Veckans horoskop 10/4 - 16/4

09 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vila och ta det lugnt medan tisdagen blir väldigt intensiv. Under onsdagen och torsdagen ser du till att hålla igång oavsett om du arbetar eller är ledig. På fredagen går du in i försvarsläge när en bekant anklagar dig för att ha gjort fel. Lördagen handlar om att vara med familjen och bara ha det skönt. Söndagen bjuder på nyheter och på möjligheten att lära dig något nytt, du testar dina gränser.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska lugn även om du har en del att göra. Tisdagen och onsdagen är dagar som går på rutin. Torsdagen handlar om ett möte och om att vara tydlig. Fredag blir äventyrlig, annorlunda och rolig. Lördagen bjuder på härliga miljöer, roliga människor och upplevelser. Under söndagen varvar du ned med en lång frukost eller brunch. Det blir en avslappnande dag där du gör lite det som faller dig in.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen träffar du gärna släkt eller vänner. Det blir en trevlig dag som går fort. Tisdagen och onsdagen handlar om att tänka praktiskt, du jobbar gärna själv de här dagarna. På torsdagen går du in i en mer social fas där du plötsligt tycker det är kul med grupparbete. Fredagen handlar om motivation. Lördagen och söndagen blir dagar då du skämmer bort dig själv lite extra. Då njuter du av livet.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir livlig och aktiv. Då håller du igång från morgon till kväll. Tisdagen handlar om att jobba metodiskt och organiserat. Onsdagen och torsdagen blir stressiga men väldigt produktiva dagar. Under fredagen försöker du locka med en vän ut. Du behöver se nya människor. Lördagen handlar om att ta hand om hemmet och söndagen om att ta hand om dig själv. Det blir en härlig, men lugn helg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen försöker du att vila upp dig så mycket som möjligt, men det är svårt eftersom du är så rastlös. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar där du jobbar självständigt. Torsdagen handlar om att tänka utanför ramarna medan fredagen blir en positiv och social dag. Under helgen låter du din kreativitet flöda, antingen i hemmet eller så låter du den få utlopp i en hobby. Under helgen väntar ett glatt besked.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en skön inledning på en härlig vecka. Du verkar inte jobba lika mycket som vanligt och du ser till att utnyttja din fritid till att var utomhus. Tisdagen handlar om ett löfte. Onsdagen blir en ganska intensiv dag medan torsdagen har ett sävligare tempo. På fredagen är det fest och då vill du verkligen släppa loss. Lördagen och söndagen blir lugna men ändå trevliga dagar där du får mycket gjort i hemmet.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en rolig och utmanande aktivitet. På tisdagen försöker du strukturera upp en plan för veckan. Onsdagen blir ganska långtråkig på dagen men kul på kvällen. Torsdagen handlar om att kompromissa och om att ta och ge. Fredagen och lördagen blir aktiva dagar där du med fördel vistas utomhus. Under söndagen försöker du söka ett svar inom dig själv, här är nyckelordet ärlighet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen umgås du gärna med familj eller vänner. Tisdagen och onsdagen blir dagar som handlar om självständigt arbete och om att göra saker på ditt sätt. Torsdagen blir raka motsatsen, då är det många inblandade i samma projekt så det gäller att få alla att komma överens. Fredagen och lördagen handlar om vänskap medan söndagen fokuserar på din mer kreativa och uttrycksfulla sida.

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan tar du det lugnt och hämtar andan efter en trevlig men intensiv helg. Tisdagen blir väldigt vardagsbetonad medan onsdagen kan bjuda på en utmaning. Torsdagen och fredagen blir roliga dagar då både din praktiska sida och din förmåga att jobba i grupp testas. Under lördagen umgås du gärna med vänner. Söndagen handlar helt och fullt om dig och ditt välbefinnande.

Stenbocken 22/12-19/1

Början på veckan blir ganska lugn. Du ägnar gärna måndagen åt utomhusaktiviteter eller träning medan tisdagen handlar mer om arbete och att lära dig nya saker. Onsdagen och torsdagen blir intensiva. Hela helgen handlar om att se och uppleva nygamla platser. Det blir ett äventyr som kommer att ge dig energi under lång tid framöver. Särskilt söndagen bjuder på en unik upplevelse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Din vecka börjar med ett påstående och slutar med en fråga. Det blir en vecka då du både förändras och stärks i dina värderingar. Onsdagen blir utmanande eftersom den blir så lång. Torsdagen handlar om familjen medan fredagen fokuserar på dina vänner. Lördagen och söndagen blir aktiva dagar som du tillbringar med att få ordning på ett projekt som du har. Här gäller det att ligga i.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är det den närmaste familjen som gäller. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara väldigt praktiskt, något som du tycker är svårt. På torsdagen är du social och umgås gärna med kollegor eller kunder. Fredagen handlar om att vidga sina vyer och tänka utanför mallarna. Lördagen blir ett äventyr och en annorlunda dag. Under söndagen går Månen in i Fiskarna och det förstärker din empatiska förmåga.

Annons
Innehåller annonslänkar