Så blir 8/4-14/4 för ditt stjärntecken

03 apr, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med Nymåne och Solförmörkelse i Vädurens tecken, se hur det påverkar din vecka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med både Nymåne och Solförmörkelse i ditt eget tecken vilket kan göra dig mer känslig och mindre drivande än du brukar vara. Måndagen till onsdagen handlar om nostalgi och minnen. På torsdagen har du mycket att fundera över, särskilt när det gäller en relation. Fredagen blir social och utåtriktad medan lördagen fokuserar på familj och nära vänner. På söndagen landar du i en känsla av harmoni som kommer sig av att du äntligen börjar hitta rätt balans mellan arbete och fritid.

Oxen 20/4-20/5

Du kommer in i arbetet på ett nytt sätt den här måndagen. Det finns en självsäkerhet och ett driv hos dig som är mer än bara en fasad. Något har ändrats de senaste veckorna och du börjar bli mer självsäker. Tisdagen och onsdagen handlar om rykten och förändringar. På torsdagen får du ett frestande erbjudande som du bör överväga. Det kommer att innebära både mer ansvar och mer arbete men också mer i plånboken. Fredagen handlar om vänner medan helgen fokuserar på familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt humör är ungefär lika pålitligt som aprilvädret. Den ena sekunden är du solen själv medan du i nästa ögonblick blir irriterad på minsta lilla problem. Mycket handlar om Nymånen och Solförmörkelsen under måndagen. Effekten av den känslomässiga storm som den här påverkan orsakar håller i sig fram till torsdagen. Under torsdagen börjar du bli mindre mottaglig för yttre påverkan. På fredagen är du i ditt esse, medan lördagen bjuder på ett beslut. Söndagen blir en harmonisk dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med Nymåne i vädurens tecken, men dess drivande kraft förminskas av en Solförmörkelse och det kommer mer att handla om ditt inre och dina känslor. Måndagen och tisdagen är bra dagar att bearbeta konflikter. Onsdagen handlar om att traggla på med en enformig uppgift Torsdagen och fredagen bjuder på intellektuellt utbyte och livliga diskussioner medan helgen består av dagar då du gärna träffar medlemmar av familjen som du inte ser så ofta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan förminskas elden i ditt horoskop rejält av en Solförmörkelse vilket kan göra dig lite grinig och du bli väldigt känslosam. Men det ökade inflytandet från Månen kan också vara bra för dig. Det får dig att stanna upp och fokusera på hur du känner just nu snarare än vart du är på väg. Under torsdagen avtar den här påverkan och du blir väldigt fokuserad på jobbet. Fredagen handlar om en vän medan helgen består av utomhusaktiviteter och socialt umgänge i en större grupp.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en osäkerhet som handlar om en relation. Tisdagen blir en dag då du överväger ett val som du sedan förkastar. Under onsdagen och torsdagen är du väldigt bestämd och sätter dig gärna på tvären. Fredagen handlar om vänskap, om att ha kul och att skapa ett äventyr i vardagen. På lördagen kan du lätt fastna i gamla hjulspår igen, försök att tänka nytt och fräscht. Söndagen bjuder på fysisk aktivitet, det blir en dag då du fokuserar mycket på ditt välbefinnande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns något som du tycker är jobbigt och de känslorna kan förstärkas under måndagen. Det här gör att du tar tag i problemet istället för att skjuta upp det. Tisdagen handlar om att hitta harmonin i vardagen igen. Under onsdag och torsdag är du ovanligt praktisk, både på jobbet och hemma. Det här är dagar då du undviker pappersarbete. Fredagen handlar om att ta ställning i en viktig fråga. Under lördagen och söndagen försöker du göra saker utanför närområdet, du vill ha miljöombyte.

Skorpionen 23/10-21/11

Veckan börjar med mycket vatten i ditt tecken som dessutom förstärks av Solförmörkelsen. Under måndagen och tisdagen så är du ditt mest hemliga jag. Du håller dig för dig själv och är noga med att inte avslöja mer än nödvändigt i alla former av konversationer. Under onsdagen stabiliseras ditt tecken av Oxen och du blir mer harmonisk. Torsdagen och fredagen handlar om din förmåga att pitcha in en idé. Lördagen blir intensiv men bra, medan söndagen bjuder på en familjekonflikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Avsaknaden av intensiv eld i början av veckan sätter sitt avtryck på dig. Du är inte lika entusiastisk som du brukar vara och du kan bli rätt så känslosam. Under tisdagen börjar din energi återvända för att kulminera under torsdagen och fredagen. De här dagarna är du ostoppbar, en dag då du knyter många nya kontakter. Lördagen handlar om att reda ut ett problem i familjen. På söndagen tillåter du dig att vara egoistisk och unna dig något som du verkligen längtat efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om Nymånen och Solförmörkelsen. Månen ger dig en djupare insikt i vad det är du egentligen vill göra, men avsaknaden av eld hindrar dig från att fatta ett beslut eller söka något jobb/kurs den här dagen. Under tisdagen och onsdagen blir du mer och mer målmedveten. Onsdagen blir den dag då du agerar, både för nuet och för framtiden. Torsdag fredag bjuder på nöjen i kombination med hård träning. Helgen handlar om att träffa vänner men också om att prestera.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att skapa rutiner snarare än med hårt arbete. Måndagen bjuder på en känslomässigt nära upplevelse. Tisdagen blir intressant och informationsrik. På onsdagen försöker du hinna med saker både hemma och på arbetet. Torsdagen handlar om att unna sig lite extra medan fredagen bjuder på ett givande möte och en komplimang. På helgen passar du på att träffa vänner och umgås med familjen. Det blir en mysig avslutning på en ganska lång vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du höra något som du kan feltolka. Du begraver din oro inom dig eftersom du inte riktigt har modet till en konfrontation. Tisdagen handlar om att jobba metodiskt och att hitta nya effektiva sätt att arbeta. Onsdagen handlar om lojalitet medan torsdagen blir en intressant dag där många ämnen diskuteras. Under fredagen är du väldigt öppen och glad. Lördagen blir en bra dag där du gärna pysslar i hemmet. Under söndagen tar du tag i din ekonomiska situation.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons