Veckans horoskop 20/3 - 26/3

19 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska lugn inledning på veckan där du väljer dina strider. På tisdagen är det nymåne i Vädurens tecken vilket handlar om en nystart i vardagen. På onsdagen konfronterar du en person som går dig på nerverna. Både torsdagen och fredagen blir roliga och aktiva dagar med mycket energi och många skratt. Under lördagen kan ett samtal ställa saker på sin spets. Söndagen handlar om att tro på sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan handlar om hopp, om att våga ta risker men framför allt om en tro på framtiden. Under tisdagen uppmuntrar du en kollega att ta en risk. Onsdagen handlar om harmoni och om att skämma bort sig själv. Under torsdagen går Månen in i Oxens tecken och det ger modet att våga följa din dröm. Helgen handlar om att vara utomhus och om att suga åt sig av vårens energier.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan tar du du ett viktigt kliv mot en förändring i ditt liv. Det är ett beslut som kommer att påverka dig under lång tid framöver. Onsdagen handlar om ett erkännande. Torsdagen och fredagen blir produktiva och utvecklande dagar. Lördagen handlar om att hitta sitt inre lugn medan söndagen blir mer utåtriktad och aktiv. Under söndagen kan du möta en person som väcker bitterljuva minnen hos dig.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

För dig blir det en ganska långsam inledning på veckan. Det kan vara att du inte mår riktigt bra eller så är du bara ovanligt trött. Tisdagens Nymåne ger energi men det börjar synas först i mitten eller slutet av veckan. På torsdagen väntar en förändring som har med arbetet att göra. Fredagen handlar om fest medan lördagen blir en dag då du vilar. Under veckans sista dag träffar du gärna en speciell vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan är du lite mer drömmande än du brukar vara Månen är i Fiskarnas tecken och det påverkar dig mer än vanligt, kanske för att det är så nära Nymåne. Tisdagen och onsdagen handlar om mental närvaro men också om att driva igenom sina önskemål. Torsdagen blir en harmonisk dag där du kompromissar mer än du brukar. Hela helgen handlar om familjen och om släkten.

Jungfrun 23/8-22/9

I början av veckan slåss din praktiska och pragmatiska sida med en lite mer drömmande Jungfru. Under onsdagen försöker du lägga fram ett förslag för dina chefer. Torsdagen handlar om att svälja en besvikelse. Fredagen och lördagen blir lättsamma dagar som går fort. Under söndagen fattar du ett svårt beslut men du får hjälp av att Månen är i Fiskarna och talar till din intuition. Lita på ditt hjärta.

Vågen 23/9-22/10

Veckan börjar väldigt lugnt och behagligt, det blir en bra start på en intensiv period. Under tisdagen och onsdagen ställs det en del höga krav på dig. Torsdagen är verkligen din dag. Det är då vårdagjämningens energier börjar märkas och bilda den balans som är så viktig för Vågen. Fredagen och lördagen handlar om utomhusaktiviteter. Under söndagen är du modig när du egentligen bara vill backa och det modet ger dig självförtroende.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Början av veckan har något sökande och nyandligt över sig. Även om du inte är särskilt troende av dig så känner du en djup respekt för livet just nu. Under onsdagen får du en tjuvnyp av en kollega och det retar dig att du inte såg det komma. Torsdagen handlar om intuition och framtidsplaner. Fredagen och lördagen blir härligt intensiva dagar medan söndagen bjuder på en välförtjänt vila.

Skytten 22/11-21/12

Om måndagen står för det drömmande så står tisdagen och onsdagen för mer engagemang och fokus. Det blir bra dagar både privat och arbetsmässigt. På torsdagen känner du dig oroad, det är mycket ny energi i luften och det väcker alltid en rastlöshet inom Skytten. Fredagen och lördagen ägnar du gärna åt familjen och hemmet med söndagen ser mycket mer social och utåtriktad ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan börjar ganska lugnt för din del och du får tid att samla ihop dig innan det tar fart på allvar. Tisdagen och onsdagen blir mer energiska dagar där du har mycket inbokat och ofta är trött på kvällen. Torsdagen handlar om att hitta balans men också om att planera framåt. Fredagen och lördagen blir harmoniska dagar som du spenderar med dina vänner. Söndagen handlar om att uppdatera dig med omvärlden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För Vattumannen innebär måndagen en kreativ start på veckan där du är full med idéer och bra initiativ. Tisdagen och onsdagen blir mer handfasta och strukturerade dagar. Torsdagen bjuder på tvivel som vänds till övertygelse. Slutet på veckan kretsar kring familjen och om ett gemensamt projekt som ni har. Söndagen bjuder på långrandig väntan, nya miljöer och en hel del byråkratiskt men i dina ögon onödigt pappersarbete.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen är Månen i Fiskarnas tecken vilket gör det till en bra start på veckan fö din del. Du är kanske inte så effektiv som du skulle kunna vara men du är glad och harmonisk. Mitten på veckan blir lite mer driven. Du har mycket du ska hinna med och du jobbar mot en deadline. Torsdagen handlar om ett avslut och en ny början. Hela helgen kretsar kring utomhusliv, familj och kring roliga aktiviteter.

Annons
Innehåller annonslänkar