krav på dig. Under onsdagen hanterar du kritik från en chef väldigt kontrollerat och moget. Torsdagen och fredagen blir härliga dagar där du bubblar av energi. Lördagen handlar om att mogna in i ett beslut medan söndagen blir lättsam och trevlig. En dag då du gärna umgås med vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan har du väldigt lite tålamod. Måndagen och tisdagen passar bättre till rutinarbete som inte kräver så mycket av dig. Onsdagen handlar om att använda sig av sin fantasi i olika sammanhang medan torsdagen blir en dag då du gärna låter din kreativitet genomsyra ditt arbete. Fredagen handlar om att motivera andra personer såsom kollegor och familjemedlemmar. Lördagen blir en lugn dag medan söndagen tvingar dig att ta ett intiativ en en situation du inte är bekväm i.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med en hel del vatten i ditt horoskop och det kan få dina känslor att svämma över rejält. På måndagen är du extra ömtålig när det kommer till kritik eller feedback. Tisdagen och onsdagen är bra dagar då du har mycket energi att sätta igång med olika projekt. Torsdagen bjuder på en del eftertanke medan fredagen kretsar kring vänskap och roliga upplevelser. Helgen handlar om ekonomi och om att förverkliga sina drömmar. Just nu planerar du mycket för framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn inledning på veckan där du gärna är mer av en följare snarare än en ledare. Tisdagen handlar om att delegera och inte ta på sig allt själv. Under onsdagen försöker du få med dig en vän på en aktivitet som du velat prova länge. Torsdagen och fredagen är utvecklande dagar där du skapar struktur i ett projekt du håller på med. Under lördagen får du chansen att träffa en person som du inte sett på länge. Söndagen bjuder på en rolig överraskning och ett annorlunda möte.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan ambitiöst och maximerar din insats under både måndagen och tisdagen. Det finns något som du vill uppnå. Onsdagen handlar om gemenskap och om att hitta lösningar på problem. Torsdagen blir en givande dag då du hinner med en massa olika aktiviteter. Fredagen handlar om en flirt och om roliga aktiviteter med dina vänner. Under lördagen satsar du allt på ett kort. Söndagen handlar till stor del om återhämtning men också om att planera framåt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen är du lite trött och har svårt att sätta igång med saker, det finns ett motstånd inom dig att påbörja olika projekt. Under tisdagen och onsdagen kommer det in eld i ditt horoskop och det gör dig mer driven. Bra dagar att ta tag i jobbiga saker. Under torsdagen kan du vilja diskutera en investering med en familjemedlem. Fredagen ser ut att innehålla en del resande. Lördagen bjuder på mycket utomhusaktiviteter medan söndagen mer handlar om att ta hand om kropp och själ.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att ta det väldigt lugnt. Ingenting kan stressa upp dig under måndagen. På tisdagen har du höga ambitioner, men inte riktigt orken. Onsdagen handlar om att hjälpa en kollega som kört fast. Onsdagen är även en bra dag för shopping, du kan göra fina fynd då. Torsdag fredag handlar om att följa rutiner till punkt och pricka, något som du tycker är svårt. Du vill gärna sväva ut lite. Lördagen handlar om att vara ambitiös medan söndagen bjuder på trevliga aktiviteter med en vän.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons