Veckans horoskop 3/4 - 9/4

02 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan börjar ganska lugnt. Det finns en stabilitet i ditt tecken som genomsyrar både arbete och privatliv. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara diplomatisk vilket inte är din starkaste sida. En konflikt under torsdagen rör upp starka känslor. Fredagen och lördagen ser ut att bli passionerade, särskilt för Vädurar som har ett förhållande. Söndagen blir social och trevlig. Då slappnar du av och njuter av nuet.

Oxen 20/4-20/5

Påskveckan inleds i högt tempo. Du har många saker som du förväntas hinna med och det gäller att du ligger i. Under onsdagen måste du ändra på invanda rutiner. Torsdagen handlar om att hålla många bollar i luften samtidigt. Fredagen och lördagen bjuder på spänning och ett miljöombyte medan söndagen handlar mer om familjen, påsken och god mat. Det blir en skön men avsluning på en intensiv vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en trygghet och en övertygelse i början av den här veckan som gör att du tacklar alla problem både på jobbet och privat på ett väldigt vuxet sätt. Onsdagen och torsdagen handlar om att ena och medla genom att du använder du dig av din verbala skicklighet. Fredagen blir en lugn dag där du träffar vänner eller ägnar dig åt en hobby. Både lördagen och söndagen blir riktiga familje och släktdagar med mycket god mat.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt strukturerad för att vara du i början av veckan men det byts ut under onsdag mot en velighet och en oförmåga att fatta beslut. På torsdagen känner du ett behov av att ta hand om människor och få alla att känna sig välkomna. Under fredagen strävar du mot att hitta ditt inre lugn medan lördagen blir mer utåtriktad. Då är det familj och påskfirande som gäller. På söndagen är du ute på äventyr.

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan slåss två olika energier i ditt tecken, en som vill framåt och expandera och en lugnare, mer lågmäld energi som vill göra lite i taget. Under onsdagen och torsdagen försöker du hitta ett sätt att nå fram till en blyg kollega. Fredagen handlar om eftertanke. Lördagen och söndagen blir intensiva och sociala dagar. Du umgås med många människor samtidigt och det kan bli lite jobbigt i längden.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen blir en härlig dag då allt fungerar som det ska. Tisdagen handlar om att vara diplomatisk och att välja sina ord med omsorg. Onsdagen och torsdagen är stressiga och intensiva dagar där du har svårt att hinna med. Fredagen handlar om känslor och passion men även lördagen kan bjuda på romantik, särskilt för nyförälskade Jungfrur. Söndagen blir en härlig och aktiv dag där du gärna umgås med vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan väldigt stabilt och det känns skönt. Det mesta flyter på som det ska under både måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att inte ge efter när du börjar vela. Torsdagen blir väldigt känslosam och laddad. Det här är en dag då du tvingas att sätta gränser. Fredagen blir en härlig dag då du bejakar ditt välbefinnande. Lördagen och söndagen handlar om gemenskap, god mat och värme.

Skorpionen 23/10-21/11

För dig blir en en bra inledning på veckan. Du är effektiv och har koll, något som du gillar. Onsdagen handlar om att kunna få ihop olika projekt till en helhet. På torsdagen är det fullmåne och som en känslig Skorpion lär det påverka ditt humör. Fredagen handlar om ditt inre och att en andlig utveckling som du påbörjat. Lördagen blir förhållandevis lugn med söndagen ser ut att kunna bjuda på miljöombyte.

Skytten 22/11-21/12

Under första delen av veckan försöker du få koll. Det kan vara lite rörigt så det känns bra att strukturera upp både privatliv och arbete. Onsdagen blir emotionellt utmanande medan torsdagen tvingar dig att ta tag i dina rädslor och våga säga stopp. På fredagen går du inte i en egen bubbla. Det blir en skön dag som handlar om dig och dina närmaste. Under resten av helgen är det full fart och en del drama.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Början av veckan handlar om att få koll på vissa saker och om att komma i form. Onsdagen blir en bra dag då du känner att allt sitter. Torsdagen handlar om att hinna med både arbete, ett privat projekt samt förberedelser. Fredagen blir ganska enformig med lördagen blir precis tvärtom. Då händer det saker hela tiden. På söndagen är det släkt eller vänner som gäller. Kanske firar du en lite senare påsk.

Vattumannen 20/1-18/2

I början av veckan har du en massa sammanfattningar att göra. Du verkar avsluta och påbörja nya projekt de här dagarna. Onsdagen handlar om att visa vad du tycker. Torsdagen blir känslosam men härlig medan fredagen fokuserar på resa och på nya intryck. Lördagen blir spännande, glädjande och annorlunda. På söndagen är det påskmat och firande som gäller. Det blir en lång men trevlig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du verkar inte jobba lika mycket som vanligt den här veckan. Måndagen och tisdagen blir ganska lugna dagar där du hinner med ett projekt i hemmet. Onsdagen bjuder på roliga nyheter medan torsdagen blir känslomässigt laddad. Fredagen och lördagen kan bli romantiska och sensuella dagar medan söndagen blir mer social och utåtriktad. Det är en bra dag för alla former av aktivitet.

VÄDUREN 21/3-19/4

x

OXEN 20/4-20/5

x

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken
SE OCKSÅ: stora astrologiska händelser 2023
SE OCKSÅ: stora astrologiska händelser 2023

TVILLINGARNA 21/5-20/6

x

KRÄFTAN 21/6-22/7

x

LEJONET 23/7-22/8

x

JUNGFRU 23/8-22/9

x

VÅGEN 23/9-22/10

x

SKORPIONEN 23/10-21/11

x

SKYTTEN 22/11-21/12

x

STENBOCKEN 22/12-19/1

x

VATTUMANNEN 20/1-18/2

x

FISKARNA 19/2-20/3

x

Annons
Innehåller annonslänkar