Veckans horoskop 27/3 - 2/4

26 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt social i början på veckan och det gör att du kan ha lite problem med att fokusera på jobbet. Det blir lätt lite skvaller vid kaffemaskinen eller en för lång lunchrast. Mitten av veckan handlar om familjen men också om känslomässig sårbarhet. På onsdagen är du extra känslig för kritik. Fredag lördag blir intensiva, aktiva och trevliga dagar medan söndagen blir lugnare med fokus på ditt inre välbefinnande.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen bjuder på många skratt och en hel del roliga möten. Du tycker att det är kul att träffa nya människor just nu. Tisdagen och onsdagen handlar om ärlighet, speciellt när det gäller dina känslor. Torsdagen bjuder på en dramatisk upplevelse. Fredagen blir mysig och familjevänlig medan lördagen ser mer aktiv ut. På söndagen har du en del arbete att ta igen, men det hindrar dig inte från att lyxa till det lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan väldigt socialt. Med Månen i ditt eget tecken tar du din verbala skicklighet till nästa nivå. Måndagen är en bra dag att sluta avtal eller förhandla på. Tisdagen och onsdagen blir lite mer kreativa dagar där du följer din intuition. Under torsdagen bejakar du dina känslor. Fredagen och lördagen handlar om ett privat intresse eller en hobby. Söndagen blir den lugnaste dagen den här veckan, då tar du igen all förlorad sömn.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar prata i klartext. Tisdagen och onsdagen blir laddade dagar då mycket kan gå fel om du inte tänker igenom det du ska säga. Torsdagen blir en bra dag där du både kan be om ursäkt och acceptera en om det behövs. Under fredagen tar du en ung kollegas sida i ett bråk på jobbet. Lördagen och söndagen blir roliga dagar där släkt och vänner får dig att slappna av och inte tänka på jobbet för en stund.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir en intensiv dag där du tvingas ta tillbaka något du sagt. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara ödmjuk. Under torsdagen tar du nya tag både privat och på arbetet. Det har kommit in lite mer energi i ditt tecken så du orkar konfrontera de problem som uppstår. Fredagen handlar om fest och om att släppa loss. Lördagen blir en lugn dag då du vilar medan söndagen ser mer aktiv ut.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tänker lite förvirrat under måndagen. Din logiska sida och din intuition kämpar mot varandra. Tisdagen och onsdagen handlar mycket om hemmet och familjen. Torsdagen blir en känslomässigt laddad dag medan fredagen bjuder på nöjen och roliga aktiviteter. Under lördagen tar du ansvar i ett ganska officiellt sammanhang. Söndagen handlar om att hitta en svaren inom sig själv. En långsam process.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om dagdrömmar och om att stå still. Tisdagen fokuserar på familjen. Onsdagen och torsdagen är bra dagar som ger och ger. Du får mycket gjort och du har ork med både arbete och nöjen. Fredagen handlar om att vinna fördelar med sin charm. Lördagen blir en rolig och aktiv dag där du gör nytta och är social samtidigt. Söndagen blir en dag då du laddar om och du börjar fokusera mot nya mål.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

I början av veckan kan du ha svårt att uttrycka dig kort och koncist. Under onsdagen vill du gärna visa en familjemedlem att du uppskattar hen och det gör du genom en fin gest. Torsdagen handlar om vänskap medan fredagen kretsar kring nöjen och nya människor. Lördagen blir en fysiskt aktiv och jobbig dag. Söndagen handlar om vem du är och om mental peppning. Du jobbar på att stärka din självkänsla den här dagen.

Skytten 22/11-21/12

I början av veckan är du mer pratglad än praktisk. Du kan lösa långsiktiga dilemman men du lyckas inte skruva i en skruv om det behövs. Onsdagen och torsdagen blir ganska lugna och trevliga dagar. Du är ovanligt social den här perioden. Under fredagen gör du en modig insats. Lördagen handlar om val och söndagen om att acceptera din situation. Det är ingen idé att ångra saker som är försent att påverka.

Stenbocken 22/12-19/1

Du går in i en väldigt intensiv period och det märker du av redan på måndagen. Tisdag och onsdag handlar om att infria ett löfte. Torsdagen blir en bra dag då du strålar av charm och energi. Fredagen handlar om att samla styrka inför helgen. Lördagen blir högintensiv, rolig men samtidigt väldigt krävande. På söndagen bevisar du än en gång att du vet hur du ska prestera och att du inte är rädd att jobba för dina mål.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar veckan i en okänd miljö och här får du luta dig tillbaka på din verbala förmåga och din kompetens. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar som kantas av möten och diskussioner. Torsdagen handlar om att sätta ned foten. Fredagen blir en lång dag som bjuder på en hel del väntan. Under lördagen förväntas du att hjälp och serva yngre personer. Söndagen handlar om att vila och om att återhämta sig.

Fiskarna 19/2-20/3

I början av veckan är Månen i Tvillingarna och det gör dig ovanligt kommunikativ. Under mitten av perioden så går du in i en boa fas som innebär att du gärna stannar inne och fixar med ditt hem så mycket som möjligt. Torsdagen blir en mysig dag som kretsar kring familjen. Fredagen handlar om spontanitet och om vänner. Helgen blir aktiv och rolig. Du är gärna utomhus så mycket du kan, särskilt under lördagen.

Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons