Veckans horoskop 13/3 - 19/3

12 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt horoskop för vecka 11!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nu är våren här på allvar och det ger dig en rejäl energikick. Under måndagen och tisdagen fokuserar du mycket på frågor som rör ekonomin. Onsdagen handlar om att våga ta för sig i ett nytt sammanhang. Slutet på arbetsveckan blir ovanligt social och du träffar nya spännande människor genom jobbet. Lördagen handlar om en sport eller en aktivitet. Under söndagen besöker du gärna en släkting eller en äldre vän.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir trevlig och social. Du är på gott humör och du känner dig redo för arbetet. Tisdagen blir en ganska stressig dag eftersom du tvingas axla mer än bara dina egna arbetsuppgifter. Onsdagen handlar om att forska i det förflutna och lära känna sig själv. En intressant dag som bjuder på inspirerande möten. Torsdagen och fredagen flyger iväg. Du hinner knappt med. Hela helgen kretsar kring vänner och kring familjen.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan påverkas ditt humör till stor del av Månen och det gör dig ganska nyckfull i ditt temperament. Även om påverkan dröjer sig kvar ett tag så mattas den ut fram emot onsdagen. Torsdagen och fredagen handlar om att kunna få vara självisk ibland och prioritera sina egna intressen. Lördagen blir bjuder på utomhusaktiviteter. Under söndagen försöker du förstå hur en vän resonerar.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

I början av veckan så sträcker du ut en hjälpande hand mot en kollega som har problem. Tisdagen handlar om en förälskelse. Under onsdagen tar du kontakt med en saknad vän för att höra om ni kan ses. Torsdagen och fredagen blir aktiva dagar där du umgås både med kollegor och vänner. Under lördagen passar du på att träffa lite släkt. Söndagen handlar om dig och om att njuta av att kunna göra som du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett frågetecken i början av veckan och det är bra om du reder ut det innan det blir värre. Under tisdagen har du en förmåga att lägga näsan i blöt och under onsdagen finns det en risk att en kollega blir arg på dig för att du hela tiden tittar över hens axel. Slutet på veckan bjuder på nya utmaningar och en chans att lära sig saker. Lördagen blir kantas av nöjen. Under söndagen brottas du med ett etiskt dilemma.

Jungfrun 23/8-22/9

Under början av veckan försöker du ta till vara på dagens ljusa timmar. Du känner att du mår så mycket bättre om du får vara ute i friska luften lite mer kontinuerligt. Tisdagen och onsdagen blir utmanande på jobbet men härliga privat. Torsdagen handlar om starka känslor och om att ljuga för sig själv. Fredagen och lördagen kretsar kring nöjen medan söndagen blir en dag där du tar hand om dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Tiden flyger iväg den här veckan oavsett om det är på jobbet eller privat. De första dagarna har du inte tid för annat än att få ihop vardagslogistiken. Onsdagen blir något lugnare. Du verkar ha ett samtal med en chef om din framtid. Torsdagen bjuder på värme och humor. Fredagen blir stressig men kreativ och kul. Under helgen försöker du hålla ett löfte som du gett till en släkting eller nära vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen blir du ifrågasatt och det gillar du inte. Tisdagen och onsdagen handlar om praktiska uppgifter. Torsdagen ser aktiv eller sportig ut. Under fredagen hamnar du i en komplicerad situation som utmanar både din moral och dina känslor. Lördagen och söndagen bjuder på nya miljöer och unika upplevelser. Det blir en härlig omväxling till vardagen och helgen ger dig ny energi att ta med in i kommande vecka.

Skytten 22/11-21/12

Inledningen på veckan handlar om att fokusera energi på rätt sätt. Nu när ljuset återvänder så föds en rastlös energi in i ditt tecken och det kan göra dig disträ och omotiverad. Under tisdagen får du nyheter. Onsdagen och torsdagen handlar om självutvecklande aktiviteter. Fredagen blir en lugn dag som motvikt mot den stressiga och intensiva lördagen. Under söndagen försöker du återknyta kontakt med en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Inledningsvis är du ganska trött den här veckan, men måndagen blir faktiskt den dagen då du laddar energi. Du är också mer spontan mot vad du brukar vara under både måndagen och tisdagen. Onsdagen och torsdagen handlar om att fokusera på dina mål och om att planera framåt. Fredagen blir en lättsam dag där du med fördel umgås med dina vänner. Lördagen och söndagen handlar om att ta kommandot.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här vecka kan bjuda på en hel del transportsträckor, både bildligt och bokstavligt talat. Här gäller det att ladda med tålamod, särskilt under de första dagarna i veckan. Onsdagen handlar om en kontroversiellt beslut. Torsdagen och fredagen blir stressiga dagar där kommunikation är A och O. Helgen bjuder på en variation av aktiviteter och lite släkthäng. Det blir trevliga dagar där du laddar välbehövlig energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Oavsett utmaningar så finns det en målmedvetenhet och ett fokus ditt horoskop, särskilt i början av veckan då Månens position förstärks av Jungfruns jordnära energier. Onsdagen handlar om en ekonomisk fråga. Torsdagen fokuserar på en ung släkting och hens behov. Fredagen och lördagen kan bjuda på ett lite romantiskt äventyr. Söndagen blir den en lugn dag där du fokuserar på andlighet och inre utveckling.

Annons
Innehåller annonslänkar